Gość Rozi Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Nie ma New Game Plus, wszystkie dodatki są dostępne po przejściu gry, ale lepiej będą smakować przy ponownym granku od początku Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 2 godziny temu, PanKamil napisał: Miałem odpalić aby tylko zobaczyć jak działa dualsense, jakieś nowe bajerki i poczekać aż będzie więcej czasu aby ograć ale już się wciągnąłem i 6h na liczniku. Zabawa z dostarczaniem paczek smakuje jak za pierwszym razem i zakup alana wakea stoi pod znakiem zapytania Też odpaliłem, żeby sprawdzić i swoista "plastyka" tej gry znów mnie przyciągnęła przed ekran. Do tego te cinematiki się ogląda jak genialny film, więc teraz jak wiem już o co mniej więcej zrodziło się w głowie chorego chińczyka, przyjemność jest podwójna. Z bananem na ryju BB będę nosił sobie powoli paczki, odbudowywał USA, podziwiał jeszcze piękniejsze widoki (tryb panoramy!) i odkrywał nowy content. 1 Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Tryb panoramy rozwala i w filmach i gameplayu. Boże, jaka ta gra jest wspaniała. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Też tylko tryb panoramiczny. Oby twórcy już w standardzie dawali taka opcje. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Nie mogę uwierzyć, że ten tryb jest aż tak dobry, ale z przyjemnością się przekonam. Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 No robi robotę, zwłaszcza na 65 calach. Do tego w trybie jakości specjalnie nie zauważam ze jest mniej klatek. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Spoko jak masz taki tv/monitor. A jest FoV w ogóle do ustawienia czy domyślne 75? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Nie ma ustawień FOV, tylko tryb panoramiczny go zwiększa. Włączyłem go na chwilę i meh, nie dla mnie te pasy, wkurwiają tylko. Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Ja z kolei już raczej nie chce wracać do zwykłego trybu. Dużo się traci na widokach. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Kurde, ta edycja dodała tyle ułatwień do transportu, że granie jest jeszcze bardziej przyjemne i mniej żmudne. Na przykład taki Transport Trike, z przyczepką, można sobie załadować nań najcięższe rzeczy, zabezpieczyć strandem (też nowość) i jazda. A przecież nie dotarłem jeszcze do wszystkiego. Ponad 30 godzin i sobie rozbudowuję całą autostradę w centralnym regionie, dostawy z Lake Knot City do preppersów i centrum dystrybucyjnego są teraz jak bulkazmaslem.mp4. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 ja póki co opuściłem pierwszą mapę i jedyna nowość jaka mi się przewinęła to ten karabin co razi prądem. Teraz myślę, że wpadną już nowe zabawki BTW. od którego momentu w grze jest fast travel? Już zapomniałem kiedy to wpada Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 W trzecim rozdziale. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Podtrzymuję swoją opinię. Najlepsza gra ostatnich lat jaką wypuściłó Sony. Pomysł, świat i te cut-scenki. Z tych ułatwiaczy wersji PS5 można korzystać już na wejściu? Bo ja nie zamierzam. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Można je w ogóle wyłączyć albo uruchomić grę bez ich obsługi? Całe clou tej zabawy to właśnie nieśpieszne podróżowanie przez świat. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 (edytowane) A to gra zmusza do używania tych przedmiotów? Edytowane 6 października 2021 przez Rtooj Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Nie widziałem nigdzie opcji wyłączenia nowej zawartości 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Jakieś dodatkowe zlecenia w ogóle doszły do listy? Już w pierwszej edycji było ich multum ale może jeszcze coś dodali. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Powinni sie pojawic bo jak inaczej dostac te nowe zlecenia z trailera(dlc)? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 Odpaliłem na godzinkę i sobie przypomniałem od razu czemu uważam to za top 3 poprzedniej generacji. Niesamowity klimat. Gram w trybie panoramicznym i jest kozacko. Grafa kozacka. Przypomniałem sobie też, że wiele razy robiłem w tej grze WTF, ale to jest takie pozytywne WTF. Miałem grać na zmianę z Deathloopem, ale wolę bardziej w to, więc wsiąkam ponownie w ten świat i historię. MEGA. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Pierwsze spotkanie z Combat Veteranem, to jedno z najbardziej ciarogennych spotkań w grach. South Knot City i okolice, to już mroczne rejony, jak na Marsie. Ależ ta gra jest cudowna, Boże kochany. Rampy z DC XD Uwielbiam Kojimę za takie rzeczy. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 Ja wróciłem jednak do normalnego trybu grafiki, bo zacząłem mrużyć oczy w panoramicznym, a na całym ekranie się lepiej jednak prezentuje i gra. Jednak ciekawostka fajna. No gra jest przecudowna. 30 zł za upgrade na PS5 to śmiech a nie pieniądze. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 (edytowane) Zaciągnąłem z ciekawości tego upgradea. I jprdl. Robię 2 przejście od nowa. To jest jednak niesamowity szpil Udźwiękowienie to jest w ogóle dzieło. Podbita graficzka i wsparcie DualSense to to co było tu potrzebne 2 lata po ograniu pierwszy raz, smakuje wybornie nadal. Będę sobie ciułał powoli dla relaksu. Odpaliłem z pasami, zrobiłem wow, nieźle fajnie filmowo, ale jednak wolę bez na trybie jakości. Spadków nie zauważam. I pytanie od razu, czy misja w 2 rozdziale mówiąca o infiltracji zniszczonej fabryki do której dostaje się karabin na prunt to jest coś nowego ? Nie przypominam sobie tego w oryginale :hmm: Edytowane 12 października 2021 przez cotek Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 Tak, to jest nowość. Tak samo zlecenia związane z Half-Life i Cyberpunkiem. Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 No fabryka zrobiła robotę zwłaszcza ze dwa razy tam się idzie. Tez się zastanawiałem czy była wcześniej i tam nie poszedłem czy to cześć DC. Wczoraj doszedłem do węzła jeziornego i aktualnie robię prepersow - jest znowu wspaniałe. W ogóle cała akcja: Spoiler ze stadionem/centrum handlowym i odebraniem narzędzi znowu zrobiła mega robotę Genailna jest ta gra w swojej prostocie i jednoczesnym skomplikowaniu. Dual Sens jak wydaje dźwięk wody przy przechodzeniu przez rzeki to coś wspaniałego. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 15 października 2021 Opublikowano 15 października 2021 Gdzie w Director's Cut się włącza foto mode ? :hmm: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi