Opublikowano 6 listopada 20195 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: JESZCZE W SKLEPIE Niesamowite poświęcenie dla Mistrza, wszyscy w kolejce będą Ci bić brawo, a mijani przechodnie spoglądać na Ciebie z podziwem. Blachy w aucie też podmienione na Z0 HIDEO Liczę na darmowy motyw na konsolę, takim fanom się należy
Opublikowano 6 listopada 20195 l Wy się tu sprzeczajcie, a ja czekam, aż nadejdzie piątek. Będzie explorowane.
Opublikowano 6 listopada 20195 l To prawda że wiekszosc wspolczesnych gier opiera sie na walce, zwlaszcza w segmencie AAA. Ale budowanie fałszywej narracji jakoby Death Stranding było czymś wyjątkowym i niespotykanym na rynku, bo gra polega na dostarcza paczek i nie jest strzelanką jest troche zabawna. Bo jest wiele gier niepolegajacych na walce jak i gier polegajacych na przemieszczaniu się z punktu a do b i fetchquestach
Opublikowano 6 listopada 20195 l za kilka dni będzie wiadomo co to za twór. Aktualnie jestem nastawiony optymistycznie. Ojciec Snejka nie może tego aż tak zepsuć.
Opublikowano 7 listopada 20195 l Ale co, w Death Stranding nie "neutralizuje się przeciwników" niby? A bossowie, w których trzeba rzucać granatami? A te typy z MULE, którzy próbują zatrzymać Sama? A fragment z WWI, w którym Sam strzela do zjaw? Nie róbmy z tej gry dziewicy w burdelu, proszę. Jeszcze to stwierdzenie, że w innych grach to tylko mord, zabijanie i pif paf... Rozumiem kult Kojimy, ale nie rozumiem prób zrobienia na siłę z DS jakiegoś tworu totalnie unikatowego pod kazdym względem.
Opublikowano 7 listopada 20195 l Kurier zaraz ma być a ja w robocie :( co to będzie za tytuł, od pierwszego traileru czekam i mam nadzieje ze się nie zawiodę. Kolejna recenzja z Famitsu jeszcze bardziej mnie o tym uświadcza :)
Opublikowano 7 listopada 20195 l Już są gameplaye na YT, uważajcie na nie bo ciekawość ciężka do zwalczania...Byle do jutra [emoji106]
Opublikowano 7 listopada 20195 l Giant Bomb, Edge czy IGN zmieszały grę z błotem, zarzucając jej nude, monotonnie, słabą eksploracje i irytujące mechaniki. Z drugiej strony są recenzje takie jak Famitsu rozpływające się nad geniuszem Kojimy. Jaka jest prawda? Chyba każdy ma własną. Najlepiej samemu zagrać i się przekonać bo dawno nie bylo tak mocno polaryzującej gry Edytowane 7 listopada 20195 l przez ASX
Opublikowano 7 listopada 20195 l Dokładnie, wszystko zależy od tego, czego oczekuje sie po grze. Ja oczekuję, "osobistej" podroży przepełnionej uczuciem osamotnienia, problemów po drodze. Po gamepleyu, spodziewam się fimowości ale nie takiej jak DBH, a takiej w której czujemy jakbyśmy w nim uczestniczyli. Uwielbiam filmy SF, nastawione na fabułę a nie tylko na akcje więc mam nadzieje, że dostanę to na co liczę.
Opublikowano 7 listopada 20195 l Jeżeli ktoś zamawiał wersje z figurką, to niech szykuje się na sporej wielkości pudło. Tylko żeby wasz kurier z paczką nie skończył tak xD Jak się okazuje, figurka jest podświetlana.
Opublikowano 7 listopada 20195 l Na szczęście w moim przypadku tylko zwykła wersja, więc do dostarczenia PRZESYŁKI wystarczy kurier z inpost. Szkoda by było gdyby specjalistyczny kurier rozbił figurkę po drodze [emoji23][emoji23]
Opublikowano 7 listopada 20195 l Rozumiem jeszcze figurki cycatych dup, ale ten płód w słoju to już przesada. Trofeum psychopaty.
Opublikowano 7 listopada 20195 l Ad 20inczDT Po prostu nie rozumiesz geniuszu Kojimy, nie jesteś koneser... Wesker liczymy na obiektywne opinie. Edytowane 7 listopada 20195 l przez da$io
Opublikowano 7 listopada 20195 l Insomaniacy, Bend i GG pomagali przy produkcji. Z samego GG było to aż 70 osób.
Opublikowano 7 listopada 20195 l Dobra 24 godziny xD O dziwo jestem mega silny przy tej premierze, bez oglądania pojawiających się gameplayi na YT itd:. Jutro się zatopie w tym cudaku
Opublikowano 7 listopada 20195 l 3 godziny temu, Bzduras napisał: Ale co, w Death Stranding nie "neutralizuje się przeciwników" niby? A bossowie, w których trzeba rzucać granatami? A te typy z MULE, którzy próbują zatrzymać Sama? A fragment z WWI, w którym Sam strzela do zjaw? Nie róbmy z tej gry dziewicy w burdelu, proszę. Jeszcze to stwierdzenie, że w innych grach to tylko mord, zabijanie i pif paf... Rozumiem kult Kojimy, ale nie rozumiem prób zrobienia na siłę z DS jakiegoś tworu totalnie unikatowego pod kazdym względem. Bardziej chodzi mi o to ze w DS musisz opanować balans i rozłożenie paczek plus zaplanować pewnie dużo innych rzeczy związanych z podróżą i wg mnie jest to coś nowego w stosunku do nabywania umiejętności strzeleckich i pakowania postaci pod zabijanie.
Opublikowano 7 listopada 20195 l 9 minut temu, ListuniO napisał: Bardziej chodzi mi o to ze w DS musisz opanować balans i rozłożenie paczek plus zaplanować pewnie dużo innych rzeczy związanych z podróżą i wg mnie jest to coś nowego w stosunku do nabywania umiejętności strzeleckich i pakowania postaci pod zabijanie. No spoko, ale to jest jeden z elementów gameplayu. Ignorowanie innych by pasowały do postawionej tezy ("inne gry to tylko piuf piuf pif paf i trupy, a tutaj to nie jest tak") podpada pod jehowizm, po prostu.
Opublikowano 7 listopada 20195 l 10 minut temu, cotek napisał: @Wesker jest coś po drugiej stronie okładki ? xD Niestety nie
Opublikowano 7 listopada 20195 l https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX5kLV4IR8j6G?si=I9WnQPUERVe9zZjkXKRtJA&fbclid=IwAR2xMkTXYPeXYRax8c48cAlyTz2SmUkuFf2T6AXkDImzv_Uy2BqikabCUY8 jak bylo to sorki...soundtrack na spotify
Opublikowano 7 listopada 20195 l 38 minut temu, Szymek napisał: jak bylo to sorki...soundtrack na spotify Jesteś pewien, że to OST a nie zwykła playlista z utworami? W grze ma grać Alan Walker - Faded podczas eksploracji czy innych aktywności?
Opublikowano 7 listopada 20195 l 3 minuty temu, Square napisał: Jesteś pewien, że to OST a nie zwykła playlista z utworami? W grze ma grać Alan Walker - Faded podczas eksploracji czy innych aktywności? Może będziemy ich słuchać z jakiegoś odtwarzacza podczas wędrówki? Podczas cutscenek i innych ważnych wydarzeń przygrywają zupełnie inne utowry, tak jakby prawdziwy soundtrack Edytowane 7 listopada 20195 l przez Kron997
Opublikowano 7 listopada 20195 l 2 minuty temu, Square napisał: Jesteś pewien, że to OST a nie zwykła playlista z utworami? W grze ma grać Alan Walker - Faded podczas eksploracji czy innych aktywności? a nie wiem...to z profilu playstation na fb nie zaglebialem sie w szczegoly.