Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam wersje ps4 cyfrowo. Widzę update za 30 zł - i tu pytanie ten update w takiej kwocie jest tylko przez jakiś ograniczony czas czy jest to cena już ostateczna dla update z ps4 na ps5 bez żadnego limitu czasowego?

Opublikowano

Złamałem się i rzuciłem na stół 30 zł :) będzie pierwszy raz z gimnastyka z sejwem. Czasu na granie mało ale dualsense, nowe gadzety, jeszcze lepsza oprawa i nie mogłem przejść obojętnie obok tego sztosa:cool:

Opublikowano
2 godziny temu, eloszki napisał:

Posiadam wersje ps4 cyfrowo. Widzę update za 30 zł - i tu pytanie ten update w takiej kwocie jest tylko przez jakiś ograniczony czas czy jest to cena już ostateczna dla update z ps4 na ps5 bez żadnego limitu czasowego?

Cena ostateczna.

@Boomcio
Już na trailerze był, IMO za duże ułatwienie, korzystać nie będę. I nie wiem, czy nie dotyczy tylko opadania.

Opublikowano (edytowane)

Przeniesienie sejwa poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie. Nie ma czego się bac:cool: odpaliłem dosłownie na chwilę i ten tryb z tymi pasami i szerokim polem widzenia kozaczek:obama: fajnie jakby więcej gier miało taka opcje. 

Dodali jakiś tryb new game+? Nie zauważyłem ale odpaliłem dosłownie na parę sekund.

Edytowane przez PanKamil
Opublikowano

Tak jak w większości gier. Zachowanie ekwipunku + np. Pozostawienie wybudowanych elementów w świecie gry. Na szczęście Kodżim nie wpadł na taki głupi pomysł 

Opublikowano

New game plus z ekwpiunkiem. Budowle tez mogą być bo i tak nie działają bez podłączenia do sieci a dodatkowo deszcz chiralny je niszczy wiec nie ułatwiały by rozgrywki. Ale granaty, karabiny mogły by być od początku. 

Opublikowano

Zejście z góry podczas nowej misji przy tym:

:obama: Kurde faja, ale Hideo ma nosa do muzyki.

Opublikowano

Prawie 20 godzin, a ja sobie biegam po pierwszym obszarze, celem jest zrobienie wszędzie 5 gwiazdek, została mi jeszcze Wind Farm, spróbuję wymaksować bez tyrolki XD Swoją drogą skrót przez MULE camp z lewej strony jest lepszy, niż chodzenie po prawym przegu rzeki, od razu można o Ludens Fana zahaczyć.

I tak chodzę i chodzę:

20210929_192751.jpg

Opublikowano

Nie jestem pewnie czy to ta miejscówka, ale głębiej po lewej powinien być ukryty staw a w nim -  prepers, którego ja kompletnie przeoczyłem podczas swojej przechadzki. Dobrze sie rozgladaj. 

Opublikowano (edytowane)

Giera pochłonęła mnie bez reszty,niespieszna i wymagająca planowania. 

Pytanko czy to normalne że wszędzie mam drabinki i liny pozostawione przez innych graczy, gdyż nie ukrywam iż znacznie ułatwia mi to zabawę ( gram na normalu).? 

Edytowane przez Rezoo7
Opublikowano

Nie jestes jedynym kurierem w tym swiecie wiec tak, to inni kurierzy, albo playerzy. Zalezy czy nowa miejscowka czy podlaczona do sieci.  W kazdy badz razie czasem polozone drabinki nie maja w ogole sensu, bo sa stawia e randomowo. Tylko te zabawki rozlozone przez innych graczy maja jakis sens.

• Dzięki 1
Opublikowano

Możesz też najechać (albo podejść) kursorem na mapie i usunąć wszystkie rzeczy, które Ci się nie podobają.

Opublikowano
On 9/29/2021 at 6:31 PM, Rozi said:

Prawie 20 godzin, a ja sobie biegam po pierwszym obszarze, celem jest zrobienie wszędzie 5 gwiazdek, została mi jeszcze Wind Farm…

I tak chodzę i chodzę:

20210929_192751.jpg

Wind Farm, to dolina, gdzie praktycznie zawsze pojawiają sie wynurzeni. Robienie zadań pobocznych, bez tyrolki, z buta, to frustrujace doświadczenie. Ja postanowiłem farmic poboczne zadania, z tej miejscówki za pomocą tyrolki. Na poniższym filmiku pokazuje,  gdzie rozstawić zip-line, aby w błyskawicznym tempie przetransportować sie z doliny na druga stronę. 

Opublikowano
8 godzin temu, walek napisał:

Wind Farm, to dolina, gdzie praktycznie zawsze pojawiają sie wynurzeni. Robienie zadań pobocznych, bez tyrolki, z buta, to frustrujace doświadczenie. Ja postanowiłem farmic poboczne zadania, z tej miejscówki za pomocą tyrolki. Na poniższym filmiku pokazuje,  gdzie rozstawić zip-line, aby w błyskawicznym tempie przetransportować sie z doliny na druga stronę. 

Jak się idzie skrajną lewą stroną, to się nie pojawiają w ogóle ;)

Opublikowano

Miałem odpalić aby tylko zobaczyć jak działa dualsense, jakieś nowe bajerki i poczekać aż będzie więcej czasu aby ograć ale już się wciągnąłem i 6h na liczniku. Zabawa z dostarczaniem paczek smakuje jak za pierwszym razem i zakup alana wakea stoi pod znakiem zapytania:obama: