Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Czy taki niszowy to nie wiem, bo trudno o większe nazwisko w branży niż Kojima, ale dla kogoś kto jak ja nie grał nigdy w MGSy - chłop udowodnił swój geniusz czyniąc najbardziej prozaiczną czynność jaką jest chodzenie gameplayem samym w sobie. Do tego niesamowicie klimatyczny, pełen grozy świat i naprawdę mamy tytuł obok którego trudno przejść obojętnie. Wielki gość, grałem na PC (jeszcze na starym GTX1060 i i5 3470, a działało nienajgorzej ), potem na PS5 i teraz postaram się skończyć na XSX. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 254 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Czy taki niszowy to nie wiem, bo trudno o większe nazwisko w branży niż Kojima, ale dla kogoś kto jak ja nie grał nigdy w MGSy - chłop udowodnił swój geniusz czyniąc najbardziej prozaiczną czynność jaką jest chodzenie gameplayem samym w sobie. Do tego niesamowicie klimatyczny, pełen grozy świat i naprawdę mamy tytuł obok którego trudno przejść obojętnie. Wielki gość, grałem na PC (jeszcze na starym GTX1060 i i5 3470, a działało nienajgorzej ), potem na PS5 i teraz postaram się skończyć na XSX. Ta gra ma ciekawą historię, super trailery jak to Kojima, przed premierą jednak gameplaye i kurier, niepewność, wyśmianie, kiepskie jak na Kojime i jego jakość recenzje. Potem nagle odwrót, gracze się poznali, GOTY na TGA, laury od graczy, splendor, sprzedaż, najlepsza ścieżka dźwiękowa od lat okraszona tragiczną śmiercią wokalisty na zapalenie płuc i hypowana niesamowicie część druga. Historia romantyczna:). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
DarkStar 78 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, SnoD napisał(a): Aparat mowy dorosłego Japończyka jest średnio kompatybilny z angielskim. Wiem, wiem. Ale wierzę, że niektórzy potrafią się mimo wszystko nauczyć, a on ma dużo okazji do szlifowania. 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): Pamiętam, że na konferencji Xboxa zapowiadając Metal Gear Rising był osobiście na sceniei mówił po angielsku. Nie znałem! Nawet nieźle mu poszło, z typowo japońską wymową, ale dla mnie był zrozumiały. Kurde, ale młodzik z niego Btw nadal nie grałem w Rising... Kupiłem dwa razy, raz na Xboksa (nigdy nie uruchomione) i w tym roku na PC (bo bardzo dobrze działa na Decku AFAIK). Jakoś w okresie premiery byłem zniechęcony tym, że to nie Snake i że nie skradanka, a ja nigdy nie czułem się dobrze w szybkich grach akcji (po latach już patrzę na nie bardziej przychylnym okiem). Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 142 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu - Xbox Series X is identical to the PS5 version. Even in framerate, both suffer very similar drops in quality mode. - The Xbox versions also include an ultra wide mode. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 254 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): - Xbox Series X is identical to the PS5 version. Even in framerate, both suffer very similar drops in quality mode. - The Xbox versions also include an ultra wide mode. Xbox wspiera UW? Ta gra w UW to jest majster, warto obczaić, jak ktoś nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 724 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 36 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): W sensie Sony ma to w kalendarzu wielkich premier razem z babą z Tsushimy, No i ten Wolverine chyba co? Czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 254 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 9 minut temu, drozdu7 napisał(a): No i ten Wolverine chyba co? Czy nie? Oficjalnie Wolverine nie dostał nigdy daty, ale zima 2025 by pasowała, jako 3ci duży tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi