Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ostatnio włączyłem sobie na paręnaście minut, chciałem sobie przypomnieć. No i coś ta gra ma w sobie.

Nawet pomimo że kojimizmy rozjebały mi umysł na koniec ;)

No ta gra balansuje trochę na granicy zachwytu,relaksu, skupienia irytacji i cringeu. Ale w jakiś sposób jest wyjątkowa.

Dla mnie największym powodem posiadania konsoli Sony w tej chwili jest DS2

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

można przenieść do multiplatform 

gra wspiera Play Anywhere więc kupując wersję na Xbox Store dostaje się od razu wersje na konsole i PC

• Haha 1
Opublikowano

Jak piszą w necie, Kojimbo i jego studio nabyły prawa do wszystkich swoich IP. Zarówno Death Strsnding jak i OD, więc najprawdopodobniej wszystkie nadchodzące odsłony wspomnianych gier będą multiplatformami.

• Lubię! 1
Opublikowano
22 minuty temu, SnoD napisał(a):

Jak piszą w necie, Kojimbo i jego studio nabyły prawa do wszystkich swoich IP. Zarówno Death Strsnding jak i OD, więc najprawdopodobniej wszystkie nadchodzące odsłony wspomnianych gier będą multiplatformami.

I do tej gry co ma wyjść na PS6 też.

Opublikowano
24 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Zastanawia mnie tylko jak na Xboxie rozwiązane będzie uspokajanie dziecka, przecież pad nie ma żyroskopu :)

Tak samo jak na PC do tej pory się robiło - prawa gała.

Opublikowano

Logo Decimy na Xboxie to trochę surrealistyczna rzecz, muszę powiedzieć :obama: Nie spodziewałem się tego absolutnie.

Obejrzałem filmik DF z wersji PS5 i po pogranku trochę chyba jest 1:1 jeśli chodzi o wizualia i wydajność. Żeby mieć pewność to trzeba albo czekać na nowy materiał albo znaleźć kogoś, kto włączy obie gierki na dwóch sprzętach obok siebie i porówna. A sama gra, wiadomo - Kojimbo Redemption po świetnym, ale niedorobionym MGS V. Director's Cut to nie wiem co dorzuca szczerze mówiąc, bo grałem tylko w podstawkę na PS4 przy premierze.

Opublikowano
43 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Logo Decimy na Xboxie to trochę surrealistyczna rzecz

Nawet zapomnialem, ze gra hula na silniku Guerilla Games. Moze nawet ze sprzedazy na Xboksie jakies drobne wpadna do Sony. Widac, ze maja juz w nosie te ekskluzuwnosci pomalu.

Opublikowano

A niech wpadają, może dochód pasywny pokazałby im, że ten diabeł starszych gierek nie taki straszny i można coś przy tym przy okazji dorobić na boku, nawet gdy wydaniem tytułu zajmuje się ktoś inny. Nie znaczy to, że zaraz pojawi się Bloodborne, TLoU i God of War na Xboxie i nawet na to nie liczę, ale jakieś mniej ważne gaasy multiplayer co generują siano i tak na mtx albo mniejsze gierki pokroju tego Lego Horizon co wychodzi również na Switcha? Po tej premierze nie wydsje mi się to aż tak niemożliwe jak jeszcze wczoraj czy tydzień temu.

• Plusik 1