_daras_ 725 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2022 21 godzin temu, Pupcio napisał: Nie byczku, picka musi leżeć poziomo + nie może mieć wstrząsów chyba. Ostatnia dostawa to była super przeprawa. Tylko ostatnia dostawa z buta, ja poprzednie zrobiłem normalnie na tyrolkach i wymaksowałem Peter'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2022 Dobra kurde zagram w to jak tylko dokończę stray i intermission. Oby wciągnęło tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2022 Wczoraj pół dnia nosiłem paczuszki Niby taki głupi gameplay a wciąga. Ale nie podoba mi się Spoiler strzelanie z karabinów strasznie nijakie a uniknąć tego nie można. Bolasy spoko. No i raz sobie postrzelałem z HMG i miałem trupa do spalarni xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 (edytowane) W dniu 31.07.2022 o 15:20, Pupcio napisał: A też omineliście tego chińczyka w samouczkowej lokacji przy wodospadzie? Kurde tak ukryli tego śmieciucha że szukałem go z 2 godziny Napisz w spoilerze o co chodzi, bo mnie zaintrygowałeś. Edytowane 2 sierpnia 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 No po prostu kolejny zleceniodawca w tym samouczkowym etapie tylko totalnie go przeoczyłem. Dopiero pod koniec gry jak maxowałem wszystko to zobaczyłem że nie znalazłem chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 22 minuty temu, Pupcio napisał: No po prostu kolejny zleceniodawca w tym samouczkowym etapie tylko totalnie go przeoczyłem. To są tacy których trzeba znaleźć czy do każdego są zadania od innych bądź story doprowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 Nue pamiętam Tego na 100% trzeba samemu odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 na głównej mapie jest chyba 5 prepersów których musisz znaleźć bo zleceń do nich nie dostaniesz z tego co pamietam, i wszyscy są głównie w górach jeden żeby w ogóle się do ciebie odezwał to musisz chyba z 5 dostaw zagubionych paczek mu dostarczyć i właśnie przez te zagubione paczki podniesione z ziemi wiesz, że ktoś taki istnieje ale jego lokalizacje musisz sam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 O ten sk0rwiel w górach też mnie wkurzał bo nie chciał mi dać zadania A tylko on mi brakował Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 Mam jeden kawałek mapy bez synchro przy górach tak kawałek nad stacja meteo, to może tam jest. a jak się tak zastanowiłem to chyba kolekcjoner od gierek też nie miał zadań dopóki go nie odkryłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 Granie typowo samemu na pc było męczące. Najdalej doszedłem gdy mieliśmy 1 bossa, a potem rejs na drugi brzeg i tam dostaliśmy motor i budowaliśmy drogi. Niestety, ale bez wsparcia innych graczy, samemu zbieranie tych wszystkich surowców to jest katorga... Dałem sobie wtedy spokój. Sądziłem, ze to jest typowe granie singleplayer a nie, że ułatwieniem w tej grze ma być zabawa z innymi, choćby byli w "tle". Jeśli żaden abonencik do tego nie potrzebny to sie skuszę. Bo na olx pudełkowe chodzą od 40 zeta Już 4 gry sobie podliczyłem z olx a ze sklepu i olx z przesyłeczką 309 zeta a w sklepie 440 zeta xD Mieć a nie mieć 150 prawie zeta w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 Nie trzeba mieć plusa. Pan Kojima zadbał o gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 21 godzin temu, messer88 napisał: Mam jeden kawałek mapy bez synchro przy górach tak kawałek nad stacja meteo, to może tam jest. a jak się tak zastanowiłem to chyba kolekcjoner od gierek też nie miał zadań dopóki go nie odkryłem Tu jest mowa o Muzyku. On jest na pierwszej mapie. Góry za stacją Meteo to jest druga połowa 2 mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 No jak się tam wrócę to poszukam Wczoraj też mi się pojawił nowy ziomek Spoiler doświadczony kurier właśnie jak podniosłem jakiś porzucony ładunek dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 Przypatrz się mu bo to bardzo wyraziste cameo z giereczkowa Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 Wrzucisz w spoiler ? Bo już nie pamiętam za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 Spoiler Sam Lake, czyli growy Max Payne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Jakbyście nie napisali to bym nie poznał nawet. Odkryłem kolejnego typka przez podniesienie zgubionej paczki, dużo jest takich "ukrytych"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 jak pisałem wcześniej, pięciu albo sześciu łącznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 Faktycznie upierdliwy ten Maksiu jest w zdobywaniu gwiazdek. I chyba przesadziłem z tyrolkami bo połączyłem tam wszystko jak się dało i już mnie trochę nudzi jazda na tym xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 Ja ani razu nie użyłem tyrolki. Dopiero przy drugim przejściu trochę dróg odbudowałem i pojeździłem więcej. Tak to piechotką. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 No ja story też robię pieszo ale dostawy premium to trzeba jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2022 Jednak ten veteran to był spoko i raz dwa poszło, teraz w końcu znalazłem pierwszego pajaca w górach i jest gorsza przeprawa z gwiazdkami. Mam nadzieje że jak się wrócę na 1sza mapkę to tamci pochowani bedą lajtowi do zrobienia szybko. A sama ta gra to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2022 No ja właśnie wróciłem do gry, początek 2 rozdziału Postawiłem jakiś znak przed wejściem do bazy, z której wyruszyłem w drogę Spoiler i wpadł trofik za to Potem po przejściu przez rzekę, uciąłem sobie drzemkę Spoiler i kolejne trofeum A po obudzeniu się, przed wyruszeniem w dalszą drogę wysikałem się Spoiler A za to jeszcze jedno trofeum Ciekawe, jakie jeszcze przygody mnie spotkają przed ukończeniem tego zlecenia Niesamowicie się zapowiada ta przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2022 Bo to niesamowita gra jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi