Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 2.12.2019 o 20:02, Wesker napisał(a):

Peter Englert nie jest wymagany do platyny ;) 

Rozwiń  

no nie wiem, jak połączyłem go z UCA to od razu wskoczył trofik za połączenie wszystkich baz + wymaksowałem 5 gwiazdek u niego i też już wtedy wpadło trofeum za 5 gwiazdek we wszystkich bazach bo zostawiłem go sobie na koniec

Opublikowano
  W dniu 2.12.2019 o 20:05, izon napisał(a):

Dawno nie oglądałem recenzji, w której zgadzam się prawie ze wszystkim. Obiektywnie: minusy również wytknięte w punkt.

Rozwiń  

Spoilery jakieś są u Quaza?

Opublikowano
  W dniu 3.12.2019 o 09:55, Faka napisał(a):

Spoilery jakieś są u Quaza?

Rozwiń  

Nie, chyba że nie chcesz zobaczyć jak wygląda tyrolka czy most. 

Bardzo dobra recenzja.

Ja sam jestem w 12 rozdziale i 

:banderas:

o ludziska co tam się nie działo

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)

Jak taki czad to nie ma co gonic z fabula. Na spokojnie zrobie sobie w swieta delektujac sie jednym i drugim. Polaczenie moze byc bardzo udanym wydarzeniem i tym samym -  Swietami z rodzina, ktora zazwyczaj zamula :reggie:

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Powiem wam ze ciezko teraz grac w cos po tej pozycji. Gram sobie teraz w control i asasinka odyseje i strasznie odpychaja , szczegolnie graficznie.Wszystko wydaje sie takie brzydkie i niedopracowane. Przede wszystkim jesli  chodzi o modele postaci.

Ehh. Trzeba na tlou 2 czekac

Opublikowano
  W dniu 3.12.2019 o 18:07, kanabis napisał(a):

Powiem wam ze ciezko teraz grac w cos po tej pozycji. Gram sobie teraz w control i asasinka odyseje i strasznie odpychaja , szczegolnie graficznie.Wszystko wydaje sie takie brzydkie i niedopracowane. Przede wszystkim jesli  chodzi o modele postaci.

Ehh. Trzeba na tlou 2 czekac

Rozwiń  

Nie mam takich problemów, odpaliłem ostatnio Parasite Eve i Silent Hilla po 2h w Death Stranding i grało mi się wybornie;)

Opublikowano

No i mam glicza na endingu :/

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 3.12.2019 o 18:59, MAJOCHEY_PL napisał(a):

No i mam glicza na endingu :/

Pokaż ukrytą zawartość

Rozwiń  

tak zrób

Pokaż ukrytą zawartość

• Dzięki 1
Opublikowano
  W dniu 3.12.2019 o 18:27, izon napisał(a):

Nie mam takich problemów, odpaliłem ostatnio Parasite Eve i Silent Hilla po 2h w Death Stranding i grało mi się wybornie;)

Rozwiń  

No ale to sa stare gry w ktorych oprawa w 2019 nie ma absolutnie zadnego znaczenia :P

Opublikowano
  W dniu 3.12.2019 o 19:12, kanabis napisał(a):

No ale to sa stare gry w ktorych oprawa w 2019 nie ma absolutnie zadnego znaczenia :P

Rozwiń  

Ja myślę, ze nowe Star Warsy mogą być dobre, taki luźny tytuł w stylu Uncharted - w sam raz dla przeciwwagi po jednak dosyć powaznym i "ciężkim" DS:)

• Plusik 1
Opublikowano

Człowiek czasem się przyłapuje na tym, że ciśnie w jakąś gierkę, jest fajnie, ale w pewnym momencie zapał maleje, więc zaczyna grać już tylko po to, by skończyć i wziąć się za coś nowego. 

A tutaj mam 90 godzin na liczniku i nadal nie mam ciśnienia, by kończyć. 10 chapter, dziś trzy godziny i fabuła stoi w miejscu.

Pierwszy prepers odnaleziony, ostatnia pizza doniesiona, Max Payne wymaksowany, kilkanaście innych zleceń wykonanych, choć nie były one niezbędne do niczego (więzi już na 5*), ale miałem po drodze, więc czemu nie. 185 Legend of Legends. Dwie stówy pękną jak nic.

Spoil 10 chapter.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)

Widziałem na transmisji jakąś japonkę która podczas transportu Mamy uznała że warto się wykąpać w źródełku, jak się okazuje Mama też tak uznała.

Edytowane przez Michał_K