Whisker 1 384 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Jak po raz pierwszy usłyszałem ten motyw to już wiedziałem, że ten świat jest dla mnie: Takich gier brakuje i ciesze się że Kojima Productions dostarczyło nam takiego killera. Nie chce sobie nawet wyobrażać jakie będzie zakończenie gry. Ja tu się zatrzymuje, podziwiam ten świat, nostalgia, pustka, beznadziejność, niektórzy stwierdzą, że tak mozna sobie tłumaczyć ale to faktycznie działa. Edytowane 9 Listopada 2019 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 14 godzin temu, YETI napisał: Świetna sprawa, przy każdej wiekszej premierze,studia Sony w taki sposób gratulują sobie premiery. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Fajny motyw. Swego czasu postrzegałem produkcje gier wewnętrznych zespołów jako „kto lepiej zrobi i lepiej sprzeda” żeby być wyżej ponad innymi studiami. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Wczoraj granko do odcięcia było. Odnoszenie wrażenie, że jednak Kojima sam tej gry nie robił (chodzi o zamysł gameplayowy, świata oraz innych zabiegów developerskich). Narazie za malo widziałem, żeby cokolwiek więcej napisać. Początek gry jest intrygujący, *bizzare i czegoś takiego jeszcze nie było w branży gier. Chodzenie samem jest bardzo realistyczne - męczysz się, jak masz ciężki pakunek to trzeba co jakiś czas utrzymać równowagę, żeby sobie ry.ja nie ozwalić o kamienie (jak tak się stanie to spadają nam stamina znacząco i trzeba wtedy coś zjeść). Są fajne smaczki dziwno-japońskie ale Ci co znają chińczyka to wiedzą czego się spodziewać. Pewnie więcej będzie można powiedzieć po tygodniu granka 14 minut temu, Kron997 napisał: Fajny motyw. Swego czasu postrzegałem produkcje gier wewnętrznych zespołów jako „kto lepiej zrobi i lepiej sprzeda” żeby być wyżej ponad innymi studiami. Bo prawda jest taka, że oni wszyscy na tym samym wózku jadą. Myślę, że takie podejście jest bardzo zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 https://www.resetera.com/threads/death-stranding-ot-peace-walker.151301/post-26276582 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Patrząc na samą animację odradeka można już stwierdzić że mamy do czynienia z kimś kto kocha robić gry, udawanie karuzeli dla dziecka, różne animacje wychodzenia ze strefy wynurzonych. Mogłoby tego nie być i nikt by nie miał mu tego za złe. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Mam nadzieje, ze True Ending jest juz na plycie Nie w edycji kolekcjonerskiej Edytowane 9 Listopada 2019 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Co najlepsze - przed zagraniem w DS zastanawiałem sie o co chodzi z płaczem, co i jak i dlaczego czyli pytania które powstały na przestrzeni oczekiwania na premiere zostały rozwikłane już w pierwszych godzinach gry. Dobrze rozwiązane. Na ten moment czyli 10h gry za mną nie mam takiego bajzlu w głowie jak przy MGSach. Logiczne, sensowne i niekiczowate motywy i ich wytłumaczenia. Oczywiście im jestem dalej tym więcej mam rozkmin i więcej pytań ale w końcu jest to wynikiem tego, że nareszcie w to gramy a nie oglądamy 3 godzinne analizy trailerów. Podróżując zauważałem kilka holograficznych muchomorków, dawałem lajki bo fajny bajer. No. Wyszczałem sie (ponad 800ml i poczułem ulge sama). Po skończeniu wyrósł muchomor. A więc lajkowałem czyjeś siki na zboczach. Good move Kojima Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Czy wasza konsola próbuje odlecieć podczas gry ?? Mam wrażenie za na biurku mam mini pas startowy lub suszarkę do włosów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 8 minut temu, kakus napisał: Czy wasza konsola próbuje odlecieć podczas gry ?? Mam wrażenie za na biurku mam mini pas startowy lub suszarkę do włosów !!! Momentami przy filmikach, w trakcie gameplayu cisza:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Pro jest cichutkie. Chociaż nie obraziłbym się gdyby szumiała w rytm apocaliptyci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Polecam gre na słuchawkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Mi konsola odlatywala przy DMCV ale wyczyścilem od środka sprężonym powietrzem i nawet nie zająknie się przy DS. No tylko na słuchawkach, nie próbujcie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Prosiak milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Slim też. Czas na overhaul konsoli, ziomek Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 26 minut temu, cotek napisał: Mi konsola odlatywala przy DMCV ale wyczyścilem od środka sprężonym powietrzem i nawet nie zająknie się przy DS. No tylko na słuchawkach, nie próbujcie inaczej No ale wtedy tracisz audio BB z duala ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Nie tracisz, w opcjach przestawiłem głos BB na wyjście z TV czyli słuchawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 W każdej grze wyłączam odgłosy z Duala, tutaj nie było inaczej - jestem skazany na granie na słuchawkach (wolałbym kino domowe, jak kiedyś, ale teraz nie mogę), więc po co mi bajer, którego nie usłyszę, a który potencjalnie może obudzić żonę w środku nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Jak się jest na coś skazanym to i wyboru wielkiego nie ma, a audio z duala gdy się ma słuchawki to chyba byłoby bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 recka Sterlinga potwierdza wszystkie moje obawy. Fragment o RDR 2 jest tak bardzo trafny, że dałem mu suba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Posiłkowanie się jakimikolwiek recenzjami (a zwłaszcza tego wiecznie marudzącego grubasa), w przypadku tak specyficznego tytułu to słaba opcja - tu niestety trzeba sprawdzić samemu, bo na papierze wygląda to słabo, ale jak się gra to człowiek aż się dziwi, że to takie fajne (ja tak mam np.) 4 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Wiele osób tak ma, najwiecej tych którzy grali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Akurat Sterling ma sporo racji. Albo się wczujesz i poczujesz blusa albo będą odczucia jak w jego filmiku. Bardzo polaryzujący tytuł. Ale sceny takie jak wejście Troya Bakera i łamanko czwartej ściany, aaaaaaaay Nie znudziło Ci się to chodzenie jeszcze? Na to czekałeś? Na koniec gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Czekam na porządną recenzje gracza który z czystym sumieniem zjedzie tę grę. Uważajcie ze zbyt wysokim bagażem, byłem koło wejścia do jednej bazy i niski dach ściął mi połowę walizek Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 No tak, bo recenzenci, którzy nie wypowiadają się w samych superlatywach to nie gracze, a to co piszą nie jest porządne i rzetelne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi