Michał_K 196 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Kuzyn pracujący w Pocztexie będzie pod telefonem gdy utknę. Rozumiem też że będzie opcja dostarczania paczki w sposób alternatywny Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Kilka gifów ukazujących krajobrazy 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 27 minut temu, Kron997 napisał: Tak jakby. Nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłem gre na premiere Kuźwa, muszę spróbować - kupuję rocznie z 40 gier, z czego pewnie 15-18 na premierę i niewiele z tego kończę Ale nie umiem inaczej, lubię kupować nowe gierki, więc oczywiście DS nie będzie tu żadnym wyjątkiem - z tym, że to na pewno ukończę (no chyba, że mnie zmęczy łażeniem, no i tydzień później SW Jedi Fallen Order, na które mam jednak większe ciśnienie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 1 minutę temu, Wredny napisał: Kuźwa, muszę spróbować - kupuję rocznie z 40 gier, z czego pewnie 15-18 na premierę i niewiele z tego kończę Ale nie umiem inaczej, lubię kupować nowe gierki, więc oczywiście DS nie będzie tu żadnym wyjątkiem - z tym, że to na pewno ukończę (no chyba, że mnie zmęczy łażeniem, no i tydzień później SW Jedi Fallen Order, na które mam jednak większe ciśnienie). Pewnie zaraz będzie ze mnie "pojazd" ale wiecie że ja własnie na to łażenie liczę:). Mam ostatnio urwanie dupy ze wszystkim - w ch. roboty w robocie, roboty w domu, dwójka małych dzieci, zaczynam już wymyslać sobie akcje do czterdziestki (za 3 lata zmiana kodu) więc to połażenie z ładnymi widokami przez min. 50 godzin zrobi mi taką robotę że wrócę jak nowy do życia:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Nie no nabijam się trochę, bo takie gierkowe łażenie też mnie relaksuje - jeśli oczywiście świat jest piękny i zajmujący - w RDRII takowy był i można się było w nim zatracić, a tutaj... Mam nadzieję, że niby inaczej, ale też będzie fajnie na swój sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 675 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Szczerze to ostatnie, o czym bym marzył mając zapier.dol i brak czasu na cokolwiek, to rozbudowany do 50h kolos z powolnym gameplay'em. Dlatego też do dziś nie odpaliłem RDR2, mimo, że przy takim Listunio to mam luzik w temacie wolnego czasu. A kupowanie na premierę na zapas i nie granie? Cóż, widocznie na poczcie jednak nie płacą tak źle xd. Ogólnie to czekam na recki zaufanych źródeł i opinie na forumie, ale zapowiada się przeintelektualizowana, pretensjonalna fabuła i monotonny gameplay. A co wyjdzie, to się okaże, w moim przypadku najwcześniej w okolicach Świąt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 No nie wiem, jak patrze na te gameplaye typu gosc biegnie pod lekka gorke i wypi.erdala sie doslownie na prostej drodze to raczej nie wyglada mi to na cos relaksujacego. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Jest taki film Valhalla Knight w reżyserii NWR (zresztą który gra W DS) z główną rolą MM (zresztą który gra w DS) gdzie bardzo się relaksuje jak go oglądam głównie ze względu na klimat i scenerie. Teraz może być podobnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 zawsze to coś innego niż wieczne zbieranie ammo i prucie we wszystko co sie rusza. Mam na dysku najnowszego Coda i nie mam najmniejszej ochoty w niego grać. Siedze w Dreams albo w Mudrunnerze. Nawet R6 Siege nie ruszam. Dlatego tak bardzo wierze w wieści o symulatorze przedzierania sie przez krainę islandii z drabiną pod nogami i liną przy pasie. Ostatnio myśląc nad gameplayem na mojej mapce w Dreams doszedłem do wniosku, że każda gra (typu AAA) opiera sie na walce i mordowaniu. To już jest dla mnie nudne. Wieczna rozróba i zabijanie. No ile można? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 2 minuty temu, Kron997 napisał: Ostatnio myśląc nad gameplayem na mojej mapce w Dreams doszedłem do wniosku, że każda gra (typu AAA) opiera sie na walce i mordowaniu. Nie każda, być może po prostu ty grasz tylko w takie gry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 3 minuty temu, ASX napisał: Nie każda, być może po prostu ty grasz tylko w takie gry? No to inaczej - jakie gry NIE opierają się na walce w celu zabicia przeciwnika (zabiciu, pobiciu czy cokolwiek co wyeliminuje przeciwnika)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Ostatnio grałem w takiego gąsiora który kradł kanapki, nie widziałem w jego oczach rządzy krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Teraz, Michał_K napisał: Ostatnio grałem w takiego gąsiora który kradł kanapki, nie widziałem w jego oczach rządzy krwi. I myślisz że uwierzę że gąsior nie miał w głowie jak przeżuwa i rozrywa owies, mięso i sałatę w tej kanapce a na końcu wyciąga pióro i jak wykałaczką wyciąga resztki z dzioba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 4 minuty temu, ListuniO napisał: No to inaczej - jakie gry NIE opierają się na walce w celu zabicia przeciwnika (zabiciu, pobiciu czy cokolwiek co wyeliminuje przeciwnika)? Jest wiele takich gier, nie będe tutaj offtopował. Ale zachowujecie się jakby przestały istnieć gry przygodowe czy gry platformowe czy wiele innych gatunków które nie opierają się na strzelaniu i zabijaniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Po informacji, ze kojima productions bedzie robic filmy i pierwszych doniesieniach o mialkosci gameplayu zaczynam podejrzewac, ze kojima zrobil sobie z DS demowke swoich rezyserskich skili i gierki go juz nie interesuja bo chce spelnic swoje marzenia o nakreceniu prawdziwego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 6 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 3 minuty temu, Mejm napisał: Po informacji, ze kojima productions bedzie robic filmy i pierwszych doniesieniach o mialkosci gameplayu zaczynam podejrzewac, ze kojima zrobil sobie z DS demowke swoich rezyserskich skili i gierki go juz nie interesuja bo chce spelnic swoje marzenia o nakreceniu prawdziwego filmu. zapewne przeczytane na ppe. Dziś czytałem że Kojima pracuje już nad nową grą z gatunku horror https://www.tweaktown.com/news/68417/kojima-working-new-game-horror-experience-similar-pt/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 4 minuty temu, ASX napisał: Jest wiele takich gier, nie będe tutaj offtopował. Ale zachowujecie się jakby przestały istnieć gry przygodowe czy gry platformowe czy wiele innych gatunków które nie opierają się na strzelaniu i zabijaniu Przygodowa - Plague Tale. Zabijanie. Platformowa - Ratchet and Clank? ubijasz potworki. No nie wiem, może źle sie wyraziłem ale ogromna większość gier AAA jest o neutralizacji przeciwnika. Dlatego bardzo podobało mi sie podejście Deusa, czyli przejście gry bez zabijania ani jednego człowieka. Nie znam gry z pierwszych stron gazet w której nie chodziłoby o rąbanie wrogów (oczywiście nie mówie o Forzie czy innych sportowych) Kojima rozpowszechnił gatunek skradankowy, niech Death Stringiem wypromuje niezabijanie albo element gameplayu niezwiązany z mordem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 2 minuty temu, Kron997 napisał: Przygodowa - Plague Tale. Zabijanie. Platformowa - Ratchet and Clank? ubijasz potworki. Znakomici przedstawiciele gatunku. Chyba szkoda na taką dyskusje mojego czasu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Teraz, ASX napisał: Znakomici przedstawiciele gatunku. Chyba szkoda na taką dyskusje mojego czasu "jak zacząłbym mówić to nigdy bym nie skończył" Widzę świetna dyskusja na rzeczowe argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 15 minut temu, Fanek napisał: zapewne przeczytane na ppe. Dlaczego mnie obrazasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Poniżej okładeczka do druknięcia. W Piątek podmienię jeszcze w sklepie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 11 minut temu, Kron997 napisał: "jak zacząłbym mówić to nigdy bym nie skończył" Widzę świetna dyskusja na rzeczowe argumenty Plague Tale niespecjalnie jest grą przygodową bliźej jej do gry akcji z elementami skradanki. W razie czego odsylam do wikipedii https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Komputerowa_gra_przygodowa Podobnie Ratchet który jest raczej strzelanką akcji, bo elementow platformowych jest tam jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 No trochę racji jest w tym, że większość gier polega na walce/zabijaniu. Nawet w takim mario główny bohater bije z buta goomby jak kibol na stationie legii. Tylko, że w DS też masz walkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 11 minut temu, Kron997 napisał: W Piątek podmienię jeszcze w sklepie JESZCZE W SKLEPIE Niesamowite poświęcenie dla Mistrza, wszyscy w kolejce będą Ci bić brawo, a mijani przechodnie spoglądać na Ciebie z podziwem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi