Figuś 21 173 Opublikowano 30 marca 2021 Opublikowano 30 marca 2021 Kiedy to info o tym niby patchu ma być? Śmierdzi mi to dodaniem gry do plusa, bo teoretycznie dzisiaj sony powinno już podać gierki na kwiecień Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 marca 2021 Opublikowano 31 marca 2021 Czy to jest to wielkie ogłoszenie? xDD Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Jestem w połowie 3 chaptera ale chyba odpuszczę gierkę. Fabułę toleruję, muzyka i grafika przepiękne, chodzenie i jeżdżenie miodne, rozwijanie świata wciągające, ale jak ktoś w temacie napisał "koślawość" walk i sekcji "skradankowych" strasznie mnie urytuje i jak sobie pomyślę, że pewnie tych sekcji i obowiązkowych sekcji z wynurzonymi będzie więcej, to tracę motywację do przechodzenia gry. No i tony niepotrzebnych menusów, like'ów, mechanik, zasłaniających widok napisów, znaczników, pisanych drobnym druczkiem opisów, chaos na mapie są czymś na co jestem uczulony, więc dalej się nie zmuszam. Jest jeszcze parę innych gierek na Ps4, które chcę nadrobić . Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 6 maja 2021 Opublikowano 6 maja 2021 2 godzinki za mną, 3 chapter gra mi się podoba ale to tak widać ze będzie jak z RDR2, klimat nie dla każdego (w RDR2 było wolne tempo gry, tutaj tez dość wyluzowany klimat plus mindfuck Kojima) Świat piękny, no ale co się dziwić jak Islandia była inspiracja, nie wiem czy będą jakieś lokalizacje kopiowane ale na samym początku już znalazłem jeden wodospad co mogę powiedzieć ze został zainspirowany przez Dynjandi wodospad na zachodnich fiordach 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 W końcu Pewnie 3 i pół bomby będzie kosztować XD Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Czy ta muzyka nie była z MGS? Baza bardzo przypominała Shadow Moses. No i ta zagrywka z kartonem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Pewnie będzie jak z Finalem. Jeszcze nie ograłem więc poczekam na aktualizację. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 5 minut temu, YETI napisał: Czy ta muzyka nie była z MGS? Baza bardzo przypominała Shadow Moses. No i ta zagrywka z kartonem. No tam wszystko je.balo MGSem. Od muzyki po wentylacje ze szczurem. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Oby zwykła wersja dostała chociaż patcha za frykola do 60 fps... ta na pewno dostanie kurva. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 3 minuty temu, Mejm napisał: No tam wszystko je.balo MGSem. Od muzyki po wentylacje ze szczurem. No właśnie, w połowie trailera myślałem, że to MGS. Możliwe, że plotki mówiące o tym, że Konami udostępniło IP MGS dla Sony się potwierdzą, bo dziwne aby tak sobie wrzucali do trailera muzykę z gry, do której nie mają prawa. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 No nie spodziewałem się. Ale wolałbym jakieś dlc albo żeby sejwa wczytać, bo mimo iż kocham ta grę, to nie chcę znów jej przechodzić. No i Kojima jakiś smutny. Ciekawe kiedy nastepna gierka, bo brzmi, że jeszcze długo. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 37 minut temu, Mejm napisał: No tam wszystko je.balo MGSem. Od muzyki po wentylacje ze szczurem. Czyli to może być prawda, że Bluepoint pracuje nad rimejkiem jedynki. Nie wydaję mi się aby Kojima z tyłka wrzucił coś takiego bez zgody Sony/Konami. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Mi sie wydaje, ze muzyka byla z trojki wiec moze robia trylogie xD Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 (edytowane) To zapowiedz rozszerzonej wersji Death stranding czy remake mgs ? BTW. Death stranding to gra stworzona pod dualsense BTW 2. Może jakiś temat w sekcji ps5? Edytowane 10 czerwca 2021 przez PanKamil Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 No jak dla mnie to jednak to taki fuck w strone Konami. Odlozenie pudelka to tez powiedzenie "nie bede jak Snejk sie kitral". Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 1 minutę temu, Mejm napisał: No jak dla mnie to jednak to taki fuck w strone Konami. Odlozenie pudelka to tez powiedzenie "nie bede jak Snejk sie kitral". Jakby tak miało być to wydaje mi się, że już dawno by zrobil takiego fucka bo miał mnóstwo okazji. Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 1 godzinę temu, YETI napisał: Czy ta muzyka nie była z MGS? Nie, to nie była muzyka z MGS, tylko oryginalny soundtrack utrzymany w tym klimacie. 1 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Cóż, pozostaje wierzyć, że mieli jakieś powody, by w tak oczywisty sposób nawiązywać do MGSów. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Może Kojima poprostu myśli że to jest zabawne? Ten typ jest dziwny i nie zdziwiłbym się jak by myślał że taka zabawa z fanami MGS jest ok. Osobiście bardzo bym chciał remake przygód Snake'a i byłby to poteżny argument za kupnem PS5 (gdyby sie okazało, że to eks). 1 Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Skoro Kojimbo powiedział, że musiał przemyśleć swoje podejście do robienia gierek to może jest to swoiste odcięcie się od własnej spuścizny w postaci MGSów właśnie? Wiadomo, że widmo Snejka będzie się za nim ciągnąć do końca życia, ale w ten sposób zrozumiałem ten trailer poprzedzony jego wynurzeniami. Co nie zrobi to po DS odzyskał u mnie zaufanie stracone przez MGS V, więc niech klepie gierki na zdrówko i chętnie je sprawdzę, czymkolwiek by nie były. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Możliwe, że to będzie dodatek do DS w klimacie MGS-a, z naciskiem na skradanie. Z tym, że to nadal brzmi jak substytut, a nie jak coś co rozpali fanów. Coś wspominał o przewidywaniu przyszłości w swoich grach, dwa razy odnosił się do 11/9. Chuj wie, co to może oznaczać. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Nie przewidzisz. Ważne, że pewnie coś tam klepie, a takich ludzi nam trzeba. MGSa mogą za niego zrobić inni, tylko wtedy Bartolinsky nie usiądzie na butli od Vanisha, więc jednak trochę żal. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Jakby nie było takich gości jak Kojima w giereczkowie, to zanudzilibyśmy się na śmierć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi