Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, Wredny napisał:

Gość chyba nie zna Kojimy - równie dobrze mogły to być scenki nagrane specjalnie pod zajawkę i żadna z nich nie pojawi się w grze. Kto jak kto, ale Hideo nie spoileruje, wręcz podrzuca fałszywe info :)

No nie wiem, pomijając znane przekręty Kojimy, to jednak trailery wszystkich MGSów to epickie ilości spoilerów i zdradzonych scenek/postaci, na czele z MGS2-4. A w piątce scenek było tak mało, że jakby wyciąć fragmenty z trailerów to już w ogóle niewiele zostawało xd. 

Także no ja nie włączam trailera. 

• Plusik 6
Opublikowano

Widziałem pewien spoiler na reddicie jakiś czas temu. Widziałem scenę potwierdzającą ten spoiler więc chyba Koji dalej wrzuca srogie spoilsy do trailerów. Ten konkretny jest bardzo srogi i trochę bardzo rozczarowuje. Trochę słabe jest pokazywanie pewnych spraw w trailerze ale cóż... był czas przywyknąć :nosacz2:

Opublikowano (edytowane)

ja  tez obejrzalem trailer, ale juz nie pamietam, co tam bylo.

mozna grac.

najbardziej to martwia mnie spoiler impressions od shirrako wrzucone na resetere, dosc stare juz, ale ktos je tu wkleil

chodzilo o nudny gameplay konrketnie i ten epitet krazy po spoilerowni wlasciwie przez caly czas z roznych zrodel

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

E tam, najważniejsze że Skill Up hajpuje. To mi wystarczy, żeby być dobrej myśli. :banderas:

Wpis pod BB Theme z soundtracku na Youtube:

NUYlzZk.jpg

I Twitterek:

Edytowane przez Cedric
  • Plusik 1
Opublikowano

Dlaczego nie? Zwykle pomiędzy PS4 a Pro różnica nie jest przesadnie duża.

W tym przypadku pewnie będzie to kwestia wyższej rozdzielczości i stabilniejszego framerate'u.

Opublikowano

Jednak zakup w dzień premiery.

Łudziłem się, głupi ja, że może jednak nie. Że tyle już gier kupionych od wakacji...

I nagle widzę te dziwne akcje.

Ten cudnie skomponowany track , niepokojący, niemal depresyjny.

"Chory skurwysynu!

Musisz w to wejść."

Tak pomyślałem.

Serio.

Opublikowano

M

26 minut temu, Cedric napisał:

Jest już na Youtube zrzutka soundtracku z wczorajszego oczekiwania na Twitchu. No cudaśne są te dźwięki. :wub:

Co wjeżdża od 6:06 :mog: a to wciąż początek

Post image

• Plusik 1
Opublikowano
41 minut temu, Plugawy napisał:

Polski dubbing w trailerze to tragedia.  Dwunastoletnie dziewczynki podkladaly glos? Do kreskowek to by sie nadawalo, ale nie do takiej gry.

Trzeba być niezłym ignorantem żeby słuchać madsa mikkelsona w dublingu polskim. Ale Sony kazało to polaczki zrobiły :nosacz2:

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

Trzeba być niezłym ignorantem żeby słuchać madsa mikkelsona w dublingu polskim. Ale Sony kazało to polaczki zrobiły :nosacz2:

Takim samym jak granie w Wiedźmaka po angielsku, ale były tutaj takie przypadki.

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Michał_K napisał:

Polski dubbing? Jedynie jeżeli mielibyśmy przemierzać Polskę i połączyć 16 województw.

Ale takie bieszczady to by cudownie wyglądały na Decimie