Faka 4 046 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 No to graj do końca i rób platynę, bo to jest banał. Nic tam trudnego do roboty nie ma. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Platyna jest czasochłonna, ale jak dał radę walnąć ponad 1000h w RDR2 to tutaj te ok100-120h to pikuś. Wystarczy pobudować drogi i dobrze zbudować sieć tyrolek i jest się w domu Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Ja nawet platyny w RDR2 nie zrobiłem, bo wiem jakie tam wielkie gówno jest. W takim Death Stranding to Pupcio z palcem w dupie da radę, bo mówię jest banał. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Wróciłem do gierki po roku i przejdę jeszcze raz Dalej się chce spacerować xD Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Ja mam dokladnie to samo po 1000-kroc. Swietnie sie bawie. O wiele lepiej niz przypuszczalem. Zaledwie skonczylem budowe ostatniej autostrady, zmodyfikowalem kilka tyrolek i juz praktycznie jestem w domu. Wydaje mi sie ze zaraz wpadnie platyna i uwienczenie tej pieknej przygody. Pierwszy projekt od pana Kojimy na swoim. Nie wyobrazam sobie rozgrzebac i zostawic. Szacunek musi byc, nalezy mu sie Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Za pierwszym razem lepiej grać online czy offline, bez pomocy innych? Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Online, bez tego będzie dużo trudniej, ale jednak to jest jeden z głównych elementów tej gry. 1 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Wydaje mi się że traci się sporo zabawy bez Multi. Miałem bitke z pierwszym bossem, była mega chuyowa xD Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 No walki z bossami to trochę meh, no może oprócz jednego Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Chłopaki jak założyć ten egzoszkielet bo coś c0rwa nie umiem xD i jeszcze czy jest jakiś sposób żeby te gówna mułów nas nie wykrywały? Trzeba zachować jakąś określoną odległość od tych pałek czy o co cho? Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Nad ta fala mozna podskoczyc i Cie nie wykryje Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 57 minut temu, Pupcio napisał: Chłopaki jak założyć ten egzoszkielet bo coś c0rwa nie umiem xD i jeszcze czy jest jakiś sposób żeby te gówna mułów nas nie wykrywały? Trzeba zachować jakąś określoną odległość od tych pałek czy o co cho? Okienko opcji gdzie możesz wziąć towar "na plecy", przyczepić do kombinezonu, wziąć do ręki itd... pojawia się tam także opcja aktywacji egzoszkieletu. 18 minut temu, MEVEK napisał: Nad ta fala mozna podskoczyc i Cie nie wykryje Co ? Przecież MULE wykrywają Cię nawet kiedy lecisz na tyrolce. Najlepszym sposobem jest puszczenie własnego skanu zaraz po MULE. Jeżeli masz dobry timing to zagłuszysz ich skaner. 1 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Godzinę temu, giger_andrus napisał: Co ? Przecież MULE wykrywają Cię nawet kiedy lecisz na tyrolce. Najlepszym sposobem jest puszczenie własnego skanu zaraz po MULE. Jeżeli masz dobry timing to zagłuszysz ich skaner. Ostatnie akcje robiłem na egzoszkielecie szybkościowym a ten ma dość daleki skok, co z łatwością pozwala na unikniecie skanera. Poniżej jako dowód załączam filmik jakiegoś randoma(25 sekunda) Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 W dniu 6.12.2020 o 14:15, Mitra napisał: Za pierwszym razem lepiej grać online czy offline, bez pomocy innych? Oczywiście, że online, zresztą ten feature miał tak działać w zamyśle TWÓRCY. A czysto praktycznie patrząc, to stworzone przez innych struktury ułatwiają przemieszczanie się po mapie, a uwierz mi, szybko dochodzi do momentów, że tego ułatwienia nam potrzeba. Zresztą patent jest tak przemyślany, że zanim będziesz miał dostęp do pomocy, to i tak pierwszy raz musisz dotrzeć do węzła własnymi siłami. 1 Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, giger_andrus napisał: Najlepszym sposobem jest puszczenie własnego skanu zaraz po MULE. Jeżeli masz dobry timing to zagłuszysz ich skaner. Z tym, że tą możliwość chyba dostajemy dopiero później po jakimś fabularnym momencie ale mogło mi się coś porypać. Edytowane 7 grudnia 2020 przez cotek Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Czy jest jakikolwiek sens walczyć z tymi glutostworkami jak już nas złapią wynurzeni? Za każdym razem uciekałem bo nie miałem brońki na nich. Dostaje się jakieś fanty za pokonanie tych bydlaków? Cytuj
baniek 246 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Nie ma za to żadnej gratyfikacji chyba nie licząc trofeum, które wpada i tak w trakcie fabuły Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 2 godziny temu, Pupcio napisał: Czy jest jakikolwiek sens walczyć z tymi glutostworkami jak już nas złapią wynurzeni? Za każdym razem uciekałem bo nie miałem brońki na nich. Dostaje się jakieś fanty za pokonanie tych bydlaków? Dostajesz hiralium za zabicie gluta - takie male raczki ktore wyrastaja w miejscu ubicia maszkary. Material ten uzywany jest glownie do naprawy i wszystkiego po trochu. Poza tym to nic one nie daja Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Ale się wciągnąłem w to gówno chłopaki, cały czas rozmyślam jak najlepiej zrobić trasę żeby przy okazji zaliczyć jak najwięcej dostaw, a jak pomyślę o budowaniu dróg to dostaje erekcji A jak jeszcze jakieś nieprzewidziane wypadki się zdarzą po drodze o dziwo najmniej mnie porwała fabuła jak na razie (scenka gdzie dostarczyłem chinke do śmieciarza wywołał we mnie taką falę cringu jakiej nie czułem od czasu grubasa na rolkach z mgs 2 ugh. No i brakuje mi tego że nie mogę odpalić sobie muzyczki jak chodzę i robię dostawy 2 Cytuj
baniek 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Godzinę temu, Pupcio napisał: No i brakuje mi tego że nie mogę odpalić sobie muzyczki jak chodzę i robię dostawy To jest akurat największa bolączka, bo aż się prosi by sobie puścić muzyczkę jak robisz przeprawę a tu ani spotify ani odtwarzacz w grze nie jest dostępny. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 No właśnie chyba pierwszy raz widzę żeby spotify był zablokowany w jakiejś grze na ps4. No cóż, widocznie Pan Kojima tak chciał <3 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Muzyczka włącza się z automatu w pewnych miejscach na mapie. Może o to mu chodziło. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Na pewno. Ale mogl sam udosteonic jakis odtwarzacz nowej generacji, albo radio w motorku trzeba mu napisac na profilu. Cytuj
baniek 246 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Włącza się w trakcie łażenia (dość rzadko), ale nie rozumiem czemu nie zastosował motywu z odtwarzaczem znanego z MGSV Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi