MEVEK 3 514 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Moldar napisał: Póki co 7 godzin i ciągle jest fajnie, no ale fakt, to ciągle kursy w te i z powrotem. Ja coś takiego lubię, ale sporo osób nie da rady. Wjechales juz chociaz do Meksyku, czy wciaz ta sama lokacja? Edytowane 8 listopada 2019 przez MEVEK Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Ja ciągle w pierwszej lokacji. Cytuj
izon 995 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 10 minut temu, Moldar napisał: Póki co 7 godzin i ciągle jest fajnie, no ale fakt, to ciągle kursy w te i z powrotem. Ja coś takiego lubię, ale sporo osób nie da rady. Jestem w stanie zdzierżyć taki gameplay pod warunkiem mega miazgi w filmikach:) Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Jestem ślepy czy nie widzę nigdzie opcji zmiany języka =/ Czyli albo wszystko po angielsku albo wszystko po polsku? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 (edytowane) Klasyka w grach Sony, niestety. Edytowane 8 listopada 2019 przez Rozi Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 No to przecież napisałem, że albo full eng albo full pl ... Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Szczerze mi jako biegaczowi w podsumowaniach brakuje troche ilosci wzniesien pokonanych na trasie, spalonych kalorii i sredniego tętna 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 2 minuty temu, Ins napisał: Jestem ślepy czy nie widzę nigdzie opcji zmiany języka =/ Czyli albo wszystko po angielsku albo wszystko po polsku? Jesteś ślepy - normalnie w opcjach masz osobno głosy, osobno napisy. 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 1 minutę temu, Ins napisał: No to przecież napisałem, że albo full eng albo full pl ... Jak mnie to wkur.... Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Przeciez w ekranie tytulowym w opcjach mozna sobie ustawiac jezyk napisow i dialogow 1 Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 No i gitara. Nie wiem jakim cudem przeoczyłem inne opcje na ekranie tytułowym (wydawało mi się, że jest tylko "Nowa gra"). Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Ja perdole parosole, o wszystkim czyli o niczym.Korwa a te 260 czeka. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Pewnie to z podniecenia. Mi tez sie rece trzesly jak klikalem nowa gra Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Pierwsze 30 minut, intro ze świetnymi widokami i muzyką, wygląda jak czołówka jakiegoś filmu, później pierwsza cutscenka i od razu widać, że to Kojima. Po filmiku... te krajobrazy i ta muzyka. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 No poczatek nie bójmy sie uzyc tego slowa niczym DZIEŁO Ale mgs5 w sumie tez mial rozmach na poczatku takze ochlonmy ochlonmy 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 4 minuty temu, YETI napisał: Pierwsze 30 minut, intro ze świetnymi widokami i muzyką, wygląda jak czołówka jakiegoś filmu, później pierwsza cutscenka i od razu widać, że to Kojima. Po filmiku... te krajobrazy i ta muzyka. A potem 5h nudy?;);) Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Czasami człowiek czuje się sfrustrowany jak wtedy gdy w gta3 leciał chłopkiem 5 minut po jakiś teksturach skał myśląc że będzie tam paczka, a okazywało się że straciło się cały pasek energii i 20 minut czasu. Tutaj za to tekstury nawet na zadupiu są piękne, rzeźba przemyślana, i np. zostawiony przez innego dziwaka drabina do nieba lol. Musze mocno przemyśleć swoje postępowanie w tej grze, bo kończy się często na noszeniu 140 kg w deszczu gubiąc się. Komiczna jest sytuacja gdy z ponad 100 kilo na plecach Sam zaczyna niekontrolowanie zbiegać 100 m w dół, dziwie się że nie ma animacji obsrywania majtasów. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 instalowanko trwa prawie tyle co mgs4. Brakuje tylko Madsa palącego fajkę na czarnym tle Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 1 godzinę temu, Wredny napisał: To tak jakby w Dark Souls grać offline. czyli jak prawdziwy kozak? kiepsciutkie porownanie. 1 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 1 minutę temu, Najtmer napisał: czyli jak prawdziwy kozak? kiepsciutkie porownanie. Offline w dark i kozak? Hehe. Kozaki graja online z nastawienien na najazdy przez innych graczy 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 listopada 2019 Autor Opublikowano 8 listopada 2019 (edytowane) 4 misje - dziwna gra to co widzieliśmy na trailerach wszystko jest w grze 1:1 grafika i soundtrack - high end gameplay nie wiem jak to nazwać póki co, jest a może i go nie ma XD ale na razie lepiej mi sie gra niż w MGS V, póki co po paru misjach zaczyna się dość szybko wyjaśniać co się dzieje w świecie, dobrze opowiedziane jak mystery thriller. Edytowane 8 listopada 2019 przez Fanek 2 Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 (edytowane) 6 godzin temu, da$io napisał: Jedno można napisać po tych kilku początkowych godzinach: Kojima musiał mieć trudne dzieciństwo albo udało mu się uciec z transportu do Tworek bo podstawy funkcjonowania świata z gry na trzeźwo ciężko wymyślić. Poza tym opinie dzieciarni od Fortnite i CoD’ów nikogo. Druga, dłuższą cutscenka, po której zaczyna tak naprawdę się gra, weźcie to pokażcie osobie, która nie słyszała o DS. Siedzę i tylko się uśmiecham, co ten chińczyk musi żreć. Edytowane 8 listopada 2019 przez YETI Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Dobra 3 godziny i historia intryguje niesamowicie, głowa pęka trochę 2 minuty temu, YETI napisał: Druga, dłuższą cutscenka, po której zaczyna tak naprawdę się gra, weźcie to pokażcie osobie, która nie słyszała o DS. Siedzę i tylko się uśmiecham, co ten chińczyk musi żreć. Dokładnie. Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 (edytowane) Nowe IP, oryginalny pomysł na siebie, świetna obsada i obietnica, że dalej będzie równie kojimbowo. Podoba mi się te kilka godzin, które spedziłem z grą Jest trochę jak w RDR2 - wszystko toczy się wolnym tempem, jeśli ktoś chce zrushować fabułę to niech poczeka, aż gierka będzie po 5 dyszek, bo się mocno wkvrwi. Edytowane 8 listopada 2019 przez Bzduras Cytuj
izon 995 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 5 minut temu, Bzduras napisał: Nowe IP, oryginalny pomysł na siebie, świetna obsada i obietnica, że dalej będzie równie kojimbowo. Podoba mi się te kilka godzin, które spedziłem z grą Jest trochę jak w RDR2 - wszystko toczy się wolnym tempem, jeśli ktoś chce zrushować fabułę to niech poczeka, aż gierka będzie po 5 dyszek, bo się mocno wkvrwi. Po co w ogóle grać w grę nastawioną na fabułę żeby jak to nazwałeś ją rushować?:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi