Square 8 783 Opublikowano 12 listopada 2024 Opublikowano 12 listopada 2024 7 godzin temu, qvstra napisał(a): Filmik z cyklu "źle grasz w grę". Trochę żałuję, że nie sprawdziłem w ogóle tego plecaka. Cytuj
XM. 11 130 Opublikowano 12 listopada 2024 Opublikowano 12 listopada 2024 3 godziny temu, Square napisał(a): Filmik z cyklu "źle grasz w grę". Trochę żałuję, że nie sprawdziłem w ogóle tego plecaka. To takie rzeczy doszły w DC? Przecież to psuje gameplay... Cytuj
DarkStar 150 Opublikowano 12 listopada 2024 Opublikowano 12 listopada 2024 Widać, że autor filmiku gra już 500h w tę grę. Nie tak wyglądało moje Death Stranding. Ciekawe, ale jednak bardziej mi się podobała mozolna piesza wędrówka. On tam się turla po skałach na pochyłym zboczu... Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 12 listopada 2024 Opublikowano 12 listopada 2024 2 minuty temu, DarkStar napisał(a): Ciekawe, ale jednak bardziej mi się podobała mozolna piesza wędrówka. Też tak miałem. Po zrobieniu dróg/tyrolek jakoś od razu było nudniej. Nie wiem dokładnie co doszło w DC, bo od razu grałem w tę wersję, ale ogólnie sporo przedmiotów ułatwiało dostawy w późniejszej grze. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 13 listopada 2024 Opublikowano 13 listopada 2024 Dobry port na xboxie, nie używałem QR raz wyskoczyłem do menu bez wyłaczenia gryi tak sejwy się zesrały i cały dzień grania poszedł się yebać. Cytuj
Beelzeboss 323 Opublikowano 14 listopada 2024 Opublikowano 14 listopada 2024 fajny ficzer konsoli. albo nie dzialaja achievementy, albo savey Cytuj
Sedrak 838 Opublikowano 14 listopada 2024 Opublikowano 14 listopada 2024 Ja dziś po włączeniu gry miałem sytuację, że auto save nie zadziałał i później też nie mogłem ręcznie zrobić save, więc odpuściłem. Czekam na patch, bo nie będę ryzykował Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 14 listopada 2024 Opublikowano 14 listopada 2024 Godzinę temu, Sedrak napisał(a): Ja dziś po włączeniu gry miałem sytuację, że auto save nie zadziałał i później też nie mogłem ręcznie zrobić save, więc odpuściłem. Czekam na patch, bo nie będę ryzykował No mi dosłownie spierdoliło 6h grania w czasie których ostro kurierowalem i dużo progresu poszło w eter...... "Wkurw jest silny w tym graczu" Yoda2024 3 Cytuj
ASX 14 740 Opublikowano 14 listopada 2024 Opublikowano 14 listopada 2024 niedługo ma być patch który to naprawi. Póki tego nie ogarną ja odpuszczam ogrywanie 3 Cytuj
Chewie 188 Opublikowano 15 listopada 2024 Opublikowano 15 listopada 2024 Jak ktoś jeszcze nie kupił to na islandi jest za 55 zł, ja zapłaciłem 84 w polsce jak debil https://www.xbox.com/is-IS/games/store/death-stranding-directors-cut/9nqgn8tgnt8p 2 Cytuj
Sedrak 838 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Na jakiej zasadzie mapa jest wspólna z innymi kurierami? Są to kurierzy, z którymi połącze się poprzez Bridge Link? Do czego w ogóle to łączenie z innymi graczami jest? Jestem w Chapter 9 Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Po połączeniu będziesz chyba widział więcej przedmiotów tego gracza. Ja z tego nie korzystałem akurat. Niby fajnie, ale miejscami wkurzało jak chce się gdzieś coś zbudować, a się okazuje, że po podłączeniu terenu w tym miejscu już jest no most. 1 Cytuj
Paolo1986 823 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 (edytowane) Niektóre elementy występują w Twojej rozgrywce, jak i u innych graczy. Np. fragmenty dróg, tyrolki - z których możesz korzystać Ty jak i inni gracze. Także paczki porzucone przez innych graczy - możesz je dostarczyć w "swojej" grze do docelowych destynacji. To kilka przykładów Bardzo przydatne i wskazane jest granie "online", bo mocno ułatwia to grę. Szczególnie budowa dróg wymaga dużych ilości surowców, a jak gracze robią "zrzutki", to dla wszystkich jest to ułatwienie. Co ciekawe, nie spotkasz w swojej grze kurierów innych graczy, tylko zwykłych NPC. Edytowane 27 grudnia 2024 przez Paolo1986 1 Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 No to jest grając online, ale połączenie z konkretnym kurierem to osobna opcja. Cytuj
Paolo1986 823 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Ok, może źle zrozumiałem pytanie. W każdym razie ja korzystałem z dobrodziejstw grania online. O możliwości łączenia z konkretnym kurierem to, szczerze mówiąc, nie pamiętam. Co znaczy tyle, że z tego nie korzystałem Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 No ja też grałem online, ale jak pisałem, miejscami wkurzały te udogodnienia. Autostrady w zasadzie wybudowałem sam, i tutaj zwłaszcza w górach i na mokradłach potrzebne było od groma surowców. Cytuj
Paolo1986 823 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 To też zależy. U mnie do autostrad w wielu miejscach się dokładałem z surowcami. Z tyrolek innych też starałem się w miarę możliwości korzystać, głównie z uwagi na ograniczoną pojemność swojej sieci chiralnej. Ale niektóre inne obiekty faktycznie czasem przeszkadzały, więc je rozbierałem Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Ja z pojemnością nie miałem problemu, nawet się nie zbliżyłem do limitu. Odnośnie autostrad to zależy jak często się grę wyłącza. Jak dodasz materiały i odpalisz następnego dnia to prawdopodobnie będzie zbudowane. Ja z reguły dodawałem od zera do końca w trakcie sesji, stąd praktycznie wszystko zrobiłem sam. Potem tylko wpadały lajki, bo niby inni korzystali, ale czy nie jest to oszukane to właśnie przy pomocy połączeń z kurierami by trzeba sprawdzić. Cytuj
Sedrak 838 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Dzięki wszystkim za info. U mnie na samym początku dość dużo pojawiło się dróg, ale w górach ich praktycznie nie było, więc przeprawa była dość karkołomna. Pytałem o połączenie z innymi graczami, bo nie wiedziałem czy lepiej podłączać do graczy, którzy mają dużo likow czyli daleko zaszli w grze czy bardziej do tych co grają teraz na bieżąco. Wybrałem to drugie. Nigdy nie grałem w żadną grę od Kojimy (nie licząc MGS1, ale nic z tego nie pamiętam) to bardziej pojebane gry nie znam. Moja żona jak patrzy jak gram i zapytała się dlaczego biegam z niemowlakiem podpiętym do pasa to jak zacząłem tłumaczyć to jej mina była bezcenna. 1 Cytuj
Sedrak 838 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Pytanie o rozdziały w grze: Spoiler Czy Chapter 15 się kończy? Czy to jakby endgame? Cytuj
Sedrak 838 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 W takim razie 9/10. Polecam spróbować każdemu. Gra zostanie na długo w mojej głowie Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Trochę się rozczarowałem po przejściu jak po znalezieniu Spoiler nagrania z matką Fragile, nie ma z nią jakiejś ciekawej rozmowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi