Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, Mejm napisał:

O ch.uj chodzi z tym ciagiem ikonek? Widze to w wiekszosci tweetow. To jakis sekretny kod Pana Kojimy (specjalnie wielka) czy ludziom juz odpier.dolilo i wybieraja sobie jakies randomowe zeby tylko ilosc sie zgadzala?

Nie mam pojęcia, starałem sie to zinterpretować ale wyszło mi jakieś niewiadomoco

Może o to chodzi? 

Opublikowano
8 godzin temu, Fanek napisał:

Gmeru już chyba nie pisze na forumku co, dawno nic nie widziałem

Mało pisze ale zagląda od czasu do czasu na stare śmieci;) Już za momencik trochę się wyjaśni ;DDD

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

82, tak na poziomie Far Cry 5. Kiedyś zagram.

Cytat

If Death Stranding sounds like a series of glorified fetch quests, it’s because that’s exactly what it is.

:(

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Zacząłem czytać recenzję od ppe i... ja pierdziu, o co tu kaman!? Jakieś kratery bez kurzu, chmury z pierwiastków znalezionych w kraterze odcinające łączność, egipskie wierzenia. Brakuje tylko nanomaszyn i modelki w środku robota w kształcie psa.

Opublikowano

Ehh jak MGS5 miał średnią jaką miał a wiadomo jak się skończyło, to aż strach odpalać to dzieło tego niespełnionego reżysera.

Opublikowano

Bardzo dobre recenzje - te negatywne jeszcze bardziej wzmogły moją ciekawość sprawdzenia czy będzie bardziej "love", czy "hate". Najbardziej obawiałem się takiego ostrożnego konsensu w stylu "gra jest średnia... i tyle",  a wygląda jednak że Kojimbo podzielił recenzentów.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pewnie fan HJ doda z jedno oczko do ocen. Ja nim jestem.

A to panowie że kupicie gre za 100 PLN na PT jak stanieje to mnie średnio interesuje. Jest szansa że pójdziecie jeść swoją kupę spod siebie gdzie indziej?

Edytowane przez ListuniO
  • Haha 3
Opublikowano
Teraz, cotek napisał:

Przynajmniej coś autorskiego, a nie kolejne generyczne ścierwo :banana:

A to mało masz walking simulatorów?