Rotevil 121 Opublikowano 5 lipca 2022 Opublikowano 5 lipca 2022 Ja was naprawdę szanuję, że dajecie radę w to grać, mnie już skręca z nudów po 30 minutach, fabuła i cała ta otoczka bardzo mnie zaciekawiła, ale jak się zabieram do grania no to po prostu to jest ciągła walka z tym żeby na siłę przechodzić tą grę, myślałem, że nudniejszej gry niż RDR 2 nie znajdę, a jednak. To już wolę na youtubie znaleźć wszystkie fabularne filmy z tej gry niż się tak męczyć. 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 lipca 2022 Opublikowano 5 lipca 2022 Powtarzam od zawsze. Są gracze i graczykowie Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Pograłem dłużej i o dziwo teraz mnie wciągnęła ta gra, początek był tragiczny, bo nie mogłem się przestawić na tak powolne tempo gry. Wczoraj zarwałem nockę, bo cały czas wmawiałem sobie, że jeszcze jedna paczka i tyle a grałem potem do 3 w nocy Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Ja bym powiedział ze tych zleceń to jest trochę za dużo xd a zdenerwowałem się ostatnio bo zwoziłem materiały na drogi a te niestety nie prowadzą tam gdzie chciałem. Przydadzą się później o ile się nie zniszczą. No i czemu nie ma radyjka w pojazdach. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Pudełka szybko się pozbyłem, z powodu jak parę postów wyżej (zmuliło mnie na śmierć to chodzenie i balansowanie pakunkami, potem unikanie tych cieniostworów, meh) ale jak teraz w sonypassie jest wersja PS5-upgraded to może połażę jeszcze raz Darylem po pustkowiach już bez spiny Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Grunt to wytrwać trochę przydługi Rozdział III, potem to już się dzieją rzeczy Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Jak skończę Returnala to wrócę do DS, bo nakręcacie mocno. No i chcę zobaczyć Żyrafa. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 50 minut temu, Square napisał: Jak skończę Returnala to wrócę do DS, bo nakręcacie mocno. No i chcę zobaczyć Żyrafa. Panie Square, ale nie da się opuścić Atropos 1 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 Postanowiłem walczyć z backlogiem (a konkretnie z niekończeniem gier) i wczoraj wróciłem do DS, tym razem w wersji director's cut. Akt 2, gdzieś pod jego koniec i jak już człowiek zaczyna rozumieć wszystkie mechanizmy poruszania się po świecie, unikania BT i korzystania z osprzętu to robi się naprawdę ciekawie. Cóż, zobaczymy za kilkanaście godzin. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 Przesrana jest ta gra. Dalej nie wierzę że motyw gdzie w każdej innej grze jest traktowany jako największe zło, tutaj może sprawiać tyle zabawy. Platynka wpadła z czystą przyjemnością Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 Ile czasu? Ja zamiast fabuły się wkręciłem w te premium dostawy to tam mam chyba z 50-60% na tych trofeach za to, ale jak są jakieś inne czasochłonne to raczej odpuszczę. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 Odpowiedź mam dla Ciebie kolego seniorze - po prostu Kojima sprawił, że mechanika poruszania się jest gameplayem samym w sobie. Za to też niezmiennie propsuję Sunset Overdrive. Eh PLEJSTEJSZONIE ROZPIESZCZASZ DLA MNIE MOCNO Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 Ile jest realnej, nowej zawartości w DC? Nie chodzi o pierdoły typu strzelanie do tarczy, wyścigi, tylko mięsko w postaci fabuły, nowych miejscówek i bossów. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 13 lipca 2022 Opublikowano 13 lipca 2022 19 godzin temu, messer88 napisał: Ile czasu? Ja zamiast fabuły się wkręciłem w te premium dostawy to tam mam chyba z 50-60% na tych trofeach za to, ale jak są jakieś inne czasochłonne to raczej odpuszczę. U mnie 123h. 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 14 lipca 2022 Opublikowano 14 lipca 2022 Tak na powaznie to tylko ta jedna miejscowka, zadanie w ktorym eksplorujemy po cichaczu Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 16 lipca 2022 Opublikowano 16 lipca 2022 Kojima, yebany czarodziej, nawet z odpoczynku zrobił gameplay. Przytrzymuję kółko, Sam przycupnął sobie przy urwisku i pod nosem komentuje piękne okoliczności przyrody. Oho, widzę, że staminy mało, więc wybieram z podręcznego menu flaszkę z energetykiem i po chwili otrzymuję informację, że kurier naładował bateryjki na dalszą podróż. Dayum, that noice. Miły to dodatek, bo w wielu innych grach bohaterowie zawsze biegają bez zadyszki, nie robi im kompletnie różnicy czy wspinają się czy idą po płaskim, a jeśli już stamina w jakiejś formie występuje to wystarczy odczekać kilka sekund i jesteśmy znów gotowi do morderczego sprintu przez pół mapy. Fenomenalny jest rytm rozgrywki w tym DS. Aż trochę głupio szkalować potem Japończyka na forum. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 16 lipca 2022 Opublikowano 16 lipca 2022 A leżałeś sobie na trawce ze swoim płodzianem i grałeś na harmonijce? A później opróźnianko pęcherza i ruszamy w trase jak tirowiec? Nie mogę się doczekać mojego drugiego przejścia za 10 lat Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 16 lipca 2022 Opublikowano 16 lipca 2022 Jeszcze wszystko przede mną panie kolego, jeszcze wszystko przede mną. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 17 lipca 2022 Opublikowano 17 lipca 2022 Sorki za post pod postem, ale tak to jest gdy gra się w długi czas od premiery. Zakończyłem drugi akt i w końcu coś ruszyło, bo jednak noszenie paczek między 5 punktami robiło się powoli nudne. Końcówka dostarczyła w końcu pytań na które chcę poznać odpowiedzi, a przy okazji miałem voidout podczas jednej z misji. Potraciłem mnóstwo paczek które skrzętnie zbierałem co nauczyło mnie, że gry nie można facerollować, ale pozostałość po tym wydarzeniu. Nie dość, że ma wpływ na świat to jeszcze niszczy wszystkie struktury w okolicy. Eh, Panie Kodżumbo Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 17 lipca 2022 Opublikowano 17 lipca 2022 2 akt to wyjście z tego samouczkowego terenu czy co tam było? Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 17 lipca 2022 Opublikowano 17 lipca 2022 Teraz, Pupcio napisał: 2 akt to wyjście z tego samouczkowego terenu czy co tam było? Tak, to gdy Spoiler wbierasz się do Port Knot City, poznajesz tam Higgsa i walczysz z kałamarnicowatym BT rzucając w niego "granatami" Swoją drogą, Lea Seydoux? ANIOŁ nie kobieta. Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 17 lipca 2022 Opublikowano 17 lipca 2022 Następny akt to wg mnie najpięknieszy teren do eksploracji Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 17 lipca 2022 Opublikowano 17 lipca 2022 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Swoją drogą, Lea Seydoux? ANIOŁ nie kobieta. fajne ma te kolce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi