Szermac 2 639 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Ale walking simulator z tego co kojarze to bardziej Amnesia, Soma, Layers of Fear ? DS nie jest raczej walking simulatorem, zbyt wielka skala. Może journey simulator ? XD Teraz, 20inchDT napisał: @cotek Smutno się patrzy na takie fanbojstwo Ale dlaczego fanbojstwo? Wytłumaczysz mi ? Jaranie się nowym IP w dzisiejszych czasach = fanbojstwo ? No to nie wiedziałem :c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 ale fajosko, nawet jak bedzie 71 na meta to sie ogra z przyjemnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Te dramatyczne szukanie poklasku co by nie wydac kaski na gierke, bo przecież jestem gejmingowym lordem z naszywką gustu na czubku epenisa. XD ya perydole 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Digital Foundry - ostro to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 @cotek Ośmieszasz się pisząc, że to jakaś nowa jakość nawet po tym jak w recenzjach piszą, że fetch quest pogania fetch questa. Mogę się założyć, że byłeś jednym z tych, którzy pisali, że Kojima nie pokazuje wszystkiego na trailerach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) @20inchDT Wybacz, ale nie patrze tylko na gameplay jeśli chodzi o mówienie, że to nowa jakość. Bo przecież wiesz, że w ten gameplay są wplecione rzeczy, których nie widujesz w innych grach, nie powiesz że nie. Zresztą widać, że przyżekłeś przed sobą jechać z tą grą po grób, nie mamy o czym rozmawiać. Ah i wy(pipi)ongo mam co sobie chińczyk pokazuje na trailerach. Edytowane 1 listopada 2019 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 A tak już na serio to po przejrzeniu recenzji najbardziej smuci mnie to, że nawet w tych recenzjach 8-9/10 autorzy narzekają na powtarzalność, nudę i słabych bossów. Stylistyka, aktorzy są oczywiście chwaleni, no ale to jednak gierka co nie. Cutscenki niby ok, ale scenariusz zmierza nigdzie. Hmm, gdzie ja już coś podobnego widziałem. Tak się litowali wszyscy nad tym, że konami złe bo przez nich kojima zrobił slabego MGSV, a tu może jednak faktycznie złej baletnicy i rąbek u spódnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawelas 8 Opublikowano 1 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Mam gotowy scenariusz na sequel, oparty w 100% na fantazjach z jedynki. Pewnego dnia o tak sobie z dupy wszystkim ludziom pousychały prawe ręce, lewe zostały, tylko prawe, i z ziemi zaczęły wychodzić ukryte od stuleci krety rękojady polujące na te uschnięte badyle. Główny bohater był profesorem nanomaszynerii i se zrobił sztuczną, taką do łapania tych kretów. Przy okazji tajna organizacja o nazwie G.U.W.N.Q chce wytruć krety kwaśnym deszczem ale główny bohater odkrywa że tak naprawdę chcą rozpuścić dach mieszaniną deszczu i kwasu nad każdą chatą żeby krety przez dach mogły wskakiwać i każdemu rękę użreć. Dobre, c'nie? 2 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Gierka na 8+, czyli bardzo dobra, taka jaka miała być. Ocenę podnosi dodatkowo eksplozja dup niektórych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Po reckach wygląda to na maksymalny przerost formy nad treścią i najnudniejszą "dużą" premiere tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) no wyglada to tak meh. jest, bo jest. poki co, przynajmniej, wyglada na to, ze kojima sam sie zamotal w swoim geniuszo-pyerdoleniu i tym razem przedawkowal ja mialem brac na premiere, ale sie zastanawiam. i nie chodzi mi tutaj wcale o oceny, ale o tresci docierajace z recenzji. najbardziej mnie rozczarowuje jak do tej pory motyw z byciem zlapanym przez tych ludzi z blota, co powoduje walke z wielorybem z blota, ktora polega na rzucaniu w niego szczynami w ampulkach. Edytowane 1 listopada 2019 przez Andżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 965 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 37 minut temu, Pupcio napisał: Spokojnie to NOWY GATUNEK więc nie dziwota że recenzenci wystawiają tak różne oceny! Kojima do boju! Nie inaczej. Skończenie Death Stranding zajęło mi 3222 minuty. Przez większość z nich byłem oczarowany, a przez część skonsternowany. W każdej jednak byłem przekonany, że Kojima zaprojektował doświadczenie, które wykracza poza kategorię dotychczas znanej rozrywki.Źródło: https://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=13624 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Najsmutniejsze jest chyba że walki z bossami polegają na rzucaniu w przeciwnika granatami z guwna ehh już mógł Kodżimbo zatrudnić gościa który mu projektował walki z bossami w mgsach Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Sprawa jest prosta, dopóki trzymał się względnie zamkniętych lokacji, dopóty w jego gry dało się grać więcej niż jeden raz(czyli gdzieś do Ground Zeroes). Akurat mam tak, że jeżeli klimat i fabuła dadzą radę, to będę wstanie tej grze dużo wybaczyć, ale nie sądzę, żebym po przejściu chciał do niej wracać. Martwi mnie też długość tej gry i poboczne misje, 50-75h? Wyczuwam wydłużanie na siłę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 965 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) Edytowane 1 listopada 2019 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 24 minuty temu, Rozi napisał: Gierka na 8+, czyli bardzo dobra, taka jaka miała być. Ocenę podnosi dodatkowo eksplozja dup niektórych użytkowników. Przy normalnym ocenianiu to tak, ale jako, że gry są oceniane w skali 7-10 to ta ósemka sugeruje bardziej średniaka, ale i tak masa osób będzie się przy niej wyśmienicie bawić. Mi to tam w sumie obojętne, bo na gierkę miałem wywalone, ale chętnie kiedyś zagram jak wpadnie np do Plusa (a nie ogrywam takich tytułów za często), bo z tych materiałów co oglądałem to eksploracja wygląda bardzo fajnie no i jakoś tam samej fabuły człowiek jest ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 1 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) 31 minut temu, YETI napisał: Nie inaczej. Skończenie Death Stranding zajęło mi 3222 minuty. Przez większość z nich byłem oczarowany, a przez część skonsternowany. W każdej jednak byłem przekonany, że Kojima zaprojektował doświadczenie, które wykracza poza kategorię dotychczas znanej rozrywki.Źródło: https://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=13624 I odnalazłem w tej grze mnóstwo tej samej radości i tego samego wzruszenia, które czułem, kończąc trzecią część Metal Gear Solid. Jeśli kupujecie światy Hideo Kojimy – jeśli akceptujecie wady tych światów – to Death Stranding będzie dla Was doświadczeniem, które na długo wybije Was ze strefy komfortu. I taki opis mi wystarczy Edytowane 1 listopada 2019 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Dużo spoilerów w recenzjach? jeszcze nic nie czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 10 minut temu, Bansai napisał: Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak (pipi)owa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD Ale przynajmniej preview będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 To już nowe Star Warsy zapowiadają się lepiej, bo tam to chociaż gameplay jest, a tutaj to jakiś mocny walking simulator. Dobrze, że recenzje ostudził zapał kupna tej "gierki". Skończyło się rumakowanie kojimy i się może w końcu ogarnie ze swoim ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Najlepsze jest to ze ja na prawde do samego konca myslalem ze z tym chodzeniem to jest mem i ze bedzie jakis solidny gameplay A tu sie okazuje ze to chodzenie po pustkowiach to oprocz cutscenek wszystko co gra ma do zaoferowania. No teraz czekam tylko na komentarze ze "taka mila odmiana od wartkiej akcji", "ja tak lubie jak gra sie toczy wolno i wprowadza gracza w ten wspanialy swiat i piekne widoki". Ja (pipi)ie, chinczyk odplynal juz calkowicie, nastepna gra bedzie czarnobiala i przez 4 pierwsze godziny bedziemy siedziec przy stole i palic papierosa w ciszy. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Czyli Ci wielcy aktorzy mowiac ze czegos takiego jeszcze nie bylo mowili tylko o sferze cutscenek. Pewnie chińczyk im nie pokazał gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi