Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wie ktos czy będzie opcja napisy PL i ang DUB?

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 585,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

Już mam dogadane pożyczenie ps4 od kuzyna na 2 tygodnie :P Może jeszcze tego słynnego gowa przejdę przed 8-ym listopada. Szkoda tylko że slimkę ma...

Opublikowano

Ten polski trailer i wielki napis "GRA HIDEO KOJIMA" :dynia: Dublaż w tej grze to jest jakaś profanacja.

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

Ten polski trailer i wielki napis "GRA HIDEO KOJIMA" :dynia: Dublaż w tej grze to jest jakaś profanacja.

jedyna gra która miała dobry dublarz to tytanowy yanusz 2.

Ale istnieją DOROŚLI ludzie, którzy oglądają marvela z dublarzem :reggie:  

kek

Edytowane przez oFi

Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał:

Ale istnieją DOROŚLI ludzie, którzy oglądają marvela :reggie:  

kek

Opublikowano

Nawet włączyłem żeby posłuchać, czy dobrze wyłapałem niektóre kwestie (bo są trochę cicho wypowiadane), ale jak usłyszałem "Madsa" to jednak szybko dałem wiarę swoim skillsom w angielski i wyłączyłem :ragus:

Opublikowano

Chodziło mi o oryginalną wersję językową trailera - niektóre teksty są ciche i zagłuszone przez muzykę, dlatego nie byłem pewny czy dobrze je zrozumiałem.

Opublikowano
Cytat

szybko dałem wiarę swoim skillsom w angielski i wyłączyłem

zabrzmiales, jak ktos kto byl urodzony przed 1970.

nie wspominam o polskich napisach, ktore sa dostepne i wiekszych skillsow nie trzeba tutaj

Opublikowano

Jezu, mam pięściami tłumaczyć?

Godzinę temu, Bzduras napisał:

niektóre teksty są ciche i zagłuszone przez muzykę, dlatego nie byłem pewny czy dobrze je zrozumiałem.

Opublikowano

jezu no bzduras, po to ci zrobili polska wersje zebys nie marudzil ze czegos nie rozumiesz

Opublikowano
Teraz, cotek napisał:

ej jeszcze 8 dni xD

Mam nadzieje, że media expert mnie nie wyd.yma ze steelboczkiem :nosacz:

Opublikowano

Mam nadzieje, że zdążę z pracy do sklepu z giereczkami i oby mieli na stanie xD

Opublikowano

To co, jutro będzie 90+ na meta? Czuję, że poleci spory shitstorm na internetach XD

Opublikowano

Maksymalnie 87 będzie.

Opublikowano

Bedzie 82 i wyzywanie od fanow coda i fify, a jak zobacza ze maja jednak doczynienia z jakims powaznym gejmerem z platyna w soulsach to bedzie a-ale to nie jest gra dla kazdego.

Opublikowano

Mam nadzieję że przy ocenianiu zdejmą jaja kojimy z oczu i nie powtórzy się sytuacja z mgs 5.

95% niech mnie chuy :dynia:

Opublikowano
20 godzin temu, Kron997 napisał:

Post image

O ch.uj chodzi z tym ciagiem ikonek? Widze to w wiekszosci tweetow. To jakis sekretny kod Pana Kojimy (specjalnie wielka) czy ludziom juz odpier.dolilo i wybieraja sobie jakies randomowe zeby tylko ilosc sie zgadzala?

Opublikowano

I MediaMarkt zrobił anulowanie kolekcjonerki.

Cóż, kupię zwykłe i tyle, trudno.

Opublikowano

Eh.. to mi też na pewno anulują edycję specjalną w MediaMarkt. Niby człowiek wiedział a jednak trochę się łudził.

Dziwne, bo nigdy edycja specjalna to nie był jakiś rarytas. Strasznie mało ich jakoś chyba rzucili, szczególnie, że zamawiałem miesiąc przed premierą.