Opublikowano 22 września 20213 l To chyba będzie trzeba płytkę wsadzić już w piątek i zakupić, aby Sony nie zmieniło ceny.
Opublikowano 22 września 20213 l Czy ulepszenie GoT było dostępne o północy w piątek, czy trzeba było czekać dłużej?
Opublikowano 22 września 20213 l Dobra, znalazłem odpowiedź, o 2 w nocy w piątek powinien być dostępny update. A tutaj informacja dotycząca przenoszenia sejwów z PS4: https://m.imgur.com/a/i6D5xyn
Opublikowano 22 września 20213 l A ma być new game +? Nie zarejestrowałem czy DC ma ng+. Tak bym najchętniej poleciał ale jak nie ma to zrobię od nowa z przyjemnością.
Opublikowano 22 września 20213 l Jeśli mam grę na płycie, to można kupić ten upgrade za 5 funtów a grać na swoim, polskim koncie?
Opublikowano 23 września 20213 l 11 godzin temu, Wiolku napisał: To teraz grać od zera, czy na sejwie z ps4 Ja wywaliłem sejwa z PS4 i będzie grańsko na czyściutko
Opublikowano 23 września 20213 l Wiadomo ze od zera do bohatera . Neg game+ mija sie z cele. Z tymi tyrolkami i autostradami plus nowe bajery to gra potrwa moze z godzinke - to nie ma w ogole sensu. Tylko kolejne przejscie na spokojnie w tle przygrywajacego poetu
Opublikowano 23 września 20213 l A przepraszam... gdzie nowe pucharki za dodatkowa zawartosc i dlc Chcialbym cos po grindowac przy okazji nowej gry Reedycja.. Dobra zakrecilem sie - na PS5 bedzie nowy komplet przecie W sumie to jakies nowe tez moga dojsc.
Opublikowano 23 września 20213 l ten sam zestaw trofików https://psnprofiles.com/trophies/13921-death-stranding-directors-cut Tylko jedno jest srebrne, a nie brązowe jak w oryginale
Opublikowano 23 września 20213 l Twierdzą w recenzjach że te nowe akcesoria tylko ułatwiają grę i zaprzeczają jej idei. I teraz problem bo nie ma chyba wersji tylko poprawiającej grafikę. Edytowane 23 września 20213 l przez Rtooj
Opublikowano 23 września 20213 l No pewnie ułatwiają, bo graczyki a.d. takie właśnie są, musieli zrobić grę dla wszystkich.
Opublikowano 23 września 20213 l ach nie moglem sie powstrzymać i na starym Save trochę pochodziłem po świecie. Wspaniale uczucie mówię wam. Potwierdzone ze upgrade będzie za 25 złotych?
Opublikowano 23 września 20213 l Maksymalnie 40 złotych może być, still dobra cena. @Pupcio Pewnie chodzi o ułatwienie dostaw tym robotem, wyrzutnią, itp.
Opublikowano 23 września 20213 l Przypomnie Wam tylko byczki, ze za pierwszym razem kiedy region nie jest jeszcze podlaczony do sieci hiralnej, trzeba wszystko zrobic samemu i zazwyczaj pieszo. Tazke z tym ulatwieniem to nie jest tak do konca hop-siup. Trzeba sie troche natrudzic aby sie do niej podpiac i zaczac korzystac z jej dobroci i reszty gadzetow stworzonych przez innych graczy
Opublikowano 23 września 20213 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: Maksymalnie 40 złotych może być, still dobra cena. @Pupcio Pewnie chodzi o ułatwienie dostaw tym robotem, wyrzutnią, itp. Będę grał pierwszy raz i będę musiał teraz omijać te gadgety, bo co ma wspólnego z dostawą przez ciężki teren siedzenie na jakimś robocie dostawczym albo strzelanie paczką na pół kilometra. Ktoś nawet w recenzji opisał to jako symulację kota na rumbie. Edytowane 23 września 20213 l przez Rtooj
Opublikowano 23 września 20213 l 14 minut temu, MEVEK napisał: Przypomnie Wam tylko byczki, ze za pierwszym razem kiedy region nie jest jeszcze podlaczony do sieci hiralnej, trzeba wszystko zrobic samemu i zazwyczaj pieszo. Tazke z tym ulatwieniem to nie jest tak do konca hop-siup. Trzeba sie troche natrudzic aby sie do niej podpiac i zaczac korzystac z jej dobroci i reszty gadzetow stworzonych przez innych graczy No dokładnie. I takie NG+ było by bardzo spoko bo i tak zawsze trzeba będzie z buta iść, po podłączeniu zaczniemy latać tyrolkami czy autobahnami i ominiemy tą trochę nudną cześć gromadzenia surowców do budowy. Takie ng+ było by bardzo jednak spoko.
Opublikowano 24 września 20213 l No wlasnie. Kupiłem update i ściąga mi 70 giga. Zupełnie jakbym sciągał nowa gre. Trochę mnie to wkurwia. Płace 25 zł i ścigam tyle contentu, aby mieć tylko 60fps i lekko lepsza grafe. Wtf?!