Whisker 1 451 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Kojima-San A Hideo Kojima Game Starring Hideo Kojima Kojima Production Kojima Kojimie Kojimą Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Kojima? To ten znany youtuber? Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 A to swoja droga. Za gierki by sie wzial :/ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 zamknijcie się, nowy post ma byc spowodowany nowym filmikiem. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 marca 2017 Autor Opublikowano 30 marca 2017 Na wstępie napisze, że nic specjalnie ciekawego w temacie :)Ostatnio pojawiło się sporo plotek, że w gre zaangażowana jest także Emma Stone (La la land), pojawiły się także fotki przypominające Emme, które najprawdopodobniej są przerobione, tak na 99%. xDDDDDDDDD Mimo wszystko w twittach Pana Kojimy jest sporo nawiązań do Emmy Stone i filmu La land - winyl z sountrackiem, przeprowadzona była sesja mo-cap z udziałem kobiety, z nałożonym blurem jak dawniej, na głównym planie była czapka z logiem LIONSGATE - studio od La la land i pare innych nawiązań.Kojima dodatkowo wspomniał, że chciałby bardzo aby w jego grze wystąpiła aktorka, którą podziwia od 10 lat (Emma w pierwszym filmie zagrała w 2007 roku). Mało kto pewnie także wie, że Emma miała swój mały wkład w gre Sleeping Dogs :) - w tym roku Pan Kojima był jeszcze raz na Islandii, sceneria gry to właśnie ten kraj - odwiedził parę razy GG studio w Amsterdamie - w tym tygodniu jest u niego Herman z GG - w lutym w jego studio pojawiła się spora ekipa ważnych postaci z Sony, oby sprawdzali progress - nowe materiały powinniśmy zobaczyć na E3, może gameplay bo już w styczniu mieli kawałek świata po którym można się przejść - Pan Kojima dalej mocno twittuje i popija szampana 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Jezu fake jak nic. Poczekajmy na konkretne informacje. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 W następnym poście Fanka: Pan Kojima zrobił rzadki stolec dziś rano. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 31 marca 2017 Autor Opublikowano 31 marca 2017 (edytowane) Jezu fake jak nic. Poczekajmy na konkretne informacje. Fota tak, dlatego dodałem Goslinga, bez niego można by było się zastanawiać. Co jednak nie zmienia faktu, że Emma Stone może wystąpić w grze, obejrzyj drugi filmik. Na pewno pojawi się kobieca postać bo był już mocap z jakąś laską. W następnym poście Fanka: Pan Kojima zrobił rzadki stolec dziś rano. Wrzuciłem bo sam prywatnie interesuje się grą, a więcej nikt za bardzo nie wrzuca. Nie będę więcej podawał ploteczek OK. Edytowane 31 marca 2017 przez Fanek Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 i tak ma talent ze przez tyle lat udaje mu sie slizgac na swietnosci mgs1. 1 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Przy MGS V wreszcie ograną jak się projektuje gry w które dobrze się gra. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Przy MGS V wreszcie ograną jak się projektuje gry w które dobrze się gra. A to MGSV jeszcze nie skończony, że snujesz takie przepowiednie? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 znowu dałem sie nabrac ze moze jakis trailer Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Ke? "Ogarną" - czas przyszły, niedokonany, liczba mnoga - stąd moje zdziwienie, bo MGSV jest już raczej melodią przeszłości. I tak, czepiam się, mimo że wiem, co chciałeś napisać, ale wkurza mnie ten internetowy analfabetyzm, więc się przyebałem :) Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2017 Kasias słuchałeś może całego, potrafisz streścić? Teoria dwóch światów w grze od YY Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Licze na gameplay na E3 #chce wierzyć Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Ten świat umarłych to może być jak todash w uniwersum Kinga gdzie potwory wydostają się do świata przez nieumiejętne otwieranie portali. Cytuj
MEVEK 3 549 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Obejrzałem cale 2 godziny. Bardzo interesujący materiał. Jedna z tez trochę naciągana, ale tez intrygująca bardzo. Gość mnie na tyle zaciekawił, ze włączyłem powiadomienie na PS4 w temacie "DS", co by obserwować temat na bieżąco - moze byc gorąco w nadchodzących miesiącach. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Nie ma to jak robić rozkminy na 2 godziny na podstawie dwóch concept trailerów. Cytuj
MEVEK 3 549 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Co zrobisz, jezeli nic nie zrobisz, a materiał wciąga. Potem obejrzałem jeszcze rozkmine MGSV na temat Venom Snake'a. P.S Lece na ten turniej T7 w Dublinie, wpadajcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi