Sedrak 844 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 13 minutes ago, niunias101 said: Zacząłem grać jakiś tydzień temu i w życiu bym nie przypuszczał, że to mnie tak wciągnie Generalnie w grze bardzo jasno i klarownie wytłumaczone są różne jej aspekty, natomiast mam problem z jedną rzeczą. Już któryś raz pojawia mi się komunikat, że mogę wystawić zlecenie na ulepszenia i nie bardzo to rozumiem. To chodzi o ulepszanie obiektów, czy też dokładanie materiałów na zbudowanie dróg? Jeśli tak to jak mogę utworzyć takie zlecenie na konkretną układarkę w danym miejscu? Jeśli dobrze rozumiem to jak odpalisz kajdanki możesz tam dać zlecenie dla innego gracza, by do konkretnego schronu, węzła, lokalizacji dostarczył Ci konkretny przedmiot. Zlecenia na budowę nie można dać, one są wspólnie robione z innymi graczami po aktywacji węzła 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi