Michał_K 196 Opublikowano 21 listopada 2019 Opublikowano 21 listopada 2019 Gra niestety nie daje możliwości zawinięcia muła, wsadzenia na motorek, przywołania delfina i rzucenie muła jako ofiary. Wtedy krater byłby jak ta lala. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2019 Opublikowano 21 listopada 2019 A w jeziorze trupów się nie da topić bezkarnie? Swoją drogą dowiedziałem się, że można kogoś zabić XD Still 3 chapter here. Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 2 godziny temu, Rozi napisał: Wypiłem no i co? Spoiler Nie poczestowal cie Redus? Ja wlasnie oblepilem gory 12 tyrolkami 3h lazilem, ale teraz to jest rarytas. Kazda w inna strone swiata w konkretne miejsce. beda sie sypac. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Wypiłem za to wszystkie portery, a przynajmniej chciałem, bo za drugim opryskał ekran, a za trzecim się chyba nawalił i zrzucił wszystko ze stołu XD Polecam czasami zostawić Sam w Private Roomie w bezczynności jak jest uwalony, to zwraca się do Was, żebyście wzięli prysznic, boże, co za gra! Końcówka trzeciego chaptera, początek czwartego - Wejście Madsa, I wojna światowa O_O Jak ktoś wątpił w Kojime, to XD Takich cut-scenek i realizacji pomysłów jeszcze nie było w historii gier wideo. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 No o tym pisalem. Scenka przed drugim wynurzonobossem tez zobaczysz jak miazdzy galki oczne. U mnie bylo kolejny raz wow kiedy wyjezdzam z bazy patrze a tam żyraf z horizona jako hologram sie majestatycznie przechadza No az mnie w michalku zamrowilo Kmiot no wiesz tak jak piszez z motorkiem to pol biedy ale u mnie bylo ze wioze pincet kilo zywnosci i tego to juz na plery nawet ultra dooms Sam Brydżes nie wezmie ;D Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 (edytowane) Koledzy kurierzy mam problem z jednym zadaniem w 3cim rozdziale Spoiler Muszę zanieść przesyłke od śmieciarza jakąś delikatną figurke czy uj wie co. Problem jest taki, że musze nieść ją w ręce, cały czas trzymająć którys ze spustów dodatkowo po drodze trafiam na wynurzonych. Jaką drogę obrać, jak sobie z tym poradzić ? Raz wpadłem w smołe to ładunek się rozwalił i od sejwa... dzięki za pomoc Generalnie giereczka jest pryma sort nie mogę się doczekać aż odblokuje tyrolki. Mam problem z tymi wynurzonymi.. nie do końca jeszcze kminię mechanike i prawie zawsze muszę z nimi walczyć tzn. wyrywać się ze smoły. Mam oczywiście wszelkie granaty itp.. Edytowane 22 listopada 2019 przez orion50 Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 (edytowane) Odnosnie wynurzonych - jak się pojawi odradek to wtedy najlepiej kucnąć. Jak się nie ruszysz przez chwile to obracaj kamera i wszystkich w okolicy zobaczysz. Jak się zbliżasz i odradek wskazuje kierunek to wstrzymaj oddech i przechodź powoli. Jak będziesz mieć wyrzutnie bolasow to będzie bajka. Teraz tez możesz granatem rzucić z krwią i wtedy tez unicestwisz. Zasada żeby być opanowanym pomaga Edytowane 22 listopada 2019 przez ListuniO 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 A spróbujcie zbliżać kamerę na Sama, jak siedzi na łóżku XDDDDDD Kocham Kojimę za takie smaczki, coś wspaniałego. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Pewnie większość nawet o tym nie wie bo trzeba bylo szybko przejść póki w cenie. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Godzinę temu, orion50 napisał: Koledzy kurierzy mam problem z jednym zadaniem w 3cim rozdziale Ukryj zawartość Muszę zanieść przesyłke od śmieciarza jakąś delikatną figurke czy uj wie co. Problem jest taki, że musze nieść ją w ręce, cały czas trzymająć którys ze spustów dodatkowo po drodze trafiam na wynurzonych. Jaką drogę obrać, jak sobie z tym poradzić ? Raz wpadłem w smołe to ładunek się rozwalił i od sejwa... dzięki za pomoc Generalnie giereczka jest pryma sort nie mogę się doczekać aż odblokuje tyrolki. Mam problem z tymi wynurzonymi.. nie do końca jeszcze kminię mechanike i prawie zawsze muszę z nimi walczyć tzn. wyrywać się ze smoły. Mam oczywiście wszelkie granaty itp.. Tak jak mowi listunio. Idziesz powoli jak wiatraczek przyspiesza stajesz w miejscu wtedy je lepiej widac. Rzucasz granatem i idziesz dalej powoli. Tyle. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Nawet nie trzeba używać broni, tylko wstrzymać oddech i szybciutko przekicać obok nich. Staram się unikać konfrontacji z nimi, chociaż dwa razy już musiałem skonfrontować się w smole. Jak skończę grę, to poeksperymentuje z ich niszczeniem. Cameo Conana O'Briena XD Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Polecam nie wybijać wszystkiego w rozdziale 3 czy 5-tym, parę rozdziałów później dostaje się parę fajnych nowych zabawek które urozmaicą i uprzyjemnią spotkania z wynurzonymi. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 W którym rozdziale trafiamy na Conana? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 W trzecim, ale nie sposób się domyślić że tam akurat jego zobaczysz Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 japie.rdole, zaczyna mnie nudzić już to chodzenie. 6 chapter i teraz wpierd.alam sie po jakiś górach. Co to zakopane symulator czy co ch.uj? Jakbym chciał chodzić po górach pojechałbym do Masorza 1 2 Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Czyli kryzys nudy masz dokładnie w momencie gdy rozgrywka się zmienia Jak zdobędziesz Spoiler egzoszkielet górski to będzie gitara. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 1 minutę temu, Michał_K napisał: Czyli kryzys nudy masz dokładnie w momencie gdy rozgrywka się zmienia Jak zdobędziesz Pokaż ukrytą zawartość egzoszkielet górski to będzie gitara. mam już. Mam nadzieje, że szybko dojde do jakiś mindfu*ow Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Jeszcze 123044 kroczków Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Kto nie byl w himalajach nie klika MOC Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Tak bardzo bym zrobił biogranat nr 2 gdyby w trakcie chodzenia w górach nagle pojawił się taki widoczek 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 57 minut temu, qraq_pk napisał: W trzecim, ale nie sposób się domyślić że tam akurat jego zobaczysz Idzie go przegapić? Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Nie jeżeli podłączysz cały region ;] A na mapie pod R3 widać gdzie jeszcze są podłączenia do zrobienia. 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 ja pewnie podłączenia zaległe zrobie po fabułce oraz platynke. Z tego co widziałem, to chyba nie ma jakiś missable trofików, wszystko da się zrobić normlanie bez new game Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Już są dziwni ludzie co przechodzą grę na czas skacząc z każdej krawędzi wyuczonymi drogami przez góry i rzeczki. Wygląda to naprawdę kiepsko, tak jak w grach typu quake czy halo szybsza akcja wygląda nawet widowiskowo, tak bieganie na głupa przez tereny mułów i wynurzonych z tym wielkim skokiem z krawędzi to widok niesmaczny. Ich życie, niech robią z nim co chcą, gorzej że youtube podpowiada takie kabarety. 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 7 minut temu, Michał_K napisał: Już są dziwni ludzie co przechodzą grę na czas skacząc z każdej krawędzi wyuczonymi drogami przez góry i rzeczki. Wygląda to naprawdę kiepsko, tak jak w grach typu quake czy halo szybsza akcja wygląda nawet widowiskowo, tak bieganie na głupa przez tereny mułów i wynurzonych z tym wielkim skokiem z krawędzi to widok niesmaczny. Ich życie, niech robią z nim co chcą, gorzej że youtube podpowiada takie kabarety. Ja nie oglądam DS na tubie to mi nie podpowiada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi