Pupcio 18 649 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Pytanko. Można wszystko zrobić czego nam brakuje po skończeniu gry? Miejscówki raczej planuje wszystkie wymaksować zanim zabiorę się za fabułę ale jakieś brakujące znajdźki czy inne pierdoły wolałbym zrobić bo endingu Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 57 minut temu, Pupcio napisał: Pytanko. Można wszystko zrobić czego nam brakuje po skończeniu gry? Miejscówki raczej planuje wszystkie wymaksować zanim zabiorę się za fabułę ale jakieś brakujące znajdźki czy inne pierdoły wolałbym zrobić bo endingu Jak bys wlazil do tematu "PT" gdzie z wrednym mamy platyny to bys wiedzial, ze mozna A dokladniej cofa Cie o kilka misji do tylu i lecisz z koksem. Tylko sie nie zapomnij i z now nie rob zlecen dla Sama, bo usniesz Czesto rob sobie postoje pod kolkiem (quick save). Przydaje sie w dluzszych podrozach. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 6 rozdział to jest jakaś parodia. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Jeszcze jestem w 4 więc nie mogę się doczekać xD Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 13:15, Pupcio napisał: Ale się wciągnąłem w to gówno chłopaki, cały czas rozmyślam jak najlepiej zrobić trasę żeby przy okazji zaliczyć jak najwięcej dostaw, a jak pomyślę o budowaniu dróg to dostaje erekcji A jak jeszcze jakieś nieprzewidziane wypadki się zdarzą po drodze o dziwo najmniej mnie porwała fabuła jak na razie (scenka gdzie dostarczyłem chinke do śmieciarza wywołał we mnie taką falę cringu jakiej nie czułem od czasu grubasa na rolkach z mgs 2 ugh. Bo ta gra właśnie gameplayem stoi i tymi podróżami, kombinowaniem, rozwijaniem infrastruktury i zdobywaniem gwiazdek, a fabuła i scenki to strasznie cringe'owaty "kojimizm" 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 59 minut temu, Pupcio napisał: Jeszcze jestem w 4 więc nie mogę się doczekać xD Ostatecznie nie jest aż tak źle. Napisałbym trochę więcej, ale nie chce ci spoilerowac. Sama gra jest elegancka jak nie wiem co. Nigdy nie sądziłem, że chodzenie może być tak fajne i że tak bardzo można być skupionym na tym, by się nie przewrócić, żeby tylko nie uszkodzić przesyłki. Na dodatek gra cały czas dorzuca nowe zabawki. No kurde, to bardzo dobra gra jest, a po pierwszej sesji byłem taki zawiedziony, lol Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 3 godziny temu, Ludwes napisał: 6 rozdział to jest jakaś parodia. Co było w tym 6 chapterże takiego odjechanego bo już nie pamietam? Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Co było w tym 6 chapterże takiego odjechanego bo już nie pamietam? Spoiler trzeba chodzić bez dzieciaka, bo deadman musi go naprawic no i miałem problem z wynurzonymj, bo ich ku.rwa nie widać, więc się zdenerwowałem i napisałem posta Edytowane 12 grudnia 2020 przez Ludwes 1 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 4 godziny temu, Ludwes napisał: Ukryj zawartość trzeba chodzić bez dzieciaka, bo deadman musi go naprawic no i miałem problem z wynurzonymj, bo ich ku.rwa nie widać, więc się zdenerwowałem i napisałem posta A granaty z Spoiler gówna i moczu, to gdzie? Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Przez 25h ani razu tego nie użyłem W każdym razie da się bez, Spoiler bo raz, że poszedłem naokoło i ich uniknalem, a dwa, że już mi Deadman powiedział, że przede mną ostatnia dostawa i dostaje dzieciaka z powrotem, ale dziękuję - przyda się. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 6 godzin temu, Ludwes napisał: Ukryj zawartość trzeba chodzić bez dzieciaka, bo deadman musi go naprawic no i miałem problem z wynurzonymj, bo ich ku.rwa nie widać, więc się zdenerwowałem i napisałem posta Łe u mnie bez problemów, ani razu mnie nie złapali xD Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Dobrze rozplanowana sieć tyrolek to gamechanger, zwłaszcza jak ktoś przed końcówką ją sobie ogarnie to bardzo pomaga w bardzo słabo zaprojektowanym momencie XD Jak bym wtedy nie miał sieci tyrolek to bym chyba złamał płytę z grą w pół Cytuj
baniek 246 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Przejście wątku fabularnego bez mocnego rushowania zajęło mi 38h, póki co gra wyjęta z napędu, bo wjechał Nioh 2. Może kiedyś wrócę i splatynuję. Fabularnie było trochę tak jak się spodziewałem. Kilka cringe momentów, Spoiler Mario i Princess Peach na plaży, Waifu Śmieciarza ale całościowo było jednak od czasu do czasu coś co pchało grę do przodu. Strzelanie w tej grze to ciota i chuj. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Cały wieczór rozkładania tyrolka w górach żeby dostarczyć pizze temu sc0rwensynowi. Czas 5.30 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 10 godzin temu, Pupcio napisał: Cały wieczór rozkładania tyrolka w górach żeby dostarczyć pizze temu sc0rwensynowi. Czas 5.30 Nastepne zlecenie bedzie o poprzeczke wyzej. I niestety ale nawet tyrolki nie beda w stanie nic tutaj wskurac. Powodzenia Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 No to sie dzieje Obstawiam ze to tylko upgrade pod PS5, ale nawet to moze wniesc kolejny kamien milowy do gry. Z nowymi ficzerami kontrolera Dual Sens moze byc bardzo ciekawie. Chodz to tylko moje domysly. Byle do jutra. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 19 godzin temu, MEVEK napisał: No to sie dzieje Obstawiam ze to tylko upgrade pod PS5, ale nawet to moze wniesc kolejny kamien milowy do gry. Z nowymi ficzerami kontrolera Dual Sens moze byc bardzo ciekawie. Chodz to tylko moje domysly. Byle do jutra. Dzieje się Spoiler Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 No już gdzieś tam komuś odpowiedzieli, że żadnej zapowiedzi nie będzie, tylko jakieś posty o 'czymś' na tweeterku co godzine xd Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 A co dla konsolorzy?! Btw. Skończyłem wczoraj gierkę i tak sobie pomyślałem że ktoś stracił x godzin żeby to obejrzeć na yt to xDDDDDDDDDDDDDD średnio mi się podobało i myślę że mama pana Kojimy powinna zapisać go na korki do Yoko Taro nie wiem jak z moją platynką kurcze bo myślałem że pójdzie lekutko A tu brakuje mi jeszcze 10lvli do 60 za dostawy czasowe 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Będziesz spisywał wrażenia w odpowiednim temacie? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 7 minut temu, Pupcio napisał: nie wiem jak z moją platynką kurcze bo myślałem że pójdzie lekutko A tu brakuje mi jeszcze 10lvli do 60 za dostawy czasowe Przecież to idzie bardzo łatwo zrobić te czasowe dostawy, bo tylko i aż tylko na tyrolkach bardzo szybko i sprawnie szło. A jak już od innych graczy są poustawiane to tym bardziej kwestia czasu zrobienia platyny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi