Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Bzduras napisał:

Ten polski trailer i wielki napis "GRA HIDEO KOJIMA" :dynia: Dublaż w tej grze to jest jakaś profanacja.

jedyna gra która miała dobry dublarz to tytanowy yanusz 2.

Ale istnieją DOROŚLI ludzie, którzy oglądają marvela z dublarzem :reggie:  

kek

Edytowane przez oFi
Opublikowano

Nawet włączyłem żeby posłuchać, czy dobrze wyłapałem niektóre kwestie (bo są trochę cicho wypowiadane), ale jak usłyszałem "Madsa" to jednak szybko dałem wiarę swoim skillsom w angielski i wyłączyłem :ragus:

• Minusik 1
Opublikowano
Cytat

szybko dałem wiarę swoim skillsom w angielski i wyłączyłem

zabrzmiales, jak ktos kto byl urodzony przed 1970.

nie wspominam o polskich napisach, ktore sa dostepne i wiekszych skillsow nie trzeba tutaj

Opublikowano
20 godzin temu, Kron997 napisał:

Post image

O ch.uj chodzi z tym ciagiem ikonek? Widze to w wiekszosci tweetow. To jakis sekretny kod Pana Kojimy (specjalnie wielka) czy ludziom juz odpier.dolilo i wybieraja sobie jakies randomowe zeby tylko ilosc sie zgadzala?

Opublikowano

Eh.. to mi też na pewno anulują edycję specjalną w MediaMarkt. Niby człowiek wiedział a jednak trochę się łudził.

Dziwne, bo nigdy edycja specjalna to nie był jakiś rarytas. Strasznie mało ich jakoś chyba rzucili, szczególnie, że zamawiałem miesiąc przed premierą.