Square 8 535 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Dziwne, że nie ma opcji importu save jak w GoT bezpośrednio w wersji PS5, tylko trzeba znowu jakieś akrobacje robić z wersją PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Naprawdę dodali do rozgrywki w tej grze jetpacka? O kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Posiadam wersje ps4 cyfrowo. Widzę update za 30 zł - i tu pytanie ten update w takiej kwocie jest tylko przez jakiś ograniczony czas czy jest to cena już ostateczna dla update z ps4 na ps5 bez żadnego limitu czasowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Złamałem się i rzuciłem na stół 30 zł będzie pierwszy raz z gimnastyka z sejwem. Czasu na granie mało ale dualsense, nowe gadzety, jeszcze lepsza oprawa i nie mogłem przejść obojętnie obok tego sztosa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 2 godziny temu, eloszki napisał: Posiadam wersje ps4 cyfrowo. Widzę update za 30 zł - i tu pytanie ten update w takiej kwocie jest tylko przez jakiś ograniczony czas czy jest to cena już ostateczna dla update z ps4 na ps5 bez żadnego limitu czasowego? Cena ostateczna. @Boomcio Już na trailerze był, IMO za duże ułatwienie, korzystać nie będę. I nie wiem, czy nie dotyczy tylko opadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Wtedy miało by to jakiś sens faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 (edytowane) Przeniesienie sejwa poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie. Nie ma czego się bac odpaliłem dosłownie na chwilę i ten tryb z tymi pasami i szerokim polem widzenia kozaczek fajnie jakby więcej gier miało taka opcje. Dodali jakiś tryb new game+? Nie zauważyłem ale odpaliłem dosłownie na parę sekund. Edytowane 27 września 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 września 2021 Nie dodali, bo i jak on miałby wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 28 września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 września 2021 Tak jak w większości gier. Zachowanie ekwipunku + np. Pozostawienie wybudowanych elementów w świecie gry. Na szczęście Kodżim nie wpadł na taki głupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 28 września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 września 2021 New game plus z ekwpiunkiem. Budowle tez mogą być bo i tak nie działają bez podłączenia do sieci a dodatkowo deszcz chiralny je niszczy wiec nie ułatwiały by rozgrywki. Ale granaty, karabiny mogły by być od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 28 września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 września 2021 Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 28 września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 września 2021 Chciałbym aby to była zapowiedz jego nowej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Zejście z góry podczas nowej misji przy tym: Kurde faja, ale Hideo ma nosa do muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Prawie 20 godzin, a ja sobie biegam po pierwszym obszarze, celem jest zrobienie wszędzie 5 gwiazdek, została mi jeszcze Wind Farm, spróbuję wymaksować bez tyrolki XD Swoją drogą skrót przez MULE camp z lewej strony jest lepszy, niż chodzenie po prawym przegu rzeki, od razu można o Ludens Fana zahaczyć. I tak chodzę i chodzę: Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Nie jestem pewnie czy to ta miejscówka, ale głębiej po lewej powinien być ukryty staw a w nim - prepers, którego ja kompletnie przeoczyłem podczas swojej przechadzki. Dobrze sie rozgladaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 (edytowane) Giera pochłonęła mnie bez reszty,niespieszna i wymagająca planowania. Pytanko czy to normalne że wszędzie mam drabinki i liny pozostawione przez innych graczy, gdyż nie ukrywam iż znacznie ułatwia mi to zabawę ( gram na normalu).? Edytowane 1 października 2021 przez Rezoo7 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Nie jestes jedynym kurierem w tym swiecie wiec tak, to inni kurierzy, albo playerzy. Zalezy czy nowa miejscowka czy podlaczona do sieci. W kazdy badz razie czasem polozone drabinki nie maja w ogole sensu, bo sa stawia e randomowo. Tylko te zabawki rozlozone przez innych graczy maja jakis sens. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Jak rozdajesz komuś lajki to też więcej przedmiotów od tej osoby będzie się pojawiać w twoim świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Dobra to przestaje je rozdawać, bo te pozostawione drabiny i liny ułatwiają mi zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 października 2021 Możesz też najechać (albo podejść) kursorem na mapie i usunąć wszystkie rzeczy, które Ci się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 On 9/29/2021 at 6:31 PM, Rozi said: Prawie 20 godzin, a ja sobie biegam po pierwszym obszarze, celem jest zrobienie wszędzie 5 gwiazdek, została mi jeszcze Wind Farm… I tak chodzę i chodzę: Wind Farm, to dolina, gdzie praktycznie zawsze pojawiają sie wynurzeni. Robienie zadań pobocznych, bez tyrolki, z buta, to frustrujace doświadczenie. Ja postanowiłem farmic poboczne zadania, z tej miejscówki za pomocą tyrolki. Na poniższym filmiku pokazuje, gdzie rozstawić zip-line, aby w błyskawicznym tempie przetransportować sie z doliny na druga stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Szkoda ze demontowanie randomowych tyrolek nie podnosi paska energii na swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 8 godzin temu, walek napisał: Wind Farm, to dolina, gdzie praktycznie zawsze pojawiają sie wynurzeni. Robienie zadań pobocznych, bez tyrolki, z buta, to frustrujace doświadczenie. Ja postanowiłem farmic poboczne zadania, z tej miejscówki za pomocą tyrolki. Na poniższym filmiku pokazuje, gdzie rozstawić zip-line, aby w błyskawicznym tempie przetransportować sie z doliny na druga stronę. Jak się idzie skrajną lewą stroną, to się nie pojawiają w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Miałem odpalić aby tylko zobaczyć jak działa dualsense, jakieś nowe bajerki i poczekać aż będzie więcej czasu aby ograć ale już się wciągnąłem i 6h na liczniku. Zabawa z dostarczaniem paczek smakuje jak za pierwszym razem i zakup alana wakea stoi pod znakiem zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Panowie czy tutaj mamy coś na zasadzie new game plus? I czy te dodatki w tym teybie są dostepne? Chyba naszło mnie na zabawe w dpd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi