Square 8 604 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Dziwne, że nie ma opcji importu save jak w GoT bezpośrednio w wersji PS5, tylko trzeba znowu jakieś akrobacje robić z wersją PS4. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Naprawdę dodali do rozgrywki w tej grze jetpacka? O kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Posiadam wersje ps4 cyfrowo. Widzę update za 30 zł - i tu pytanie ten update w takiej kwocie jest tylko przez jakiś ograniczony czas czy jest to cena już ostateczna dla update z ps4 na ps5 bez żadnego limitu czasowego? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Złamałem się i rzuciłem na stół 30 zł będzie pierwszy raz z gimnastyka z sejwem. Czasu na granie mało ale dualsense, nowe gadzety, jeszcze lepsza oprawa i nie mogłem przejść obojętnie obok tego sztosa Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 2 godziny temu, eloszki napisał: Posiadam wersje ps4 cyfrowo. Widzę update za 30 zł - i tu pytanie ten update w takiej kwocie jest tylko przez jakiś ograniczony czas czy jest to cena już ostateczna dla update z ps4 na ps5 bez żadnego limitu czasowego? Cena ostateczna. @Boomcio Już na trailerze był, IMO za duże ułatwienie, korzystać nie będę. I nie wiem, czy nie dotyczy tylko opadania. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Wtedy miało by to jakiś sens faktycznie. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 (edytowane) Przeniesienie sejwa poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie. Nie ma czego się bac odpaliłem dosłownie na chwilę i ten tryb z tymi pasami i szerokim polem widzenia kozaczek fajnie jakby więcej gier miało taka opcje. Dodali jakiś tryb new game+? Nie zauważyłem ale odpaliłem dosłownie na parę sekund. Edytowane 27 września 2021 przez PanKamil Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Nie dodali, bo i jak on miałby wyglądać? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Tak jak w większości gier. Zachowanie ekwipunku + np. Pozostawienie wybudowanych elementów w świecie gry. Na szczęście Kodżim nie wpadł na taki głupi pomysł Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 New game plus z ekwpiunkiem. Budowle tez mogą być bo i tak nie działają bez podłączenia do sieci a dodatkowo deszcz chiralny je niszczy wiec nie ułatwiały by rozgrywki. Ale granaty, karabiny mogły by być od początku. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Chciałbym aby to była zapowiedz jego nowej gry Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 Zejście z góry podczas nowej misji przy tym: Kurde faja, ale Hideo ma nosa do muzyki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 Prawie 20 godzin, a ja sobie biegam po pierwszym obszarze, celem jest zrobienie wszędzie 5 gwiazdek, została mi jeszcze Wind Farm, spróbuję wymaksować bez tyrolki XD Swoją drogą skrót przez MULE camp z lewej strony jest lepszy, niż chodzenie po prawym przegu rzeki, od razu można o Ludens Fana zahaczyć. I tak chodzę i chodzę: Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 Nie jestem pewnie czy to ta miejscówka, ale głębiej po lewej powinien być ukryty staw a w nim - prepers, którego ja kompletnie przeoczyłem podczas swojej przechadzki. Dobrze sie rozgladaj. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 (edytowane) Giera pochłonęła mnie bez reszty,niespieszna i wymagająca planowania. Pytanko czy to normalne że wszędzie mam drabinki i liny pozostawione przez innych graczy, gdyż nie ukrywam iż znacznie ułatwia mi to zabawę ( gram na normalu).? Edytowane 1 października 2021 przez Rezoo7 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Nie jestes jedynym kurierem w tym swiecie wiec tak, to inni kurierzy, albo playerzy. Zalezy czy nowa miejscowka czy podlaczona do sieci. W kazdy badz razie czasem polozone drabinki nie maja w ogole sensu, bo sa stawia e randomowo. Tylko te zabawki rozlozone przez innych graczy maja jakis sens. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Jak rozdajesz komuś lajki to też więcej przedmiotów od tej osoby będzie się pojawiać w twoim świecie. 1 Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Dobra to przestaje je rozdawać, bo te pozostawione drabiny i liny ułatwiają mi zabawę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Możesz też najechać (albo podejść) kursorem na mapie i usunąć wszystkie rzeczy, które Ci się nie podobają. Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 On 9/29/2021 at 6:31 PM, Rozi said: Prawie 20 godzin, a ja sobie biegam po pierwszym obszarze, celem jest zrobienie wszędzie 5 gwiazdek, została mi jeszcze Wind Farm… I tak chodzę i chodzę: Wind Farm, to dolina, gdzie praktycznie zawsze pojawiają sie wynurzeni. Robienie zadań pobocznych, bez tyrolki, z buta, to frustrujace doświadczenie. Ja postanowiłem farmic poboczne zadania, z tej miejscówki za pomocą tyrolki. Na poniższym filmiku pokazuje, gdzie rozstawić zip-line, aby w błyskawicznym tempie przetransportować sie z doliny na druga stronę. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Szkoda ze demontowanie randomowych tyrolek nie podnosi paska energii na swoje. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 8 godzin temu, walek napisał: Wind Farm, to dolina, gdzie praktycznie zawsze pojawiają sie wynurzeni. Robienie zadań pobocznych, bez tyrolki, z buta, to frustrujace doświadczenie. Ja postanowiłem farmic poboczne zadania, z tej miejscówki za pomocą tyrolki. Na poniższym filmiku pokazuje, gdzie rozstawić zip-line, aby w błyskawicznym tempie przetransportować sie z doliny na druga stronę. Jak się idzie skrajną lewą stroną, to się nie pojawiają w ogóle Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Miałem odpalić aby tylko zobaczyć jak działa dualsense, jakieś nowe bajerki i poczekać aż będzie więcej czasu aby ograć ale już się wciągnąłem i 6h na liczniku. Zabawa z dostarczaniem paczek smakuje jak za pierwszym razem i zakup alana wakea stoi pod znakiem zapytania Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Panowie czy tutaj mamy coś na zasadzie new game plus? I czy te dodatki w tym teybie są dostepne? Chyba naszło mnie na zabawe w dpd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi