Whisker 1 451 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 Peter Englert nie jest wymagany do platyny 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 1 godzinę temu, YETI napisał: Dawno nie oglądałem recenzji, w której zgadzam się prawie ze wszystkim. Obiektywnie: minusy również wytknięte w punkt. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 7 minut temu, Wesker napisał: Peter Englert nie jest wymagany do platyny no nie wiem, jak połączyłem go z UCA to od razu wskoczył trofik za połączenie wszystkich baz + wymaksowałem 5 gwiazdek u niego i też już wtedy wpadło trofeum za 5 gwiazdek we wszystkich bazach bo zostawiłem go sobie na koniec Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 Tylko, że jak go olejesz to po skończonej grze jak wrócisz do niego to juz nie ma do wykonania żadnych zadań 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 9 godzin temu, Rozi napisał: wtf xd Godzinę temu, Wesker napisał: Peter Englert nie jest wymagany do platyny No mi trofka nie wskoczyla dopoki go nie podpialem do sieci. Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 Oczywiście że trzeba go zrobić, i oczywiście że można wszystkie dostawy mu wykonać po przejściu gry, tak jak ja to zrobiłem. Zubilewicz na prepersa w dlc! 1 Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 13 godzin temu, izon napisał: Dawno nie oglądałem recenzji, w której zgadzam się prawie ze wszystkim. Obiektywnie: minusy również wytknięte w punkt. Spoilery jakieś są u Quaza? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 45 minut temu, Faka napisał: Spoilery jakieś są u Quaza? Nie, chyba że nie chcesz zobaczyć jak wygląda tyrolka czy most. Bardzo dobra recenzja. Ja sam jestem w 12 rozdziale i o ludziska co tam się nie działo Spoiler podróż do ostatniego węzła i WTF. "Co do *** trafiłem do bloodborne?" Walka z mega bossem dość schizowa. Koji umie w horrory. Walka z Higgsem super. Zwłaszcza jak koji przypomniał sobie najlepszy moment MGS4 i napieprzanie się na pięści :D. No i muszę wspomnieć o podróży na wschód. W jednej recenzji ktoś pisał ze musisz wracać caaaałą droooogę z buta i jaki to kiepski moment gry. Najlepsza podróż w całej grze! . Coś wspaniałego. Moje tyrolki sprawiły ze najwyższe góry to było chyba 10 minut. Jak na mnie wyskoczyły dwa sub bossy naraz to myślałem że majty obsram, zwłaszcza że drugi wyskoczył zza pleców :D. Udało mi się uciec ale trochę mi pizzę poturbowali. Jestem świeżo po walce z Cliffem i muszę powiedzieć że najlepsza, ale widać ze ta gra nie była robiona pod strzelanie. Został mi ostatni odcinek do stołecznego i lecimy z zakończeniem:) Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Ja już po. 10/10. Dziękuję, dobranoc. 2 2 1 Cytuj
MEVEK 3 562 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 (edytowane) Jak taki czad to nie ma co gonic z fabula. Na spokojnie zrobie sobie w swieta delektujac sie jednym i drugim. Polaczenie moze byc bardzo udanym wydarzeniem i tym samym - Swietami z rodzina, ktora zazwyczaj zamula Edytowane 3 grudnia 2019 przez MEVEK Cytuj
kanabis 22 490 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Powiem wam ze ciezko teraz grac w cos po tej pozycji. Gram sobie teraz w control i asasinka odyseje i strasznie odpychaja , szczegolnie graficznie.Wszystko wydaje sie takie brzydkie i niedopracowane. Przede wszystkim jesli chodzi o modele postaci. Ehh. Trzeba na tlou 2 czekac Cytuj
Bzduras 12 598 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 8 minut temu, kanabis napisał: Powiem wam ze ciezko teraz grac w cos po tej pozycji Ty, no nie wiem, ale nie bardzo Cytuj
izon 995 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 18 minut temu, kanabis napisał: Powiem wam ze ciezko teraz grac w cos po tej pozycji. Gram sobie teraz w control i asasinka odyseje i strasznie odpychaja , szczegolnie graficznie.Wszystko wydaje sie takie brzydkie i niedopracowane. Przede wszystkim jesli chodzi o modele postaci. Ehh. Trzeba na tlou 2 czekac Nie mam takich problemów, odpaliłem ostatnio Parasite Eve i Silent Hilla po 2h w Death Stranding i grało mi się wybornie;) Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 A ja żałuję że Horizona nie przeszedłem przed DS, nawet boję się odpalać. Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 No i mam glicza na endingu Spoiler Kiedy Sam ma moźliwość strzelić do idącej w wodzie Amelie, albo zrezygnować. Cokolwiek bym nie zrobił pojawia się komunikat " połączyć ponownie?" Czyżbym się zapętlił na jej plaży na zawsze... Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 grudnia 2019 7 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: No i mam glicza na endingu Ukryj zawartość Kiedy Sam ma moźliwość strzelić do idącej w wodzie Amelie, albo zrezygnować. Cokolwiek bym nie zrobił pojawia się komunikat " połączyć ponownie?" Czyżbym się zapętlił na jej plaży na zawsze... tak zrób schowaj broń, podejdz od tyłu i przytul 1 Cytuj
kanabis 22 490 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 44 minuty temu, izon napisał: Nie mam takich problemów, odpaliłem ostatnio Parasite Eve i Silent Hilla po 2h w Death Stranding i grało mi się wybornie;) No ale to sa stare gry w ktorych oprawa w 2019 nie ma absolutnie zadnego znaczenia Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 8 minut temu, Fanek napisał: tak zrób Ukryj zawartość schowaj broń, podejdz od tyłu i przytul Uffffffffffff.......ok, poszło brother. Cytuj
izon 995 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 8 minut temu, kanabis napisał: No ale to sa stare gry w ktorych oprawa w 2019 nie ma absolutnie zadnego znaczenia Ja myślę, ze nowe Star Warsy mogą być dobre, taki luźny tytuł w stylu Uncharted - w sam raz dla przeciwwagi po jednak dosyć powaznym i "ciężkim" DS:) 1 Cytuj
Kmiot 13 677 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Człowiek czasem się przyłapuje na tym, że ciśnie w jakąś gierkę, jest fajnie, ale w pewnym momencie zapał maleje, więc zaczyna grać już tylko po to, by skończyć i wziąć się za coś nowego. A tutaj mam 90 godzin na liczniku i nadal nie mam ciśnienia, by kończyć. 10 chapter, dziś trzy godziny i fabuła stoi w miejscu. Pierwszy prepers odnaleziony, ostatnia pizza doniesiona, Max Payne wymaksowany, kilkanaście innych zleceń wykonanych, choć nie były one niezbędne do niczego (więzi już na 5*), ale miałem po drodze, więc czemu nie. 185 Legend of Legends. Dwie stówy pękną jak nic. Spoil 10 chapter. Spoiler Obecnie nie ma u mnie Wynurzonych pod postacią "duchów", ale w ich strefach od razu przenosi mnie do fazy "walki" z szefem. To trochę utrudnia dostawy. No i atmosfera zrobiła się wyraźnie mroczniejsza (zorza na niebie, częściej i mocniej pada im bliżej Węzła Jeziornego). Po domknięciu fabuły powrót na mapę (w celu zrobienia czego się nie zrobiło) jest na jakich warunkach? W sensie otoczenia. Wrócą normalne strefy wynurzonych i mniej depresyjna aura sprzed 9 chaptera? Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Wszystko będzie bardzo normalnie. Amelie waiting na beach a ty obsługujesz prepersów, shame on you! 1 Cytuj
Kmiot 13 677 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Ona coś kręci(ła) razem z Higgsem, więc potrzymam ją trochę w niepewności. Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 (edytowane) Widziałem na transmisji jakąś japonkę która podczas transportu Mamy uznała że warto się wykąpać w źródełku, jak się okazuje Mama też tak uznała. Edytowane 3 grudnia 2019 przez Michał_K Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi