Opublikowano 11 listopada 20195 l I po co i ona? By cie tu nie było. Nie ma gier poza From Software i Team Ninja, takie fakty.
Opublikowano 11 listopada 20195 l Ja to się zastanawiam czy nie grać offline. Zaczynaja mnie irytować ten las znaczników jaki się pojawia na naszej drodze, (usuwam je, ale pojawia sie nowe) szczególnie przy bazie. A czasem stawiają byle gdzie, byle co by dostać lajka. Do tego te drabinki, linki, schrony itd. często mamy już postawione w kluczowych miejscach. Jak dla mnie to zbyt duże ułatwienie. Pogram jeszcze trochę i zdecyduje czy to wyłączyć.
Opublikowano 11 listopada 20195 l 41 minut temu, jogos napisał: I po co i ona? By cie tu nie było. Nie ma gier poza From Software i Team Ninja, takie fakty. Jak usunąłeś konto to po co wracasz bluber/orzech/ragus?
Opublikowano 11 listopada 20195 l 32 minuty temu, Wredny napisał: Czyżby to słynny karzeł zza filara? Tak. Już dawno się z tym zdradził. @Square @Colin do dzieła.
Opublikowano 11 listopada 20195 l Autor Kojima - geniusz, artysta czy największy troll branży, a jego nowa gra to żart? trzeba to skończyć i się przekonać samemu. Edytowane 11 listopada 20195 l przez Fanek
Opublikowano 11 listopada 20195 l Ja dzisiaj zrobiłem przerwe od konsolki, ale chyba się nie powstrzymam xD
Opublikowano 11 listopada 20195 l 14 minut temu, Fanek napisał: Kojima - geniusz, artysta czy największy troll branży, a jego nowa gra to żart? trzeba to skończyć i się przekonać samemu. Mam 33h na liczniku i nie jest żartem. A kim jest Kojima to mam w nosie. Dobre gry robi.
Opublikowano 11 listopada 20195 l Godzinę temu, Fanek napisał: Kojima - geniusz, artysta czy największy troll branży, a jego nowa gra to żart? trzeba to skończyć i się przekonać samemu. To może następny wpis zamieścisz już po obejrzeniu napisów końcowych, bo coś mi się wydaje, że już odstawiałeś gierkę, pisząc że Cię zmęczyła i kończysz z tym tytułem Czyżby presja forumka zmusiła Cię do zmuszania się? 49 minut temu, Kron997 napisał: Mam 33h na liczniku i nie jest żartem. A kim jest Kojima to mam w nosie. Dobre gry robi. Dokładnie tak - kij mnie ten chińczyk obchodzi, ale trzeba mu przyznać, że ma wizje, czasem bardzo chore 22 minuty temu, Kron997 napisał: A to kuźwa niezły bajer - wiedziałem, że gdzieś jest to uwzględnione, ale niemiałem pojęcia, gdzie. No i za to szanuję tego kitajca - przywiązanie do takich detali.
Opublikowano 11 listopada 20195 l Autor @Wredny jak dostałem motor i jakieś pierwsze bronie jakoś tak lekko wkręciłem się, gdybym miał grać na siłe już dawno bym to rzucił @Michał_K typie zobacz kto założył ten temat ponad 3 lata temu i wrzucał info na temat gry. Stąd mój zawód. Edytowane 11 listopada 20195 l przez Fanek
Opublikowano 11 listopada 20195 l Skąd ta pogarda dla Hideo? Przecież jego dorobek jest niepowtarzalny, pomimo wpadek. Nie trzeba robić ołtarzyka, ale wskazywanie że się go ma w nosie, i że to kitajec chiński, jakaś presja tłumu?
Opublikowano 11 listopada 20195 l W sumie masz rację - nieładnie napisałem, ale ta to już bywa, jak się człowiek osłucha i przesiąknie Dla mnie osobiście to wciąż twórca nietuzinkowy, tak jak napisałeś - mimo wpadek. Ołtarzyka nie robię, bo nie zwykłem tego czynić w stosunku dla nikogo, ale cenię sobie gościa i jego gierki (choć mógłby zatrudniać scenarzystów i ogólnie ludzi odpowiedzianych za fabułę/dialogi, bo czasem straszna żenada z nich bije
Opublikowano 11 listopada 20195 l 14 minut temu, Fanek napisał: @Wredny jak dostałem motor i jakieś pierwsze bronie jakoś tak lekko wkręciłem się, gdybym miał grać na siłe już dawno bym to rzucił @Michał_K typie zobacz kto założył ten temat ponad 3 lata temu i wrzucał info na temat gry. Stąd mój zawód. Nie wiem dlaczego mi od typa jedziesz, odnosiłem się do wrednego A że nie wiem kto zakładał temat... poważnie?
Opublikowano 11 listopada 20195 l 18 minut temu, Fanek napisał: @Michał_K typie zobacz kto założył ten temat ponad 3 lata temu i wrzucał info na temat gry. Stąd mój zawód. To może przestań sam przed sobą robić z tych gier jakichś mesjaszy 3 lata przed tym, zanim cokolwiek o nich wiadomo, to łatwiej będzie zaakceptować stan faktyczny Ja rozumiem, że w przypadku Death Stranding człowiek popuścił wodze fantazji, jeszcze jak był karmiony twittami Kojimy, ale z takim Days Gone też miałeś jakiś problem, mimo że gierka była dokładnie tym, na co się zapowiadała (abstrah#jąc oczywiście od problemów technicznych).
Opublikowano 11 listopada 20195 l Dlatego hype osiągam 2 dni przed premierą. Nawet nie wiem kiedy mi zleciało od pierwszej zapowiedzi. To samo z GoW. Zaległości mam takie że nie czekam jak poyep. A sam DS.. Cóż mistrzostwo. Tyle w temacie.
Opublikowano 11 listopada 20195 l DS (także znany jako Symulator chodzenia po Islandii z drabina) to ogram dopiero jak będzie dostępny dla pcmasterrace, a tak to wygląda dobrze z recenzji i smaczek jest zrobiony
Opublikowano 11 listopada 20195 l Po prawie 20 goodzinach grania mogę na pewno powiedzieć że NIE jest to symulator kuriera jak większość delikwentów tutaj pisze.
Opublikowano 11 listopada 20195 l Siódmy rozdział - zaczyna sie jazda. Chciałbym coś tutaj skomentować ale zaczekam z tydzień aż większość skończy żebym miał z kim pogadać. Kojima to jednak Kojima. Wybaczam mu MGSa V. Odkupił się a napisów końcowych jeszcze nie widziałem. Edytowane 11 listopada 20195 l przez Kron997