Kron997 450 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Teraz, Paolo de Vesir napisał: JESZCZE W SKLEPIE Niesamowite poświęcenie dla Mistrza, wszyscy w kolejce będą Ci bić brawo, a mijani przechodnie spoglądać na Ciebie z podziwem. Blachy w aucie też podmienione na Z0 HIDEO Liczę na darmowy motyw na konsolę, takim fanom się należy Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Wy się tu sprzeczajcie, a ja czekam, aż nadejdzie piątek. Będzie explorowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 To prawda że wiekszosc wspolczesnych gier opiera sie na walce, zwlaszcza w segmencie AAA. Ale budowanie fałszywej narracji jakoby Death Stranding było czymś wyjątkowym i niespotykanym na rynku, bo gra polega na dostarcza paczek i nie jest strzelanką jest troche zabawna. Bo jest wiele gier niepolegajacych na walce jak i gier polegajacych na przemieszczaniu się z punktu a do b i fetchquestach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 za kilka dni będzie wiadomo co to za twór. Aktualnie jestem nastawiony optymistycznie. Ojciec Snejka nie może tego aż tak zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Ale co, w Death Stranding nie "neutralizuje się przeciwników" niby? A bossowie, w których trzeba rzucać granatami? A te typy z MULE, którzy próbują zatrzymać Sama? A fragment z WWI, w którym Sam strzela do zjaw? Nie róbmy z tej gry dziewicy w burdelu, proszę. Jeszcze to stwierdzenie, że w innych grach to tylko mord, zabijanie i pif paf... Rozumiem kult Kojimy, ale nie rozumiem prób zrobienia na siłę z DS jakiegoś tworu totalnie unikatowego pod kazdym względem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Kurier zaraz ma być a ja w robocie :( co to będzie za tytuł, od pierwszego traileru czekam i mam nadzieje ze się nie zawiodę. Kolejna recenzja z Famitsu jeszcze bardziej mnie o tym uświadcza :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Już są gameplaye na YT, uważajcie na nie bo ciekawość ciężka do zwalczania...Byle do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Giant Bomb, Edge czy IGN zmieszały grę z błotem, zarzucając jej nude, monotonnie, słabą eksploracje i irytujące mechaniki. Z drugiej strony są recenzje takie jak Famitsu rozpływające się nad geniuszem Kojimy. Jaka jest prawda? Chyba każdy ma własną. Najlepiej samemu zagrać i się przekonać bo dawno nie bylo tak mocno polaryzującej gry Edytowane 7 Listopada 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Dokładnie, wszystko zależy od tego, czego oczekuje sie po grze. Ja oczekuję, "osobistej" podroży przepełnionej uczuciem osamotnienia, problemów po drodze. Po gamepleyu, spodziewam się fimowości ale nie takiej jak DBH, a takiej w której czujemy jakbyśmy w nim uczestniczyli. Uwielbiam filmy SF, nastawione na fabułę a nie tylko na akcje więc mam nadzieje, że dostanę to na co liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Jeżeli ktoś zamawiał wersje z figurką, to niech szykuje się na sporej wielkości pudło. Tylko żeby wasz kurier z paczką nie skończył tak xD Jak się okazuje, figurka jest podświetlana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Na szczęście w moim przypadku tylko zwykła wersja, więc do dostarczenia PRZESYŁKI wystarczy kurier z inpost. Szkoda by było gdyby specjalistyczny kurier rozbił figurkę po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Rozumiem jeszcze figurki cycatych dup, ale ten płód w słoju to już przesada. Trofeum psychopaty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Wreszcie dotarła dłuuuuugo oczekiwana gra: Panie Hideo testujemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Ad 20inczDT Po prostu nie rozumiesz geniuszu Kojimy, nie jesteś koneser... Wesker liczymy na obiektywne opinie. Edytowane 7 Listopada 2019 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Insomaniacy, Bend i GG pomagali przy produkcji. Z samego GG było to aż 70 osób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Dobra 24 godziny xD O dziwo jestem mega silny przy tej premierze, bez oglądania pojawiających się gameplayi na YT itd:. Jutro się zatopie w tym cudaku Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 3 godziny temu, Bzduras napisał: Ale co, w Death Stranding nie "neutralizuje się przeciwników" niby? A bossowie, w których trzeba rzucać granatami? A te typy z MULE, którzy próbują zatrzymać Sama? A fragment z WWI, w którym Sam strzela do zjaw? Nie róbmy z tej gry dziewicy w burdelu, proszę. Jeszcze to stwierdzenie, że w innych grach to tylko mord, zabijanie i pif paf... Rozumiem kult Kojimy, ale nie rozumiem prób zrobienia na siłę z DS jakiegoś tworu totalnie unikatowego pod kazdym względem. Bardziej chodzi mi o to ze w DS musisz opanować balans i rozłożenie paczek plus zaplanować pewnie dużo innych rzeczy związanych z podróżą i wg mnie jest to coś nowego w stosunku do nabywania umiejętności strzeleckich i pakowania postaci pod zabijanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 @Wesker jest coś po drugiej stronie okładki ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 9 minut temu, ListuniO napisał: Bardziej chodzi mi o to ze w DS musisz opanować balans i rozłożenie paczek plus zaplanować pewnie dużo innych rzeczy związanych z podróżą i wg mnie jest to coś nowego w stosunku do nabywania umiejętności strzeleckich i pakowania postaci pod zabijanie. No spoko, ale to jest jeden z elementów gameplayu. Ignorowanie innych by pasowały do postawionej tezy ("inne gry to tylko piuf piuf pif paf i trupy, a tutaj to nie jest tak") podpada pod jehowizm, po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 10 minut temu, cotek napisał: @Wesker jest coś po drugiej stronie okładki ? xD Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX5kLV4IR8j6G?si=I9WnQPUERVe9zZjkXKRtJA&fbclid=IwAR2xMkTXYPeXYRax8c48cAlyTz2SmUkuFf2T6AXkDImzv_Uy2BqikabCUY8 jak bylo to sorki...soundtrack na spotify 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Aż bym obejrzał to The Office. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 38 minut temu, Szymek napisał: jak bylo to sorki...soundtrack na spotify Jesteś pewien, że to OST a nie zwykła playlista z utworami? W grze ma grać Alan Walker - Faded podczas eksploracji czy innych aktywności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Square napisał: Jesteś pewien, że to OST a nie zwykła playlista z utworami? W grze ma grać Alan Walker - Faded podczas eksploracji czy innych aktywności? Może będziemy ich słuchać z jakiegoś odtwarzacza podczas wędrówki? Podczas cutscenek i innych ważnych wydarzeń przygrywają zupełnie inne utowry, tak jakby prawdziwy soundtrack Edytowane 7 Listopada 2019 przez Kron997 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 2 minuty temu, Square napisał: Jesteś pewien, że to OST a nie zwykła playlista z utworami? W grze ma grać Alan Walker - Faded podczas eksploracji czy innych aktywności? a nie wiem...to z profilu playstation na fb nie zaglebialem sie w szczegoly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi