Square 8 555 Opublikowano wtorek o 17:14 Opublikowano wtorek o 17:14 7 godzin temu, qvstra napisał(a): Filmik z cyklu "źle grasz w grę". Trochę żałuję, że nie sprawdziłem w ogóle tego plecaka. Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano wtorek o 21:15 Opublikowano wtorek o 21:15 3 godziny temu, Square napisał(a): Filmik z cyklu "źle grasz w grę". Trochę żałuję, że nie sprawdziłem w ogóle tego plecaka. To takie rzeczy doszły w DC? Przecież to psuje gameplay... Cytuj
DarkStar 79 Opublikowano wtorek o 21:48 Opublikowano wtorek o 21:48 Widać, że autor filmiku gra już 500h w tę grę. Nie tak wyglądało moje Death Stranding. Ciekawe, ale jednak bardziej mi się podobała mozolna piesza wędrówka. On tam się turla po skałach na pochyłym zboczu... Cytuj
Square 8 555 Opublikowano wtorek o 21:54 Opublikowano wtorek o 21:54 2 minuty temu, DarkStar napisał(a): Ciekawe, ale jednak bardziej mi się podobała mozolna piesza wędrówka. Też tak miałem. Po zrobieniu dróg/tyrolek jakoś od razu było nudniej. Nie wiem dokładnie co doszło w DC, bo od razu grałem w tę wersję, ale ogólnie sporo przedmiotów ułatwiało dostawy w późniejszej grze. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Dobry port na xboxie, nie używałem QR raz wyskoczyłem do menu bez wyłaczenia gryi tak sejwy się zesrały i cały dzień grania poszedł się yebać. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu fajny ficzer konsoli. albo nie dzialaja achievementy, albo savey Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ja dziś po włączeniu gry miałem sytuację, że auto save nie zadziałał i później też nie mogłem ręcznie zrobić save, więc odpuściłem. Czekam na patch, bo nie będę ryzykował Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, Sedrak napisał(a): Ja dziś po włączeniu gry miałem sytuację, że auto save nie zadziałał i później też nie mogłem ręcznie zrobić save, więc odpuściłem. Czekam na patch, bo nie będę ryzykował No mi dosłownie spierdoliło 6h grania w czasie których ostro kurierowalem i dużo progresu poszło w eter...... "Wkurw jest silny w tym graczu" Yoda2024 3 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu niedługo ma być patch który to naprawi. Póki tego nie ogarną ja odpuszczam ogrywanie 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi