Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ulepszenie GoT było dostępne o północy w piątek, czy trzeba było czekać dłużej?

Opublikowano
11 godzin temu, Wiolku napisał:

To teraz grać od zera, czy na sejwie z ps4 :obama::kojima:

Ja wywaliłem sejwa z PS4 i będzie grańsko na czyściutko :banderas:

Opublikowano

Wiadomo ze od zera do bohatera :pirate:.

Neg game+ mija sie z cele. Z tymi tyrolkami i autostradami plus nowe bajery to gra potrwa moze z godzinke - to nie ma w ogole sensu. Tylko kolejne przejscie na spokojnie w tle przygrywajacego poetu :banderas:

• Lubię! 1
Opublikowano

A przepraszam... gdzie nowe pucharki za dodatkowa zawartosc i dlc :philosoraptor: Chcialbym cos po grindowac przy okazji nowej gry :bye:

Reedycja..

Dobra zakrecilem sie - na PS5 bedzie nowy komplet przecie :woot:

W sumie to jakies nowe tez moga dojsc.

Opublikowano (edytowane)

Twierdzą w recenzjach że te nowe akcesoria tylko ułatwiają grę i zaprzeczają jej idei. I teraz problem bo nie ma chyba wersji tylko poprawiającej grafikę.

Edytowane przez Rtooj
Opublikowano

No pewnie ułatwiają, bo graczyki a.d. takie właśnie są, musieli zrobić grę dla wszystkich.

Opublikowano

Maksymalnie 40 złotych może być, still dobra cena.

@Pupcio

Pewnie chodzi o ułatwienie dostaw tym robotem, wyrzutnią, itp.

Opublikowano

Przypomnie Wam tylko byczki, ze za pierwszym razem kiedy region nie jest jeszcze podlaczony do sieci hiralnej, trzeba wszystko zrobic samemu i zazwyczaj pieszo. Tazke z tym ulatwieniem to nie jest tak do konca hop-siup. Trzeba sie troche natrudzic aby sie do niej podpiac i zaczac korzystac z jej dobroci i reszty gadzetow stworzonych przez innych graczy :lapka: 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Maksymalnie 40 złotych może być, still dobra cena.

@Pupcio

Pewnie chodzi o ułatwienie dostaw tym robotem, wyrzutnią, itp.

Będę grał pierwszy raz i będę musiał teraz omijać te gadgety, bo co ma wspólnego z dostawą przez ciężki teren siedzenie na jakimś robocie dostawczym albo strzelanie paczką na pół kilometra. Ktoś nawet w recenzji opisał to jako symulację kota na rumbie.

Edytowane przez Rtooj
Opublikowano
14 minut temu, MEVEK napisał:

Przypomnie Wam tylko byczki, ze za pierwszym razem kiedy region nie jest jeszcze podlaczony do sieci hiralnej, trzeba wszystko zrobic samemu i zazwyczaj pieszo. Tazke z tym ulatwieniem to nie jest tak do konca hop-siup. Trzeba sie troche natrudzic aby sie do niej podpiac i zaczac korzystac z jej dobroci i reszty gadzetow stworzonych przez innych graczy :lapka: 

No dokładnie. I takie NG+ było by bardzo spoko bo i tak zawsze trzeba będzie z buta iść, po podłączeniu zaczniemy latać tyrolkami czy autobahnami i ominiemy tą trochę nudną cześć gromadzenia surowców do budowy. Takie ng+ było by bardzo jednak spoko. 

Opublikowano

No wlasnie. Kupiłem update i ściąga mi 70 giga. Zupełnie jakbym sciągał nowa gre. Trochę mnie to wkurwia. Płace 25 zł i ścigam tyle contentu, aby mieć tylko 60fps i lekko lepsza grafe.  Wtf?!