ASX 14 615 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu no tak GoT i kilku innym się udało, ale ogólnie wydawanie gier z opóźnieniem generalnie raczej nie pomaga sprzedaży, niż jej pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, ASX napisał(a): kupione. Wcześniej miałem tylko wersję na Steama. Też zakupione. Praktyki z Play Anywhere trzeba wspierać mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Kupiłem kiedyś w promce na PS4 i nawet z folii do tej pory nie odpakowałem. Może na Xboksie uda się wreszcie zagrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 136 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Bez jaj, miałem rację że dali skiny do bb Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 299 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Dziwna sprawa, że gra wyszła tak z partyzanta bez żadnych zapowiedzi, marketingu. A potem znowu będzie narzekanie, że się słabo na Xboxa sprzedała. Patrząc jak w dzień premiery Pro wszyscy pisali o DS na Xa, to myślę, że pójdzie dobrze Szum zrobił się spory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 299 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, łom napisał(a): No nie wiem czy tylko o to chodzi bo jeden z największych hitów sprzedażowych na PC od Sony to Ghost of Tsushima który wyszedł 4 lata po premierze na PS4. Duży wpływ ma to że profil gracza PC jest inny od konsolowego i np. platformówki będą miały pod górkę. Pierwsze gry od Sony poszły mocno na PC, natomiast ostatnie radzą sobie mocno średnio żeby nie powiedzieć, że kiepsko. Po prostu wtedy to był szał, gry Sony na PC. Ludzie zobaczyli, że te gry jednak koła nowo nie wymyślają i kolejne odsłony już zeszły na ziemię ze sprzedażą i opóźnione premiery już przeszkadzają sprzedaży bo to odgrzewane kotlety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 406 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 4 minuty temu, Figuś napisał(a): I dlatego właśnie olewam ten super ekstra next-gen ficzer w każdej grze. Nie chce mi się zastanawiać, czy to gra ma buga czy to QR znowu coś namieszało. Fajna rzecz by to była gdyby działała, i to działała w każdej grze, a nie raz jest, raz nie ma, raz zepsuje grę, a raz zgwałci chomika. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 299 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu A co do samego DS, to muszę powiedzieć, że zajebiście działa na Rog Ally, nie wiem czy kiedyś odpalę na konsoli, ale kapitalnie mieć taką możliwość na jednej licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu @SnoD Dla tego dałem przykład Ghost of Tsushima który wyszedł dopiero w tym roku na PC więc 'szał na gry Sony' już dawno był za nami. Jednoczesna premiera na pewno by pomogła w sprzedaży na PC ale jednocześnie zaszkodziła by sprzedaży na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Myślałem, że jeszcze śnie włączając tel o 4.50 rano. Jedyna gra, której zazdrościłem posiadaczom ps Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 406 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Łącznie w pięć lat poszło 19 baniek Cytuj Odnośnik do komentarza
DarkStar 78 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Mnie to zastanawia jak on przez tyle lat pracy z ludźmi z Zachodu nadal nie mówi po angielsku. Robi sobie różne delfinki, rzekomo się przyjaźni z niektórymi ludźmi z branży filmowej. To co oni sobie siedzą razem z tłumaczem? Czy też zna angielski, ale z jakiegoś powodu nie chce go używać przed kamerą. Dziwna sprawa A co do gry, to bardzo mnie cieszy, bo mi się Death Stranding bardzo podobało, chociaż fabuła to bełkot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 299 Opublikowano 53 minuty temu Udostępnij Opublikowano 53 minuty temu Pewnie mówi, ale brzmi komicznie. Aparat mowy dorosłego Japończyka jest średnio kompatybilny z angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 724 Opublikowano 46 minut temu Udostępnij Opublikowano 46 minut temu A jest wogóle info dlaczego akurat teraz Kojimbo nabył te prawa, a nie wcześniej czy później? Czy coś konkretnego miało wpływ. Przecież Sony napewno nie jest to na rękę że chłop praktycznie może zabrać po czasie DS2 na inną konsolę jeśli będzie miał taki kaprys Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 36 minut temu Udostępnij Opublikowano 36 minut temu To o Kojimę się zabiega a nie na odwrót, wiec musieli mu dać wolną rękę. To + mnóstwo hajsu zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 299 Opublikowano 16 minut temu Udostępnij Opublikowano 16 minut temu 26 minut temu, drozdu7 napisał(a): A jest wogóle info dlaczego akurat teraz Kojimbo nabył te prawa, a nie wcześniej czy później? Czy coś konkretnego miało wpływ. Przecież Sony napewno nie jest to na rękę że chłop praktycznie może zabrać po czasie DS2 na inną konsolę jeśli będzie miał taki kaprys Na resetera jeden z deweloperów pisał, że niemal każda umowa zawiera klauzulę o odkupie praw do IP, natomiast mogą ke realizować tylko nieliczni, którzy mają odpowiednią siłę przebicia i Kojimbo jest tutaj jednym z tych, którzy mogą dyktować warunki. Podejrzewam, że na stole leżała spora kasa od MS i kokojumbo postawił warunek, że będą robić multiplatformy albo pójdzie tam gdzie dostanie więcej kasy i nie koniecznie to musi być Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 724 Opublikowano 12 minut temu Udostępnij Opublikowano 12 minut temu Nie stawiał bym jeszcze wszystkiego na to że DS2 wyjdzie na Xboxa, ale jednak Sony w jakiś sposób musiało być bez wyjścia w tej sytuacji. Oni się nie dzielą niczym, a jednak to prawdopodobnie największa ich gra na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi