ASX 14 615 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu no tak GoT i kilku innym się udało, ale ogólnie wydawanie gier z opóźnieniem generalnie raczej nie pomaga sprzedaży, niż jej pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 536 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, ASX napisał(a): kupione. Wcześniej miałem tylko wersję na Steama. Też zakupione. Praktyki z Play Anywhere trzeba wspierać mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Kupiłem kiedyś w promce na PS4 i nawet z folii do tej pory nie odpakowałem. Może na Xboksie uda się wreszcie zagrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 135 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Bez jaj, miałem rację że dali skiny do bb Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 297 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Dziwna sprawa, że gra wyszła tak z partyzanta bez żadnych zapowiedzi, marketingu. A potem znowu będzie narzekanie, że się słabo na Xboxa sprzedała. Patrząc jak w dzień premiery Pro wszyscy pisali o DS na Xa, to myślę, że pójdzie dobrze Szum zrobił się spory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 297 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, łom napisał(a): No nie wiem czy tylko o to chodzi bo jeden z największych hitów sprzedażowych na PC od Sony to Ghost of Tsushima który wyszedł 4 lata po premierze na PS4. Duży wpływ ma to że profil gracza PC jest inny od konsolowego i np. platformówki będą miały pod górkę. Pierwsze gry od Sony poszły mocno na PC, natomiast ostatnie radzą sobie mocno średnio żeby nie powiedzieć, że kiepsko. Po prostu wtedy to był szał, gry Sony na PC. Ludzie zobaczyli, że te gry jednak koła nowo nie wymyślają i kolejne odsłony już zeszły na ziemię ze sprzedażą i opóźnione premiery już przeszkadzają sprzedaży bo to odgrzewane kotlety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 399 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, Figuś napisał(a): I dlatego właśnie olewam ten super ekstra next-gen ficzer w każdej grze. Nie chce mi się zastanawiać, czy to gra ma buga czy to QR znowu coś namieszało. Fajna rzecz by to była gdyby działała, i to działała w każdej grze, a nie raz jest, raz nie ma, raz zepsuje grę, a raz zgwałci chomika. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 297 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu A co do samego DS, to muszę powiedzieć, że zajebiście działa na Rog Ally, nie wiem czy kiedyś odpalę na konsoli, ale kapitalnie mieć taką możliwość na jednej licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 965 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @SnoD Dla tego dałem przykład Ghost of Tsushima który wyszedł dopiero w tym roku na PC więc 'szał na gry Sony' już dawno był za nami. Jednoczesna premiera na pewno by pomogła w sprzedaży na PC ale jednocześnie zaszkodziła by sprzedaży na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 50 minut temu Udostępnij Opublikowano 50 minut temu Myślałem, że jeszcze śnie włączając tel o 4.50 rano. Jedyna gra, której zazdrościłem posiadaczom ps Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi