drozdu7 2 761 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Hmm ostatnio włączyłem sobie na paręnaście minut, chciałem sobie przypomnieć. No i coś ta gra ma w sobie. Nawet pomimo że kojimizmy rozjebały mi umysł na koniec No ta gra balansuje trochę na granicy zachwytu,relaksu, skupienia irytacji i cringeu. Ale w jakiś sposób jest wyjątkowa. Dla mnie największym powodem posiadania konsoli Sony w tej chwili jest DS2 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Ja sobie przechodzę drugi raz, smakuje nadal wybornie 1 1 Cytuj
ASX 14 638 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada można przenieść do multiplatform gra wspiera Play Anywhere więc kupując wersję na Xbox Store dostaje się od razu wersje na konsole i PC 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 103 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Piękny shadowdrop. To jakby się ktoś zastanawiał czy robienie gier na jeden sprzęt jest rentowne. No cóż, czekam teraz na Astro na Xa, ogra się na moim ulubionym padzie. 1 1 Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jak nie jestem miłośnikiem dualsense, tak Astro trzeba na nim ogrywać, bo to dodaje dużo do funu. DS na Xboxie totalnie się nie spodziewałem, jak ktoś nie grał, to polecam. Cytuj
Paolo de Vesir 9 103 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Nie no, tak na serio to świetne info, dam raz jeszcze szansę, bo to fantastyczny tytuł. 1 Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada ŚWIĘTO GRACZY ZNISZCZONE. Mistrzu Kojima okazałeś się brutusem 2 Cytuj
Plackus 414 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) Spoiler Wbili się jak PiS z ustawą w nocy Edytowane 7 listopada przez Plackus Cytuj
mario10 515 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Zastanawiam się jak będą zoptymalizowane na takiego XS, ale czekam bo jedyneczka mi siadł pięknie Cytuj
Paolo de Vesir 9 103 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Natywna wersja na XS, w teorii powinno być jak na PS5 lub ciut lepiej patrząc na bebechy konsol. Dam znać, bo wchodzę NA OSTRO. 1 Cytuj
SnoD 2 316 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jak piszą w necie, Kojimbo i jego studio nabyły prawa do wszystkich swoich IP. Zarówno Death Strsnding jak i OD, więc najprawdopodobniej wszystkie nadchodzące odsłony wspomnianych gier będą multiplatformami. 1 Cytuj
Shago 3 554 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Director Cut? Play anywhere? Za te pieniądze? Panie Kojima, biorę, bo nie ograne wcześniej Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 22 minuty temu, SnoD napisał(a): Jak piszą w necie, Kojimbo i jego studio nabyły prawa do wszystkich swoich IP. Zarówno Death Strsnding jak i OD, więc najprawdopodobniej wszystkie nadchodzące odsłony wspomnianych gier będą multiplatformami. I do tej gry co ma wyjść na PS6 też. Cytuj
Czoperrr 5 081 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Zastanawia mnie tylko jak na Xboxie rozwiązane będzie uspokajanie dziecka, przecież pad nie ma żyroskopu Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Przecież można wyłączyć motion sensor. Wtedy uspokaja się prawym triggerem jeżeli dobrze pamiętam. Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada to niezły pad Spencer wibracje odkrył czy dopiero na xboxie 2? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada A twój laptop kiedy odkryje? Cytuj
Mejm 15 300 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Przy tym klikajacym krzyzaku to zadnego dziecka sie nie uspokoi. 1 4 Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 16 minut temu, Czoperrr napisał(a): Zastanawia mnie tylko jak na Xboxie rozwiązane będzie uspokajanie dziecka, przecież pad nie ma żyroskopu będzie QTE z "ubij gówniaka" Cytuj
Bzduras 12 467 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 24 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Zastanawia mnie tylko jak na Xboxie rozwiązane będzie uspokajanie dziecka, przecież pad nie ma żyroskopu Tak samo jak na PC do tej pory się robiło - prawa gała. Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Tyle co wpuścili xbociarzy do tematu i już jest gadka o gałach, gówniakach i laptopach 2 Cytuj
Bzduras 12 467 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Logo Decimy na Xboxie to trochę surrealistyczna rzecz, muszę powiedzieć Nie spodziewałem się tego absolutnie. Obejrzałem filmik DF z wersji PS5 i po pogranku trochę chyba jest 1:1 jeśli chodzi o wizualia i wydajność. Żeby mieć pewność to trzeba albo czekać na nowy materiał albo znaleźć kogoś, kto włączy obie gierki na dwóch sprzętach obok siebie i porówna. A sama gra, wiadomo - Kojimbo Redemption po świetnym, ale niedorobionym MGS V. Director's Cut to nie wiem co dorzuca szczerze mówiąc, bo grałem tylko w podstawkę na PS4 przy premierze. Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 43 minuty temu, Bzduras napisał(a): Logo Decimy na Xboxie to trochę surrealistyczna rzecz Nawet zapomnialem, ze gra hula na silniku Guerilla Games. Moze nawet ze sprzedazy na Xboksie jakies drobne wpadna do Sony. Widac, ze maja juz w nosie te ekskluzuwnosci pomalu. Cytuj
Bzduras 12 467 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada A niech wpadają, może dochód pasywny pokazałby im, że ten diabeł starszych gierek nie taki straszny i można coś przy tym przy okazji dorobić na boku, nawet gdy wydaniem tytułu zajmuje się ktoś inny. Nie znaczy to, że zaraz pojawi się Bloodborne, TLoU i God of War na Xboxie i nawet na to nie liczę, ale jakieś mniej ważne gaasy multiplayer co generują siano i tak na mtx albo mniejsze gierki pokroju tego Lego Horizon co wychodzi również na Switcha? Po tej premierze nie wydsje mi się to aż tak niemożliwe jak jeszcze wczoraj czy tydzień temu. 1 Cytuj
SnoD 2 316 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Czy do wersji z WinStore można pobrać oryginalne audio? W menu gry mam tylko polską. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi