Square 8 555 Opublikowano wtorek o 17:14 Opublikowano wtorek o 17:14 7 godzin temu, qvstra napisał(a): Filmik z cyklu "źle grasz w grę". Trochę żałuję, że nie sprawdziłem w ogóle tego plecaka. Cytuj
XM. 10 855 Opublikowano wtorek o 21:15 Opublikowano wtorek o 21:15 3 godziny temu, Square napisał(a): Filmik z cyklu "źle grasz w grę". Trochę żałuję, że nie sprawdziłem w ogóle tego plecaka. To takie rzeczy doszły w DC? Przecież to psuje gameplay... Cytuj
DarkStar 79 Opublikowano wtorek o 21:48 Opublikowano wtorek o 21:48 Widać, że autor filmiku gra już 500h w tę grę. Nie tak wyglądało moje Death Stranding. Ciekawe, ale jednak bardziej mi się podobała mozolna piesza wędrówka. On tam się turla po skałach na pochyłym zboczu... Cytuj
Square 8 555 Opublikowano wtorek o 21:54 Opublikowano wtorek o 21:54 2 minuty temu, DarkStar napisał(a): Ciekawe, ale jednak bardziej mi się podobała mozolna piesza wędrówka. Też tak miałem. Po zrobieniu dróg/tyrolek jakoś od razu było nudniej. Nie wiem dokładnie co doszło w DC, bo od razu grałem w tę wersję, ale ogólnie sporo przedmiotów ułatwiało dostawy w późniejszej grze. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Dobry port na xboxie, nie używałem QR raz wyskoczyłem do menu bez wyłaczenia gryi tak sejwy się zesrały i cały dzień grania poszedł się yebać. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu fajny ficzer konsoli. albo nie dzialaja achievementy, albo savey Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja dziś po włączeniu gry miałem sytuację, że auto save nie zadziałał i później też nie mogłem ręcznie zrobić save, więc odpuściłem. Czekam na patch, bo nie będę ryzykował Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Sedrak napisał(a): Ja dziś po włączeniu gry miałem sytuację, że auto save nie zadziałał i później też nie mogłem ręcznie zrobić save, więc odpuściłem. Czekam na patch, bo nie będę ryzykował No mi dosłownie spierdoliło 6h grania w czasie których ostro kurierowalem i dużo progresu poszło w eter...... "Wkurw jest silny w tym graczu" Yoda2024 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi