Schranz1985 673 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 9 chapter zrobiony Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 No i pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Do platyny trzeba wymaxowac wszystkie bazy n 5 gwiazdek? W sensie tylko te duże gdzie można kimnac czy te mniejsze jsk lekarz fotograf itd też?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Wszystkie, nawet te ukryte. Razem 39 lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Lo kierwa, to grubo.Sporo mam już zrobione ale bez grindu się nie obejdzie.Najgorzej te śnieżne rejony, ciężko się gdzieniegdzie dostać.12 chapter już może akurat przez weekend dokończę a później zerkne na trophy co tam jeszcze jest do zrobienia i jak upierdliwe .Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Rozumiem, ze robisz je w trybie Legendy ? W tedy kilka zleceń i gość zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 To ma być koniec?No ludzie bez jaj.Ta jakiś bug prawda?The end.Ps.Już po endingu.Krojo cebulę.Giereczka złoto, gdyby to było na ps5 to bym powiedział że to najlepsze otwarcie generacji ever.Dziękuję panie Kojima Wysłane z sieci chiralnej przy użyciu ŁD Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Chyba w tym miesiacu bedzie ten zapowiedzian update pod PS5. Ciekawe co jeszcze sie znajcie w aktualizacji ( nowe miejscowki, zadania ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 No ja czekam i w tedy jeszcze raz grę przejdę. Tym razem wymaksuję, bo to piękna przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Aż się prosi o dopieszczone motywy z DualSensem, jak w Astro - padający deszcz, grząski grunt itp:. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 No walka z terenem w DS to chleb powszedni.Jak to dopracują to Też dobiję platynę chętnie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 36 minut temu, MEVEK napisał: Chyba w tym miesiacu bedzie ten zapowiedzian update pod PS5. Ciekawe co jeszcze sie znajcie w aktualizacji ( nowe miejscowki, zadania ) ? To jakieś wiarygodne plotki czy tylko czyste fantazje? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 2 godziny temu, Square napisał: To jakieś wiarygodne plotki czy tylko czyste fantazje? Na pewno bylo na ppe, a teraz cos tam czytam na necie z ostatniego miesiaca. Gadaja, iz dodatek ma byc odplatny W sumie mozna bylo sie tego spodziewac, zwlaszcza jezeli bedzie nowy content. https://www.ppe.pl/news/155052/death-stranding-na-ps5-juz-gotowe-i-skonczone-extended-edition-ma-zostac-zapowiedziane-w-tym-miesiacu.html Moze z ta premiera przesadzilem, ale jak plik jest gotowy to moze dlugo nie bedziemy czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Ale dlc płatne czy upgrejd płatny?Dla mnie historia domknięta nie potrzebuję dlc.Oczywiście można rozszerzyć np. historie Fragile(to nawet ciekawe by było) dodać nowe narzędzia i mapę.Niby spoko ale dla mnie i tak liczy się główne story w grach.Żeby nie było tak że za chwilę wszystkie upgrejdy będą płatne niby pod pretekstem bo dodaliśmy zawartość.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 W dniu 4.03.2021 o 09:20, MEVEK napisał: Chyba w tym miesiacu bedzie ten zapowiedzian update pod PS5. Ciekawe co jeszcze sie znajcie w aktualizacji ( nowe miejscowki, zadania ) ? Niby jutro cos maja nam zaprezentowac. Pisze @Ludvig_Forssell na twiterze "Important news tomorrow." Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Wsparcie dualsense w tej grze Dawać wersje ps5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 280 Opublikowano 30 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Taa zayebiste xD już na zwykłym padzie człowiek ma dość trzymania trigerrów A teraz jeszcze sc0rwensyny będą z nami walczyć przez kilkadziesiąt godzin xD PURE FUN 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Oczywiście, że pure fun dla GRACZA, który oczekuje jednak jakichś innowacji w tej skostniałej branży, a szczególnie w grze AAA. Jezuuu jak to wjedzie na PS5 OD POCZĄTKU DO KOŃCA z bolącymi paluchami Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 18 minut temu, Wiolku napisał: Oczywiście, że pure fun dla GRACZA Rozumiem jaki zamiar przyświecał tym irytującym mechanikom i nawet jestem w stanie się zgodzić że była to jakaś innowacja i świeże podejście w branży, ale to nie miało nic wspólnego z "pure fun" jak to nazywasz, wręcz odwrotnie celowo zostały zaprojektowane jako przeszkadzające utrudnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Albo wyzwanie, które akurat lubię w grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Ta gra aż się prosi o wykorzystanie tiggerów i nowych wibracji wielki umysł Kojimy na pewno to wie i jutro może czeka nas niespodzianka można nawet powiedzieć, że kojima zrobił grę która wyprzedziła swoje czasy i wyszła za wcześnie Edytowane 30 Marca 2021 przez PanKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 18 minut temu, ASX napisał: Rozumiem jaki zamiar przyświecał tym irytującym mechanikom i nawet jestem w stanie się zgodzić że była to jakaś innowacja i świeże podejście w branży, ale to nie miało nic wspólnego z "pure fun" jak to nazywasz, wręcz odwrotnie celowo zostały zaprojektowane jako przeszkadzające utrudnienie Dobra, może po 20h nie widziałem zbyt wiele, ale nie wiem co przeszkadzającego było w tym balansowaniu. Ogarniało się to naprawdę natychmiastowo, a dodatkowo uprzyjemniało tak prozaiczną czynność jak chodzenie. Akurat Kodżumbie nie ma co odmawiać tego, że wywiązał się ze swoich obietnic. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 120 godzin, gra wymaksowana i nie odczułem tam za bardzo "przeszkadzającego utrudnienia". Skłaniałbym się raczej w stronę "pure fun". Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Hideo zrobił coś świeżego i za to chwała temu wielkiemu growemu umysłowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Mam DS od grudnia, ale jeszcze nie odpalałem. Jak będzie patch pod PS5 to super info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi