Opublikowano 8 grudnia 20177 l ale to bylo dobre i trzymajace w napieciu, szkoda, ze dalej nie wiadomo jaki bedzie gameplay ale klimat jest rewelacyjny
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 2 godziny temu, Frantik napisał: No to już wszystko wiemy. xDDDDDD Ale klimat powala. To ostatnie ujęcie z wiszącymi w powietrzu postaciami, wyglądającymi jak jacyś bogowie, świetne i w pewien sposób przytłaczające.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Nie wiem co to będzie za gra. Ale te zwiastuny są tak intrygujące, że chce się to już dostać w łapska. Tylko aby koima się nie rozwodnił jak w przypadku mgsV, który był dobrym stealts sandboksem, ale słabym mgsem. Tu mam nadzieję na więcej fabuły i filmów bo klimatem miażdży.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l no kur.wa nie mam pojecia o co chodzi ale wizje zayebiste, Prometeusz sie chowa
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Autor Mi to przypomina troche połączenie Marsjanina i Interstelar, nadal nic nie wiadomo XD Myślałem, że Kojima pokaże damską postać na nowym trailerze, ale jednak nadal ją ukrywa. Ciekawe może gameplay w czerwcu na E3, bo PSX zobaczymy jeszcze raz ten sam trailer. Premiera i tak jeszcze daleko, jakiś 2019-2020
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Co trailer to coraz dziwniejszy, ale trzeba Panu Kodżimie przyznać, ze zapowiedzi to on robi piekne, tylko niech nie będzie tak, ze wszystkie przerywniki pokaze przed premiera gry jak to było z MGSV. Kolejna sprawa jest taka, ze chyba stracilem nadzieje, ze to będzie SH pod inna nazwa, a może to jakiś dziwny miszmasz gatunkowy? nie wiem, ale ta gra z pewnoscia prędko nie wyjdzie, koncowka generacji albo cross gen z ps5.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l to napewno będzie jakiś action adventure (na skradanke raczej sie to nie szykuje), pytanie tylko czy pier.dolnie open worldem czy nie. w TPP średnio mu to wyszło.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Nie wiem co to będzie ale klimatem powala. Hideo niech tylko przestanie jarać faje i bujać się z Madsenem po świecie, jeszcze coś im się stanie. Dwa diabły nie powinny ze sobą przebywać zbyt długo .
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Godzinę temu, Homer S napisał: to napewno będzie jakiś action adventure (na skradanke raczej sie to nie szykuje), pytanie tylko czy pier.dolnie open worldem czy nie. w TPP średnio mu to wyszło. Było info już, że to open world niestety. Ale teraz po sukcesie Zeldy pewnie wszyscy będą się na niej wzorować, więc może te otwarte światy w najbliższych 2-3 latach nie będą takie złe.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Mega dobre to było ale chcialbym aby gra tez byla na tym poziomie. Jak wiadomo Hideo to teraz mistrz trailerów z grami od czasu Mgs 3 to już spory spadek formy.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 3 godziny temu, Kre3k napisał: Było info już, że to open world niestety. Ale teraz po sukcesie Zeldy pewnie wszyscy będą się na niej wzorować, więc może te otwarte światy w najbliższych 2-3 latach nie będą takie złe. No tak, bo Zelda to pierwsza gra z open worldem ,która odniosła sukces I też nie wiem, co jest rewolucyjnego w Zeldzie, żeby nagle Kojima miał to aplikować do Death Stranding.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l zelda jest wspaniala ale narracja fabularna w niej lezy, narracja lezala tez (choc nie w takim stopniu ale tez sporym, choc na tle poprzednich czesci to juz tragicznym) w mgs5 to niech juz kojima nic nie kopije z nowej zeldy i da gre, w ktora bedzie sie i swietnie gralo i swietnie sledzilo wszystkie zawilosci fabularne
Opublikowano 8 grudnia 20177 l fabula na poziomie mgs3+gameplay z mgs5 + pare nowych bajerkow i pozamiatane.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Taki klimat Zastanawiam sie o co chodzi z tymi śladami odbitych dłoni na błocie, chodzą na rekach xD No i czekam na nowe wypieki Yonga
Opublikowano 8 grudnia 20177 l pozytywnie poyebane. uwielbiam taki surrealizm, jesli ma to byc jednak sensownie i naukowo wytłumaczone (no na pewno się uda xddddddddd) to good luck Hideo
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Zauważyliście jak ten przygniecony gość się starzeje przez cały trailer? Sci-fi pełną gębą to może jakaś bomba tachionowa?
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 27 minut temu, nobody napisał: jesli ma to byc jednak sensownie i naukowo wytłumaczone (no na pewno się uda Ludzie se eksperymentowali, przyszły czarne typeczki z innego wymiaru, cza chronić bobaska bo jedyne źródło energii i przetrwania ludzkości, pa jakie te czarne typeczki straszne, o! okazało się te stworki sa w sumie takie dobre nawet, a czlowiek zly z ta smoła i benzyną A poważnie to jest jaranko.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l może motyw z tym dzieciakiem to takie nieoficjalne nawiązanie do końcówki Odysei 2001 :v ale serio wolałbym czyste surrealistyczne (pipi) w szatach pseudo s-f niż jakieś naukowe wyjasnienia z dupy no i żeby gameplay oraz story dały jednocześnie radę ale chyba za dużo wymagam od tego pana Edytowane 9 grudnia 20177 l przez nobody
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Cerny właśnie oznajmił, że cała lokacja z trailera jest w pełni grywalna i jej ukończenie zajęło mu 5 godzin. Koijma dodał, że elementy z trailera również są grywalne (pływanie). Ogólnie idą z developingiem jak burza, więc rok 2019 jest jak najbardziej prawdopodobny. Na e3 100% zobaczymy gameplay.