Opublikowano 19 lutego 20214 l Do platyny trzeba wymaxowac wszystkie bazy n 5 gwiazdek? W sensie tylko te duże gdzie można kimnac czy te mniejsze jsk lekarz fotograf itd też?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 lutego 20214 l Lo kierwa, to grubo.Sporo mam już zrobione ale bez grindu się nie obejdzie.Najgorzej te śnieżne rejony, ciężko się gdzieniegdzie dostać.12 chapter już może akurat przez weekend dokończę a później zerkne na trophy co tam jeszcze jest do zrobienia i jak upierdliwe .Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 lutego 20214 l Rozumiem, ze robisz je w trybie Legendy ? W tedy kilka zleceń i gość zadowolony.
Opublikowano 19 lutego 20214 l To ma być koniec?No ludzie bez jaj.Ta jakiś bug prawda?The end.Ps.Już po endingu.Krojo cebulę.Giereczka złoto, gdyby to było na ps5 to bym powiedział że to najlepsze otwarcie generacji ever.Dziękuję panie Kojima Wysłane z sieci chiralnej przy użyciu ŁD
Opublikowano 4 marca 20214 l Chyba w tym miesiacu bedzie ten zapowiedzian update pod PS5. Ciekawe co jeszcze sie znajcie w aktualizacji ( nowe miejscowki, zadania ) ?
Opublikowano 4 marca 20214 l No ja czekam i w tedy jeszcze raz grę przejdę. Tym razem wymaksuję, bo to piękna przygoda.
Opublikowano 4 marca 20214 l Aż się prosi o dopieszczone motywy z DualSensem, jak w Astro - padający deszcz, grząski grunt itp:.
Opublikowano 4 marca 20214 l No walka z terenem w DS to chleb powszedni.Jak to dopracują to Też dobiję platynę chętnie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 marca 20214 l 36 minut temu, MEVEK napisał: Chyba w tym miesiacu bedzie ten zapowiedzian update pod PS5. Ciekawe co jeszcze sie znajcie w aktualizacji ( nowe miejscowki, zadania ) ? To jakieś wiarygodne plotki czy tylko czyste fantazje?
Opublikowano 4 marca 20214 l 2 godziny temu, Square napisał: To jakieś wiarygodne plotki czy tylko czyste fantazje? Na pewno bylo na ppe, a teraz cos tam czytam na necie z ostatniego miesiaca. Gadaja, iz dodatek ma byc odplatny W sumie mozna bylo sie tego spodziewac, zwlaszcza jezeli bedzie nowy content. https://www.ppe.pl/news/155052/death-stranding-na-ps5-juz-gotowe-i-skonczone-extended-edition-ma-zostac-zapowiedziane-w-tym-miesiacu.html Moze z ta premiera przesadzilem, ale jak plik jest gotowy to moze dlugo nie bedziemy czekac.
Opublikowano 4 marca 20214 l Ale dlc płatne czy upgrejd płatny?Dla mnie historia domknięta nie potrzebuję dlc.Oczywiście można rozszerzyć np. historie Fragile(to nawet ciekawe by było) dodać nowe narzędzia i mapę.Niby spoko ale dla mnie i tak liczy się główne story w grach.Żeby nie było tak że za chwilę wszystkie upgrejdy będą płatne niby pod pretekstem bo dodaliśmy zawartość.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 marca 20214 l W dniu 4.03.2021 o 09:20, MEVEK napisał: Chyba w tym miesiacu bedzie ten zapowiedzian update pod PS5. Ciekawe co jeszcze sie znajcie w aktualizacji ( nowe miejscowki, zadania ) ? Niby jutro cos maja nam zaprezentowac. Pisze @Ludvig_Forssell na twiterze "Important news tomorrow."
Opublikowano 30 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taa zayebiste xD już na zwykłym padzie człowiek ma dość trzymania trigerrów A teraz jeszcze sc0rwensyny będą z nami walczyć przez kilkadziesiąt godzin xD PURE FUN
Opublikowano 30 marca 20214 l Oczywiście, że pure fun dla GRACZA, który oczekuje jednak jakichś innowacji w tej skostniałej branży, a szczególnie w grze AAA. Jezuuu jak to wjedzie na PS5 OD POCZĄTKU DO KOŃCA z bolącymi paluchami
Opublikowano 30 marca 20214 l 18 minut temu, Wiolku napisał: Oczywiście, że pure fun dla GRACZA Rozumiem jaki zamiar przyświecał tym irytującym mechanikom i nawet jestem w stanie się zgodzić że była to jakaś innowacja i świeże podejście w branży, ale to nie miało nic wspólnego z "pure fun" jak to nazywasz, wręcz odwrotnie celowo zostały zaprojektowane jako przeszkadzające utrudnienie
Opublikowano 30 marca 20214 l Ta gra aż się prosi o wykorzystanie tiggerów i nowych wibracji wielki umysł Kojimy na pewno to wie i jutro może czeka nas niespodzianka można nawet powiedzieć, że kojima zrobił grę która wyprzedziła swoje czasy i wyszła za wcześnie Edytowane 30 marca 20214 l przez PanKamil
Opublikowano 30 marca 20214 l 18 minut temu, ASX napisał: Rozumiem jaki zamiar przyświecał tym irytującym mechanikom i nawet jestem w stanie się zgodzić że była to jakaś innowacja i świeże podejście w branży, ale to nie miało nic wspólnego z "pure fun" jak to nazywasz, wręcz odwrotnie celowo zostały zaprojektowane jako przeszkadzające utrudnienie Dobra, może po 20h nie widziałem zbyt wiele, ale nie wiem co przeszkadzającego było w tym balansowaniu. Ogarniało się to naprawdę natychmiastowo, a dodatkowo uprzyjemniało tak prozaiczną czynność jak chodzenie. Akurat Kodżumbie nie ma co odmawiać tego, że wywiązał się ze swoich obietnic.
Opublikowano 30 marca 20214 l 120 godzin, gra wymaksowana i nie odczułem tam za bardzo "przeszkadzającego utrudnienia". Skłaniałbym się raczej w stronę "pure fun".
Opublikowano 30 marca 20214 l Hideo zrobił coś świeżego i za to chwała temu wielkiemu growemu umysłowi
Opublikowano 30 marca 20214 l Mam DS od grudnia, ale jeszcze nie odpalałem. Jak będzie patch pod PS5 to super info.