Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
21 godzin temu, Pupcio napisał:

Nie byczku, picka musi leżeć poziomo + nie może mieć wstrząsów chyba. Ostatnia dostawa to była super przeprawa.

Tylko ostatnia dostawa z buta, ja poprzednie zrobiłem normalnie na tyrolkach i wymaksowałem Peter'a.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 592,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

Dobra kurde zagram w to jak tylko dokończę stray i intermission. Oby wciągnęło tym razem :[

Opublikowano

Wczoraj pół dnia nosiłem paczuszki :) Niby taki głupi gameplay a wciąga. 

Ale nie podoba mi się 

Spoiler

strzelanie z karabinów strasznie nijakie a uniknąć tego nie można. Bolasy spoko. No i raz sobie postrzelałem z HMG i miałem trupa do spalarni xd 

Opublikowano
W dniu 31.07.2022 o 15:20, Pupcio napisał:

A też omineliście tego chińczyka w samouczkowej lokacji przy wodospadzie? Kurde tak ukryli tego śmieciucha że szukałem go z 2 godziny

Napisz w spoilerze o co chodzi, bo mnie zaintrygowałeś.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

No po prostu kolejny zleceniodawca w tym samouczkowym etapie tylko totalnie go przeoczyłem. Dopiero pod koniec gry jak maxowałem wszystko to zobaczyłem że nie znalazłem chłopa

Opublikowano
22 minuty temu, Pupcio napisał:

No po prostu kolejny zleceniodawca w tym samouczkowym etapie tylko totalnie go przeoczyłem.

To są tacy których trzeba znaleźć czy do każdego są zadania od innych bądź story doprowadzi? 

Opublikowano

Nue pamiętam :shieeet:

Tego na 100% trzeba samemu odwiedzić

Opublikowano

na głównej mapie jest chyba 5 prepersów których musisz znaleźć bo zleceń do nich nie dostaniesz z tego co pamietam, i wszyscy są głównie w górach :shieeet:

jeden żeby w ogóle się do ciebie odezwał to musisz chyba z 5 dostaw zagubionych paczek mu dostarczyć i właśnie przez te zagubione paczki podniesione z ziemi wiesz, że ktoś taki istnieje ale jego lokalizacje musisz sam znaleźć

Opublikowano

O ten sk0rwiel w górach też mnie wkurzał bo nie chciał mi dać zadania A tylko on mi brakował 

Opublikowano

Mam jeden kawałek mapy bez synchro przy górach tak kawałek nad stacja meteo, to może tam jest. 

a jak się tak zastanowiłem to chyba kolekcjoner od gierek też nie miał zadań dopóki go nie odkryłem 

Opublikowano

Granie typowo samemu na pc było męczące.
Najdalej doszedłem gdy mieliśmy 1 bossa, a potem rejs na drugi brzeg i tam dostaliśmy motor i budowaliśmy drogi. Niestety, ale bez wsparcia innych graczy, samemu zbieranie tych wszystkich surowców to jest katorga... Dałem sobie wtedy spokój. Sądziłem, ze to jest typowe granie singleplayer a nie, że ułatwieniem w tej grze ma być zabawa z innymi, choćby byli w "tle".

Jeśli żaden abonencik do tego nie potrzebny to sie skuszę. Bo na olx pudełkowe chodzą od 40 zeta
Już 4 gry sobie podliczyłem z olx a ze sklepu i olx z przesyłeczką 309 zeta a w sklepie 440 zeta xD Mieć a nie mieć 150 prawie zeta w kieszeni.

Opublikowano

Nie trzeba mieć plusa. Pan Kojima zadbał o gracza:sonkassie:

Opublikowano
21 godzin temu, messer88 napisał:

Mam jeden kawałek mapy bez synchro przy górach tak kawałek nad stacja meteo, to może tam jest. 

a jak się tak zastanowiłem to chyba kolekcjoner od gierek też nie miał zadań dopóki go nie odkryłem 

Tu jest mowa o Muzyku. On jest na pierwszej mapie. Góry za stacją Meteo to jest druga połowa 2 mapy.

Opublikowano

No jak się tam wrócę to poszukam :)

Wczoraj też mi się pojawił nowy ziomek 

Spoiler

doświadczony kurier

właśnie jak podniosłem jakiś porzucony ładunek dla niego. 

Opublikowano

Jakbyście nie napisali to bym nie poznał nawet. 

Odkryłem kolejnego typka przez podniesienie zgubionej paczki, dużo jest takich "ukrytych"? 

Opublikowano

Faktycznie upierdliwy ten Maksiu jest w zdobywaniu gwiazdek. 

I chyba przesadziłem z tyrolkami bo połączyłem tam wszystko jak się dało i już mnie trochę nudzi jazda na tym xd 

Opublikowano

Jednak ten veteran to był spoko i raz dwa poszło, teraz w końcu znalazłem pierwszego pajaca w górach i jest gorsza przeprawa z gwiazdkami. Mam nadzieje że jak się wrócę na 1sza mapkę to tamci pochowani bedą lajtowi do zrobienia szybko. 

A sama ta gra to jest :obama: 

Opublikowano

No ja właśnie wróciłem do gry, początek 2 rozdziału :fsg:

Postawiłem jakiś znak przed wejściem do bazy, z której wyruszyłem w drogę

Spoiler

i wpadł trofik za to

Potem po przejściu przez rzekę, uciąłem sobie drzemkę

Spoiler

i kolejne trofeum :D

A po obudzeniu się, przed wyruszeniem w dalszą drogę wysikałem się :kaz:

Spoiler

A za to jeszcze jedno trofeum :kaz:

Ciekawe, jakie jeszcze przygody mnie spotkają przed ukończeniem tego zlecenia :fsg:

Niesamowicie się zapowiada ta przygoda :music:

Opublikowano

Bo to niesamowita gra jest :obama: