Wredny 9 460 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 18 minut temu, Michał_K napisał: Czy ktoś wie już co jest w tych kuferkach i paczkach? Rozumiem że facio nie przemierza stanów w ramach Olx'a przyszłości? Tajemnica korespondencji - kurier nie powinien wiedzieć takich rzeczy 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ponoć ten trailer był robiony tak by trafił do większej publiki i ludzie zrozumieli o co biega w tej grze. Oglądałem ostatni chyba rok temu i nadal wiem że nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 No i to jest właśnie najpiękniejsze - w dzisiejszych czasach umieć tak zekręcić, żeby mimo tylu danych człowiek wciąż nie wiedział - tylko Kojima tak potrafi. Większość gier po takiej ilości prezentacji, moglibyście wpisać do "właśnie ukończyłem", a tu wciąż chce się zagrać, żeby samemu odkrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Gorzej jak wszyscy czekają na ukryty gameplay, a skończy się na jednak dostarczaniu rentki z przerywnikami Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 637 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 ale gdzieś tam też są etapy wojenne, te walki z bossami, te latające, wielko chodzące potworasy no OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Jest moc, jest epicko, miód się wylewa z ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ciekawe czy można dojść do meksyku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Podobno po jakimś czasie można teleportować się z WER Komorniki do miejsc doręczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Zakładając że ci ludzie mieli dostęp już pełnej do gry, to można wywnioskować że postacie będą też miały możliwość tycia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ten po prawej to nie ping? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 O chuj, jaki trailer, jaki klimat Dla samego designu ogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 te klimaty wojenne mogą być mięsiste. Zagadką jest czy rzeczywiście w tej grze będzie jakieś strzelanko, czy tylko łapanie w siatkę. Mam teorie, że istnieje również Sam w świecie równoległym, tam gdzie świat jeszcze istnieje taki jaki znamy dzisiaj i używa już ostrej amunicji do zabijania kurierów. Swoją drogą te zniszczone bazy bardzo podobne do tych z Horizon Zero Dawn (graficznie). Ale to zrozumiałe, w końcu to ten sam silnik, a nie wykluczone, że Kojima outsource'wał robienie graficzki właśnie do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 637 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Jak na moje, to tych światów jest minimalnie 5 xD Dobra klapki na oczy i trzeba wytrzymać do 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ukryty gameplay, 5 równoległych swiatów - niektórzy mogą się bardzo rozczarować 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 8 minut temu, Bigby napisał: znaczy co? Ci amerykanie do budy lepiej niech się schowają z tymi sloganami na twiterze. Bojkot się zaczyna identyczny jak z Days gone.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Gość chyba nie zna Kojimy - równie dobrze mogły to być scenki nagrane specjalnie pod zajawkę i żadna z nich nie pojawi się w grze. Kto jak kto, ale Hideo nie spoileruje, wręcz podrzuca fałszywe info Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 1 minutę temu, oFi napisał: znaczy co? Ci amerykanie do budy lepiej niech się schowają z tymi sloganami na twiterze. Bojkot się zaczyna identyczny jak z Days gone.... Jaki bojkot? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Nic o żadnym bojkocie przecież nie ma. Po prostu ostrzega przed oglądaniem, bo sam już skończył i wie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 (edytowane) oFi w full retard mode jak widzę. Kto nie z nami ten przeciwko nam. Edytowane 30 października 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ale wasze tryhardowanie i sianie fermentu jest równie żałosne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Teraz, Rozi napisał: Ale wasze tryhardowanie i sianie fermentu jest równie żałosne. Rozi, ale jak słyszych od praktycznie każdego kto trailer widział, że pokazuje Ci za dużo to olewasz trailer, a nie piszesz jakieś wysrywy o bojkotowaniu tytułu. oFi mocno do siebie bierze ten tytuł, irytujący jest po prostu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Obejrzalem lunch trailer. Wszystko juz wiem, nie ma po co grac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Mnie zastanawia czego ludzie oczekują od tej gry, że będzie strzelanko-przygodówko-skradanko-kurierówką? Geez, gra ma być przyjemna, mieć flow, posiadać miłą powtarzalną mechanikę, klimatyczne audio. I nieważne czym będzie, bo i nawet z symulatora chodzenia można stworzyć dzieło sztuki. Czy ICO albo SOTC są złe, bo nie mają tylu mechanik co GTA SA? Ano właśnie. Zluzujcie poślady i nie oczekujcie od gry "bycia wszystkim". Moim zdaniem hype strasznie szkodzi w tym przypadku, bo gra będzie pewnie miodna, ale też tak rozpasanych marzeń nie spełni... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Nie sieje fermentu, ale wiem dokładnie co było przy okazji MGS5, gdzie trailery pokazały wszystkie cutscenki. A z drugiej strony sam przeczytałem pewne spoilery z DS i teraz boję się oglądać zwiastun na wypadek gdyby je potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi