GSPdibbler 174 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 No spoko, dzięki za przydatne info. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. YETI 10 993 Opublikowano 18 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 listopada 2019 4 1 7 Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Pytanko:Dostarczyłem materiały do układarki drogi, ale nic się nie stało (materiałów jest nawet za dużo) teraz nie mam żadnych opcji jak wejdę w w nią. Jak zbudować ta drogę? Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 22 minuty temu, Ptasiek napisał: Pytanko: Dostarczyłem materiały do układarki drogi, ale nic się nie stało (materiałów jest nawet za dużo) teraz nie mam żadnych opcji jak wejdę w w nią. Jak zbudować ta drogę? Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka A chirale dorzuciłeś? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Po dorzuceniu wszystkich materialow droga sama sie robi. Pewnie czegos brakło. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 3 godziny temu, SpacierShark123 napisał: Super panowie jeszcze pytanko czy te materiały są przenoszone między bazami gdy uaktywnimy je? Mam już możliwość Pokaż ukrytą zawartość Fast travel od Fragile , ale zastanawia mnie jak to z materiałami wygląda do budowy. Ja to zrozumiałem tak, że każda baza ma własną pulę materiałów (jej maksymalna pojemność zwiększa się wraz z więzią) i jeśli w danym terminalu zabierzemy jakieś materiały, to po prostu odejmuje je z aktualnie posiadanych w tej akurat bazie. Natomiast jeśli budujemy coś w polu (przy pomocy asemblera) to materiały niezbędne do tego gra automatycznie czerpie z bazy, do której dany fragment pola należy. Zaznaczam jedynie, że to nie są zweryfikowane informacje, niech mnie ktoś poprawi, jeśli coś pokręciłem. A co do spoilera to tak jak już @cotek wyjaśnił: Spoiler Fast travelujemy tylko my - wszystkie aktualnie posiadane przedmioty, przesyłki, pojazdy zostają w prywatnej szafce danej bazy. Przy okazji: skończyłem dzisiaj trzeci epizod. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 6 godzin temu, Wredny napisał: Nie można. Mnie złapali Jak jechałeś na motorze? Wiesz, że tam jest dopalacz pod L3? Ja przejeżdżałem już niejednokrotnie. Nie można tylko zahaczyć o jakiś kamień. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 (edytowane) No wiem, a mimo to jak się wyebauem w smołę, to mnie łapki przytrzymały, cargo rozdupcone po całej okolicy, a ja musiałem "uwolnić orkę" Odnośnie materiałów do budowy drogi, to można je ręcznie pobraać z pobliskiej bazy, albo dorzucić znalezione, ale to nie jest tak, ze można automatycznie transferować z zasobów. Edytowane 18 listopada 2019 przez Wredny Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 24 minuty temu, Kmiot napisał: Ja to zrozumiałem tak, że każda baza ma własną pulę materiałów (jej maksymalna pojemność zwiększa się wraz z więzią) i jeśli w danym terminalu zabierzemy jakieś materiały, to po prostu odejmuje je z aktualnie posiadanych w tej akurat bazie. Natomiast jeśli budujemy coś w polu (przy pomocy asemblera) to materiały niezbędne do tego gra automatycznie czerpie z bazy, do której dany fragment pola należy. Zaznaczam jedynie, że to nie są zweryfikowane informacje, niech mnie ktoś poprawi, jeśli coś pokręciłem. A co do spoilera to tak jak już @cotek wyjaśnił: Ukryj zawartość Fast travelujemy tylko my - wszystkie aktualnie posiadane przedmioty, przesyłki, pojazdy zostają w prywatnej szafce danej bazy. Przy okazji: skończyłem dzisiaj trzeci epizod. Prawie wszystkie , krysztalki mozemy brac ze soba bardzo przydatny manewr bo sa potrzebne do budowy ekspresowek a w pierwszej lokacji nie sa potrzebne zbyt mocno i mozna je sobie wybrac z placowek Ja skonczylem 3 ep dopiero ale ekspresowki wybudowane prawie wszystkie. Troche sie natachalem materialow z placowek ale o ile teraz wszystko szybciej i wygodniej idzie to pany. Mozna smigac w te i spowrotem. Aha pytanie bo dopiero dzis zauwazylem ze do trofika trzeba miec po 10 kazdego rodzaju misji z max ocena a nie ogolnie Jest gdzies licznik ile misji wykonalismy danego rodzaju? 1 Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 23 minuty temu, kanabis napisał: Aha pytanie bo dopiero dzis zauwazylem ze do trofika trzeba miec po 10 kazdego rodzaju misji z max ocena a nie ogolnie Jest gdzies licznik ile misji wykonalismy danego rodzaju? Wchodzisz w Bridge Link, na szczycie listy masz swój profil, wchodzisz w niego i tam jest wszystko pięknie wyszczególnione ile czego już zdobyłeś (karty przełączasz L1/R1). 1 1 Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Jak kmiot będziesz siedział w rozdziale 4 tyle co w trzecim to rzeczywiście będziesz finiszował w Sylwestra Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 No zgadza się. Realnie oceniając, to pewnie jeszcze trochę mi zejdzie, ale hej, na tę chwilę nawet nie chcę kończyć. RDR2 kończyłem dwa i pół miesiąca. Tu pewnie będzie podobnie. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Dotarłem do 12 rozdziału, ja wysiadam Panowie psychicznie Cytuj
da$io 110 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 2 godziny temu, YETI napisał: Jak jechałeś na motorze? Wiesz, że tam jest dopalacz pod L3? Ja przejeżdżałem już niejednokrotnie. Nie można tylko zahaczyć o jakiś kamień. Kolego jak przejeżdżałeś to wyłącznie obok tych wynurzonych bo jak palniesz centralkę lub w pępowinę to motorek wyłącza się, bateryjki siadają i kaput. Miałeś fart lub grasz na czitach Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Dokładnie. Nie możesz trafić bezpośrednio w wynurzonego. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 No to miałem farta, bo przejechałem już tak z 4,5 razy. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Przed chwilą Muły puściły mnie w skarpetkach, dosłownie Wykryli mnie i już podjeżdżali, więc w ostatniej chwili dobiegłem do pobliskiej skrzynki jakiegoś gracza i upchnąłem wszystko w prywatnej skrytce. Nie mając nic, wyluzowany podszedłem do walki, ale zbyt wiele obrażeń, no i Sam stracił przytomność. Pomyślałem sobie, że kij im w oko, bo i tak nic mi nie skubną, a tu nagle wskaźnik butów mryga na czerwono, a na stopach... skarpetki Nie da rady biegać, Sam co chwilę podskakuje na jednej nodze, jakby nastąpił na coś ostrego... Fajny smaczek. 1 Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Ja też w niektórych miejscach pamiętam trasę i przejeżdżam bez problemu ale testowałem kręcenie się po lokacji gdzie są to mnie łapały. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 To zachłanne hujki z drogbudu, znslazłem ładowarkę autostrady gdzie wołają 4tys chirali, 7 tys metali i 9 tys porcelanki, porabalo ich Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 W połowie drogi do węzła górskiego Generalnie na tym odcinku są 3-4 najdroższe ładowarki w całej grze. Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 19 listopada 2019 Opublikowano 19 listopada 2019 1 godzinę temu, KOMARZYSKO napisał: W połowie drogi do Pokaż ukrytą zawartość węzła górskiego Generalnie na tym odcinku są 3-4 najdroższe ładowarki w całej grze. Pewnie przez uksztaltowanie terenu i dostepnosc. W koncu od czego jest reszta spolecznosci. Dzien, dwa i zostana tylko dziesiatki do wykonczenia i to jest tutaj fajne - jezeli nie my to reszta klanu skonczy za nas budowe. Cytuj
Sefiro 23 Opublikowano 19 listopada 2019 Opublikowano 19 listopada 2019 (edytowane) Własnie skończyłem Chapter 9 i... Spoiler Metal Gear Amelie rozłożył mnie na łopatki XDDD Potem już samo MGS, nie wiem czy to troll Kojimy czy brak pomysłów, ale to było dobre xD Trudno uwierzyć że jeszcze zostało 5 chapterów o_O Edytowane 19 listopada 2019 przez Sefiro Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 listopada 2019 Opublikowano 19 listopada 2019 Moje najlepsze lajki i szybkie przejście obszarów wynurzonych Spoiler 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi