Bansai 11 198 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 9 minut temu, ASX napisał: Gra dopiero od kilku godzin jest dostępna w sprzedaży, a fanboye już walczą wystawiając 0 lub 10 xD Post Kalela nad Toba mysle ze tez pasuje idealnie jako odpowiedz. Niektorzy pewnie w kalendarzu juz dawno mieli ustawiona date i godzine. 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Dokładnie. Siedze i patrzę, tylu zerowych ocen nigdy w życiu nie widziałem. To samo dyszki i jednozdaniowe recki Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Wam też tak długo gra się instalowała z plyty? U mnie pasek postępu ledwo co się posuwa do przodu. Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Śmieszny jest ten świat gdzie muły próbują ukraść ci towar przy pomocy paralizatora na kiju, z grzeczności to robią żeby nie zabić czy są tak zacofani? Cytuj
Boomcio 4 063 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Teraz, pawelas napisał: Śmieszny jest ten świat gdzie muły próbują ukraść ci towar przy pomocy paralizatora na kiju, z grzeczności to robią żeby nie zabić czy są tak zacofani? Spoiler Z martwych ciał powstają portale z których wychodzą później oponenci. Więc albo obezwładnienie i krojenie bagażu, albo wędrówka do spalarki ciał wysoko w górach, albo kolejny niebezpieczny obszar. 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 3 minuty temu, pawelas napisał: Śmieszny jest ten świat gdzie muły próbują ukraść ci towar przy pomocy paralizatora na kiju, z grzeczności to robią żeby nie zabić czy są tak zacofani? Kolega już gra? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 28 minut temu, Il Brutto napisał: Na meta userscore 6.1 i standardowa opinia osob wystawiajacych 10 F O R T N I T E & C O D NAJNOWSZA GRA HIDEO KOJIMY WYJAŚNIONA PRZEZ UŻYTKOWNIKA FORUM Z KONSOLAMI [ZOBACZ JAK!] Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Nie odpowiadaj błaznowi, bo się tylko nakręci. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 1 godzinę temu, Wiolku napisał: @teddy kupiłeś? Nah. Niezbyt do mnie ten tytuł przemawiał od początku. W sumie to nawet jak bym go kupił to raczej bym nie opisywał wrażeń bo już mi się nie chce tego robić jak coś ogrywam aktualnie <stonoga> 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Kusi, żeby się pośmiać z DS, ale w końcu to ex S O N Y więc morda w kubeł. 1 Cytuj
Boomcio 4 063 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 24 osoby czytają ten temat. Każdy czeka na opinie, zanim wyłoży 259, 279, lub 700. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 będzie jutro nad ranem ode mnie wstępna rozprawka fana Kojimy. Pamiętajcie, że dla mnie MGSV to strzał w pysk, także tutaj będzie również obiektywnie 1 Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Przyznam że mam pierwszy objaw znużenia, zamiast iść do przodu z fabułą, gra wskazuje mi że powinienem dalej łazić załadowany i zanosić paczki. Nie mam motoru, a ta mapa w obrocie 3d to trochę kiepska jest. Problem w tym ź na nogach łazi się i 30 minut w jedną stronę. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 chińczyk mówił, że właśnie w późniejszym etapie gry dostaje się pewną rzecz, która bardzo przyśpiesza robienie pobocznych misji i noszenie paczek, dlatego chyba lepiej walić na początku w story. Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Kolega już gra?To są wiadomości ogólnodostępne. Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 To nie takie oczywiste, chociaż wiadomo że będzie można wrócić, chodzi o to że gra wskazuje że opuszczasz pewien region i że lepiej wykonać niezrobione zlecenia. A jak to u Kojimy, filmiki i klimat to złoto. Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Nie odpowiadaj błaznowi, bo się tylko nakręci.Nie wiem do kogo to ale możesz mnie cmoknąć jeśli do mnie, kozaków w sieci nie brakuje. 2 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 (edytowane) 5 minut temu, oFi napisał: chińczyk mówił, że właśnie w późniejszym etapie gry dostaje się pewną rzecz, która bardzo przyśpiesza robienie pobocznych misji i noszenie paczek, dlatego chyba lepiej walić na początku w story. A czy da się robić story i olać noszenie paczek @Michał_K? jak wygląda rozgrywka, podział na misje itp? Edytowane 8 listopada 2019 przez ASX Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 No da się, ale gra prosi o pozostawienie przed kontynuacją paczek niedoniesionych w szatni, i była taka sugestia żeby siedzieć i się kisić Ogólnie tyle tutaj opcji i statystyk że jedno posiedzenie musiałbym spędzić na czytaniu i myśleniu. Zbieractwo, rozkładanie zużytych rzeczy, tworzenie, jakieś przekazywanie paczek innym graczom, słupy pocztowe, dużo tego, i nagle się okazuje że w menu dostępnych jest kolejnych 5 opcji. Oczywiście to nie zarzuty. 2 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 5 minut temu, pawelas napisał: 48 minut temu, Kron997 napisał: Kolega już gra? To są wiadomości ogólnodostępne. Być może ale przekazujesz te wiadomość w taki sposób, że nie da sie ciebie czytać. Mam swoją kopie. Wieczorkiem relacja Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Być może ale przekazujesz te wiadomość w taki sposób, że nie da sie ciebie czytać. Mam swoją kopie. Wieczorkiem relacja Przecież o tych mułach to już memy latają w sieci, jak ktoś to traktuje poważnie to nie mam pytań. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Ja bym się raczej wstrzymał z tymi relacjami po kilku godzinach, bo tak jak @Michał_K napisał, potem przychodzi znużenie i swego rodzaju frustracja i rozdarcie. Raczej każdy po pierwszej godzinie będzie miał szczękę na podłodze Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 9 minut temu, pawelas napisał: 11 minut temu, Kron997 napisał: Być może ale przekazujesz te wiadomość w taki sposób, że nie da sie ciebie czytać. Mam swoją kopie. Wieczorkiem relacja Pokaż więcej Przecież o tych mułach to już memy latają w sieci, jak ktoś to traktuje poważnie to nie mam pytań. No to nie miej pytań i idź na dwór Cytuj
da$io 110 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Jedno można napisać po tych kilku początkowych godzinach: Kojima musiał mieć trudne dzieciństwo albo udało mu się uciec z transportu do Tworek bo podstawy funkcjonowania świata z gry na trzeźwo ciężko wymyślić. Poza tym opinie dzieciarni od Fortnite i CoD’ów nikogo. 2 Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 3 godziny temu, Kolos28 napisał: Ale kogo to obchodzi! Piszcie o grze a nie o pierdołach... Racja 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi