Opublikowano 31 października 20195 l Już mam dogadane pożyczenie ps4 od kuzyna na 2 tygodnie Może jeszcze tego słynnego gowa przejdę przed 8-ym listopada. Szkoda tylko że slimkę ma...
Opublikowano 31 października 20195 l Ten polski trailer i wielki napis "GRA HIDEO KOJIMA" Dublaż w tej grze to jest jakaś profanacja.
Opublikowano 31 października 20195 l 16 minut temu, Bzduras napisał: Ten polski trailer i wielki napis "GRA HIDEO KOJIMA" Dublaż w tej grze to jest jakaś profanacja. jedyna gra która miała dobry dublarz to tytanowy yanusz 2. Ale istnieją DOROŚLI ludzie, którzy oglądają marvela z dublarzem kek Edytowane 31 października 20195 l przez oFi
Opublikowano 31 października 20195 l 5 minut temu, oFi napisał: Ale istnieją DOROŚLI ludzie, którzy oglądają marvela kek
Opublikowano 31 października 20195 l Nawet włączyłem żeby posłuchać, czy dobrze wyłapałem niektóre kwestie (bo są trochę cicho wypowiadane), ale jak usłyszałem "Madsa" to jednak szybko dałem wiarę swoim skillsom w angielski i wyłączyłem
Opublikowano 31 października 20195 l Troche? Przecież żeby komfortowo grac w pl trzeba by wyłączyć resztę dźwięków.
Opublikowano 31 października 20195 l Chodziło mi o oryginalną wersję językową trailera - niektóre teksty są ciche i zagłuszone przez muzykę, dlatego nie byłem pewny czy dobrze je zrozumiałem.
Opublikowano 31 października 20195 l Cytat szybko dałem wiarę swoim skillsom w angielski i wyłączyłem zabrzmiales, jak ktos kto byl urodzony przed 1970. nie wspominam o polskich napisach, ktore sa dostepne i wiekszych skillsow nie trzeba tutaj
Opublikowano 31 października 20195 l Jezu, mam pięściami tłumaczyć? Godzinę temu, Bzduras napisał: niektóre teksty są ciche i zagłuszone przez muzykę, dlatego nie byłem pewny czy dobrze je zrozumiałem.
Opublikowano 31 października 20195 l 12 minut temu, oFi napisał: nawet małpy znają angielski w 2019r No odmień być.
Opublikowano 31 października 20195 l jezu no bzduras, po to ci zrobili polska wersje zebys nie marudzil ze czegos nie rozumiesz
Opublikowano 31 października 20195 l Teraz, cotek napisał: ej jeszcze 8 dni xD Mam nadzieje, że media expert mnie nie wyd.yma ze steelboczkiem
Opublikowano 31 października 20195 l Mam nadzieje, że zdążę z pracy do sklepu z giereczkami i oby mieli na stanie xD
Opublikowano 31 października 20195 l To co, jutro będzie 90+ na meta? Czuję, że poleci spory shitstorm na internetach XD
Opublikowano 31 października 20195 l Bedzie 82 i wyzywanie od fanow coda i fify, a jak zobacza ze maja jednak doczynienia z jakims powaznym gejmerem z platyna w soulsach to bedzie a-ale to nie jest gra dla kazdego.
Opublikowano 31 października 20195 l Mam nadzieję że przy ocenianiu zdejmą jaja kojimy z oczu i nie powtórzy się sytuacja z mgs 5. 95% niech mnie chuy
Opublikowano 31 października 20195 l 20 godzin temu, Kron997 napisał: O ch.uj chodzi z tym ciagiem ikonek? Widze to w wiekszosci tweetow. To jakis sekretny kod Pana Kojimy (specjalnie wielka) czy ludziom juz odpier.dolilo i wybieraja sobie jakies randomowe zeby tylko ilosc sie zgadzala?
Opublikowano 31 października 20195 l I MediaMarkt zrobił anulowanie kolekcjonerki. Cóż, kupię zwykłe i tyle, trudno.
Opublikowano 31 października 20195 l Eh.. to mi też na pewno anulują edycję specjalną w MediaMarkt. Niby człowiek wiedział a jednak trochę się łudził. Dziwne, bo nigdy edycja specjalna to nie był jakiś rarytas. Strasznie mało ich jakoś chyba rzucili, szczególnie, że zamawiałem miesiąc przed premierą.