oFi 2 467 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 nawet nie wiesz jak ważną rzeczą są pieluchomajtki co dla niektórych. 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 13 minut temu, Bansai napisał: To poczytaj recenzje, bo ponoc gra bije ludzi po glowie jesli chodzi o tlumaczenie fabuly i metafor. W jakim sensie? Pozytywnym/negatywnym? 8 minut temu, pawelas napisał: Gra drogi to był the last of us, a tam miałeś jedną ważną rzecz której nie widzę w Death Stranding, czyli różnorodność. Raz takie miasteczko, raz inne, grzyby, bandziory, tunele, eksplorację wewnątrz budynków a nie tylko ściółki leśnej. Kurła tam to się działo a tutaj biegasz to starego śmierdziela z pieluchomajtkami po kilka razy i jeszcze te pieluchy jakieś muły będą ci próbowały ukraść. Nie mogę nad tym przejść obojętnie. Z tego co wiem to różnorodność jest, ale w krajobrazach. Powtarzalne questy to co innego. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Łysy wyjaśnia, oby do piątku. 3 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Kojima yebaniutki retweetuje recenzje od stron i magazynow ktore nie istnieja. xd Recke Doritos Weekly bym przeczytal, nie powiem. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 48 minut temu, pawelas napisał: Gra drogi to był the last of us, a tam miałeś jedną ważną rzecz której nie widzę w Death Stranding, czyli różnorodność. Raz takie miasteczko, raz inne, grzyby, bandziory, tunele, eksplorację wewnątrz budynków a nie tylko ściółki leśnej. Kurła tam to się działo a tutaj biegasz to starego śmierdziela z pieluchomajtkami po kilka razy i jeszcze te pieluchy jakieś muły będą ci próbowały ukraść. Nie mogę nad tym przejść obojętnie. Koleś, ale z tego co wiem to pokazywane są materiały z zaledwie pierwszych 3 rozdziałów, więc kto wie co tam jeszcze upchali. Te analizy ustawiania drabin czy inne pjerdy 1 2 1 Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) 4 godziny temu, pawelas napisał: Będziesz miał sto drabin obok siebie a będziesz chciał polajkować czterdziestą trzecią bo to drabina twojego znajomego to jak to zrobisz? Przejdziesz po 42 drabinach. Masz problem z prostą matematyką? 2 godziny temu, pawelas napisał: Nie wiem na co te lajki ale chyba żeby było miło. Było mówione w reckach: zyskujesz punkty do progresu, przez co dostajesz dostęp do nowej technologii, czyli gadżetów, które z kolei zastąpiły tradycyjne drzewko rozwoju postaci. Edytowane 2 listopada 2019 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Materiały były pokazywane także z końcówki gry biegniesz z góry do jakiejś ogromnej bazy, inni gracze biegną gdzieś tam także w stronę tej bazy, w tle przygrywa kitajska muzyka i będziesz biegł tak długo że całego kawałka odsłuchasz czy tego chcesz czy nie przebieg z jednej misji może wyglądać tak że ustawiasz balans na obie nogi źle, bo gdyby nie szło tego sknocić to na co to w ogóle jest? Poruszasz się wolniej niż powinieneś, wpadniesz do wody i wszystko pogubisz. Jak już se pozbierasz zaczną cię gonić muły i przypuszczam że chociaż raz na cały playthrough cię złapią, więc znów coś tam zgubisz i jesteś w dupie bo nie wykonasz misji. Gdzieś po drodze niemowlak na bank się rozpłacze i będzie go trzeba poniańczyć. W końcu dojdziesz do starego, odpali się cutscenka, i tak kilka razy musisz polatać z tym samym w to samo miejsce z tymi samymi przeszkodami. Miłego grania. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 12 minut temu, pawelas napisał: Miłego grania. Dzięki. 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Zastanawia mnie, czyim alterem jest ten random... Agresywny niczym bluber, ale jego posty nie są jednolinijkowcami, więc raczej nie... 1 Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 No. I już najebał 11 plusów, tempo godne tamtego jegomościa. Btw. Maaasa materiałow dotyczących DS na Yt. Cały dzień zapoznaję się Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 2 godziny temu, Bansai napisał: To poczytaj recenzje, bo ponoc gra bije ludzi po glowie jesli chodzi o tlumaczenie fabuly i metafor. No a w soulsach to niby co ? Właśnie za(pipi)iście, że nie ma łopatologicznego wytłumaczenia wszystkiego i zostawiają pole do interpretacji. No, ale tak dla ludzi bez wyobraźni to oczywiście lipa i muszą mieć na tacy wszystko 1 Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Zakończenie / lub zamknięcie wątków/ w stylu genialnej "Incepcji" , gdzie siedzisz i patrzysz na napisy końcowe zastanawiając się, czy Spoiler bączek przestanie się kręcić... to jest kwintesencja doznań płynących z ekranu. Tu oczekuję podobnych rzeczy, więc srebrniki w sakwie brzęczą Spoiler oj, brzęczą. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Nie za wcześnie na rozkminy o zakończeniu? Chyba trzeba się powoli ewakuować z tematu. 2 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Spoko, bo ci ludzie z "wyobraźnią" i tak nie wpadną na nic mądrego, więc nie zespoilują tobie gry. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 44 minuty temu, cotek napisał: No a w soulsach to niby co ? Właśnie za(pipi)iście, że nie ma łopatologicznego wytłumaczenia wszystkiego i zostawiają pole do interpretacji. No, ale tak dla ludzi bez wyobraźni to oczywiście lipa i muszą mieć na tacy wszystko No w soulsach jest kompletnie na odwrot, takze nie rozumiem dalej porownania z DS gdzie masz kilkugodzinne wyklady w scenkach dlaczego to jest X lub Y. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Zwracam honor, kompletnie nie skumałem Twojej poprzedniej wypowiedzi. Wybaczcie xd 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Sam jestem troche zdziwiony ze Kosimazaki taki myk zrobil, z reguly w MGSach staral sie tego typu nowinki zostawiac do rozkmnienia graczom, z malymi wyjatkami oczywiscie [np. EWA, JABLKO I KOSCIOL w MGS4]. Poczytalem dzisiaj troche wiecej i o dlugosc scenek nie ma sie co martwic, niektore ponoc trwaja tyle co pelnometrazowy film. Sam raczej w to nie pogram, ale obejrzec to mozna jak najbardziej, jeszcze jak, chocby z czystej ciekawosci. Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 1 minutę temu, Bansai napisał: ponoc trwaja tyle co pelnometrazowy film. Z cyklu " jak zrealizować zamysł twórcy" : skipuj cut scenes. Nie oglądaj wyłożonej na srebrnej tacy fabuły, domyśl się, co autor miał na myśli. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 1 godzinę temu, MAJOCHEY_PL napisał: No. I już najebał 11 plusów, tempo godne tamtego jegomościa. Chyba żartujesz - przy 116 postach? Brokuł miałby pińcet plusików 23 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał: Z cyklu " jak zrealizować zamysł twórcy" : skipuj cut scenes. Nie oglądaj wyłożonej na srebrnej tacy fabuły, domyśl się, co autor miał na myśli. No nie za bardzo, skoro zamysłem twórcy jest przedstawienie fabuły w cut-scenkach, a nie ukrywanie jej w "opisach przedmiotów". Dziś zerknąłem tylko z grubsza na materiał od PlayStation Access i nic więcej do premiery nie oglądam. Aczkolwiek muszę przyznać, że złapał mnie lekki hajp - mam ochotę odpalać filmiki na YT i poznawać gierkę. No i jestem zaintrygowany swego rodzaju wizjonerstwem Kojimy, który postanowił obalić openworldowy schemat "podróż, jako smutna/żmudna konieczność, byle do celu, po nagrodę" - tu podróż i postępy w niej mają być nagrodą samą w sobie, więc jestem ciekaw, czy do mnie to trafi i będę w stanie to docenić, czy jednak niekoniecznie. Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 2 minuty temu, Wredny napisał: obalić openworldowy schemat "podróż, jako smutna/żmudna konieczność, byle do celu, po nagrodę" - tu podróż i postępy w niej mają być nagrodą samą w sobie, więc jestem ciekaw, czy do mnie to trafi i będę w stanie to docenić, czy jednak niekoniecznie. Jakże trafne spostrzeżenie zawarłeś w tym zdaniu. Odczuwam dokładnie to samo. 4 minuty temu, Wredny napisał: złapał mnie lekki hajp Szczęściarz... Chciałbym, żeby też mnie tylko złapał... Mnie ścisnął imadłem. 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) 2 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał: Mnie ścisnął imadłem. Same here. Ale nie oglądam nic kompletnie, oprócz ostatniego trailera po raz 10 xD Edytowane 2 listopada 2019 przez cotek 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Londyn, kolejka na spotkanie z chinolem Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Widziałem Cie na Reddicie Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 15 minut temu, Bzduras napisał: Londyn, kolejka na spotkanie z chinolem Z Yojim? Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 10 godzin temu, ListuniO napisał: Z Yojim? Z Hideo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi