Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, izon napisał:

Uff a już myślałem, że ta Amelie tylko mnie tak irytuje:) Zresztą podobnie mam z prawie każdym ziomkiem, któremu dostarczamy paczkę: - hej mam dla Ciebie paczkę, siema na początku w Ciebie nie wierzyłem ale jednak jesteś Kozakiem - połącz Amerykę w  jedną sieć ULC - OK Nara!

To jest właśnie bardzo płytkie. W ogóle te ziomeczki siedzą sobie w bazie pod ziemią i ich dialogi są właśnie tak płytkie.

A dostawa 

Spoiler

pizzy

to już w ogóle przegięcie, bo podziękował mi gadający bot Ivona :reggie: 

Opublikowano (edytowane)

Zdecydowanie za dużo patosu w mowie. Kilka razy złapał mnie krindż. Nie mówie o Kojimizmach, które są zabawne a teksty typu:

-musisz coś zrobić! Trzeba połączyć miasta! Już udowodniłeś że jesteś najlepszy! Zjednoczysz Ameryke! Bohaterze!

:/ 

na szczęście Reedus jest naszym lustrzanyn odbiciem „yebie mnie ta ameryka” xd 

dostajecie lajki od zneutralizowanych wynurzonych? xd

Edytowane przez Kron997
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Michał_K napisał:

No ale gdyby mieli tych kilkudziesięciu randomów jeszcze obrabiać i szlifować dialogi to pewnie byśmy pograli w 2022.

Przy czym Conan jest bezbłędny, Mrrrrau.

Rozumiem że można być fanatykiem jakieś gry ale proszę nie tłumaczmy w ten wad gry

Opublikowano (edytowane)

Reedus jako Sam jest super przemyślany. Przecież on przeżywa tą droge tak jak my. Ukazuje te same spostrzeżenia. Kojima przewidział to, co będą mówić gracze pod nosem tułając sie w tą i z powrotem. 

Trochę inaczej odbieram DS niż inne gierki a to za sprawą łamania czwartej ściany (co nie jest takie oczywiste gdy sie nie pokapujemy w czas). Jak sie nie skapniesz to „ulala nieźle, skądś to znam” a jeśli tak to „XDDDDDDDD” 

świetna gra

Edytowane przez Kron997
Opublikowano (edytowane)

Jadąc do sklepu mijałem kuriera DHL stojącego na placu przed pasażem i zaraz wjechała straż miejska pogonić go stamtąd, takie współczesne MUŁy

Edytowane przez Kron997
  • Lubię! 1
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Przy pierwszym podejściu i obrabianiu tylko misji fabularnych nie da się zejść poniżej 30h. Podobno ostatnia prosta i jest już 33h.

Poza tym jeśli mowa o postaciach, w sumie tylko jedna jest przekombinowana.
Dla samego Hartmana warto jest pobroczyć w głębokim śniegu.

Ahh no i jak sobie ustawicie urodziny to 

tort i życzenia od Madsa.

Edytowane przez da$io
Opublikowano

Dziwna gra, 3ci rozdział niby gra mnie męczy i powinna mnie się nie podobać, a jednak nie potrafię się oderwać jak jakiś masochista w to gram, baaa nawet myślę jak nie gram. Nie miałem tak jeszcze z żadnym tytułem. No i kupiłem cyfrówkę wczoraj bo nie chciałem czekać jeden dzień na pudełko, źle ze mną :(.

Opublikowano (edytowane)

Gameplay daje rade, kufa noszenie paczek czaicie?

Kojima jak został zwolniony z konami to pewnie zatrudnił się w japońskim DHLu by dorobić, tak pewnie zrodził się pomysł na gre :philosoraptor:

Edytowane przez oFi
Opublikowano (edytowane)

Podejrzewam, że jestem najdalej fabularnie spośród tych, którzy tutaj sie wypowiadają. Więc ujmę to tak: 

Kojima bierze LSD

tak przy okazji. Wyłączcie w opcjach wyświetlanie znaków graczy, fajniej sie podróżuje

Edytowane przez Kron997
Opublikowano
10 minut temu, Kron997 napisał:

Podejrzewam, że jestem najdalej fabularnie spośród tych, którzy tutaj sie wypowiadają. Więc ujmę to tak: 

Kojima bierze LSD

I zgaduje, że aplikuje pod powieke