Boomcio 4 159 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Kurna, ale ta gra to była epicka przygoda. Dopracowana, klimatyczna, konkretna i bezapelacyjnie zajebista ( wizualia i dźwięki !) Czułem, jak bym znalazł się w alternatywnej rzeczywistości i tam naprawdę istniał. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Teraz, Boomcio napisał: Czułem, jak bym znalazł się w alternatywnej rzeczywistości i tam naprawdę istniał. O tak, stworzyc obcy swiat ktory jest jednoczesnie tak namacalny, ze sie w nim zatapiasz to sztuka. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Panowie, coś chyba robię nie tak w tej grze albo nie rozumiem mechaniki: BT połączone są za pomocą takich "pępowin" między sobą. Czy dotknięcie jej rozpoczyna pościg? Straciłem masę paczek w wyniku nie do końca zrozumiałych dla mnie powodów - kucam, wstrzymuję oddech i próbuję je obejść, ale czasem i tak zostaję zaatakowany. Swoją drogą: adrenalina skacze jak szalona w trakcie tych ucieczek. Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 (edytowane) Tak, pępowiny są częscią BT i dotknięcie zwraca uwagę. Zatykaj usta i powoli przechodz pomiędzy nimi. Pilnuj wskaźnika skupienia/oddechu i wejdzie. Pytanie gdzie jesteś bo później Spoiler masz broń na bolasy, granaty z krwią i masz nóż do przecinania pępowin i jesteś kozak. Pozatym BT nie widac jak jestes w ruchu. Jak staniesz to się pojawią i wtedy wskaźnik też się odnawia. Edytowane 9 stycznia 2021 przez LiŚciu 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Właśnie idę ją odebrać, 15h za mną wg. licznika Steama. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 a ja do tej pory nie kumam, jak zakłócić alarm podczas wykrywania. Ktoś podpowie? Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 + można przeskoczyć nad nadchodzącą falą skanera mułów Cytuj
_D23 83 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Wciśnięty w odpowiednim momencie skaner odradka również odbija fale skanera mułów. Na początku trochę ciężko wyczuć odpowiedni moment bo odradek ma lekki delay ale jak się złapie dobry timing to już muły mogą nas pocałować w żopę. 1 Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Ale tą funkcje też się zdobywa po jakimś czasie dopiero. Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 Ja też dziś zacząłem.Pewnie bym nigdy nie kupił ale fart chciał że dostałem na imieniny.4h za mną i póki co muszę przyznać że cała otoczka klimat przerywniki filmowe to jest sztosiwo.No chwyta za jaja i intryguje od początku.Poza tym troche po(pipi)any ten klimat+ post apo, no pasi mi idealnie.Gameplay jakoś mnie nie urzekł póki co ale nawet jak tak zostanie to zrobię grę dla story.Jest sens w ogóle na początku targać te paczki poboczne?Bo kiedyś trochę czytałem że później są tyrolki pojazdy itd.Więc hm lepiej teraz cisnąć samo story? Gram na hardzie. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 Story jest tu akurat średnie, więc jak gameplay Ci nie podchodzi to może być ciężko, bo mnie właśnie on trzymał przy gierce do końca. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 A mnie właśnie story zaciekawiło i mocno trzymało przy grze. Gameplay jest fajny ale szybko może się znudzić. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 W dniu 15.12.2020 o 12:48, MEVEK napisał: No to sie dzieje Obstawiam ze to tylko upgrade pod PS5, ale nawet to moze wniesc kolejny kamien milowy do gry. Z nowymi ficzerami kontrolera Dual Sens moze byc bardzo ciekawie. Chodz to tylko moje domysly. Byle do jutra. Cos jednak sie dzieje w temacie upgrade pod PS5. Cytat PLOTKA - Death Stranding na PS5 otrzyma dodatkową zawartość fabularną Według nieoficjalnych informacji, powstaje Death Stranding w wersji PS5 Nowa edycja miałaby wzbogacić się o dodatkową zawartość fabularną https://www.eurogamer.pl/articles/2021-01-27-plotka-death-stranding-na-ps5-otrzyma-dodatkowa-zawartosc-fabularna 1 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 @MEVEK łap Death Stranding na PS5. 1 4 Cytuj
Kmiot 13 873 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 Inaczej to zapamiętałem. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 37 minut temu, giger_andrus napisał: @MEVEK łap Death Stranding na PS5. Sztos Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 Muszę przyznać że gierka się rozkręca.Początek był kozak, później lekki przestój latanie z a do b.(pipi)a ja glupi niemal 15h z buta latałem gdzie przecież jest motor i wystarczyło generator wybudować ....No teraz to ruszyłem, w końcu świat się zmienią bo na początku mialem same płaskie tereny trawa kamienie i rzeczki.Wydawało się fhuj nudne, ale jest coraz lepiej.To tylko ja taki ułomny że po pierwszym bossie mam 15h?Poznaję mechaniki gry spraye krew itd.Zaczyna mi się podobać.A przerywniki to typowy Kojima dla mnie na plus.Teraz ruszam parostatkiem w piekny rejs jak śpiewał KK.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
walek 96 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 (edytowane) On 1/24/2021 at 3:07 PM, Schranz1985 said: Jest sens w ogóle na początku targać te paczki poboczne? Bo kiedyś trochę czytałem że później są tyrolki pojazdy itd. Więc hm lepiej teraz cisnąć samo story? Gram na hardzie. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Z buta raczej nie. Jeżeli będziesz miał motor czy inny pojazd, to warto się pokusic o misje poboczne. Ja proponuje przejść wątek gówny tak w 60%-70%, a potem zajac sie tymi misjami, ponieważ będziesz miał do dyspocyzji wszystkie srodki transportu oraz bronie. Swoją drogą, mnie najbardziej w tej grze, poza fabułą, wciągnęła rozbudowa autostrad oraz sieć tyrolek. Super zabawa, polecam. Ponizej wkejam filmik z rozstawieniem tyrolki, z Wietrznej Farmy (Wind Farm). Mega ułatwia robienie zamówień pobocznych ponieważ w tej dolince zawsze pojawiają sie wynurzeni. Edytowane 2 lutego 2021 przez walek Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Mój numer jeden jak chodzi o czas gry. Rok temu o tej porze szarpałem w to jak poyebany. Bardzo dobra gierka. Choć z początku nie byłem zachwycony. Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Na początku to kasztan się wydaję.Mam 22h 3 chapter i zapyerdalam jak robot.Jeżdżę sobię odbudowuje autostrady i podperdalam surowce mulom.Gameplay? Bdb, wciąga opór.W koncu mam kilka pojazdów i coraz więcej ciekawych narzędzi.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 16 lutego 2021 Opublikowano 16 lutego 2021 Mam już tyrolki, do tego te ośnieżone stoki ....Mgs V mnie zawiódł ale tu widzę Kojima wraca do formy.Mógłbym bez końca oglądać te animacje wchodzenia i wychodzenia z pordzewiałej przez temporal ciężarówki.50h już zrobione a to dopiero 6 chapter zacząłem z chyba 14? LOLCo najlepsze nie spieszy mi się gram sobie na spokojnie nie czuję że tracę czas nawet jak wiozę paczuszki do bazy gdzie mam już 5 *Jakieś tipy na co zwrócić uwagę? Może trzasne platynę.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Cos sie ruszylo w sprawie tego updateu pod nowe konsole? Ktos gral ostatnio? Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Ja gram od wczoraj na ps5 nie było żadnego patcha, póki co to plotka.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) A był wcześniej HDR ? Nie przypominam go sobie w okolicach premiery, chyba, że jest tylko dla PS4PRO i PS5 Chyba, że był od początku, a jeszcze miałem stary TV xD Edytowane 18 lutego 2021 przez cotek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi