Frantik 2 570 Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 (edytowane) Rozkręcanie hype'u swoją drogą. Może to i fajne, tym niemniej gry nie ma jeszcze nawet w całości na papierze. Sam Kojima nadal pracuje nad scenariuszem i trwają dywagacje, na jakim silniku w ogóle ma hulać gra. Także premiery w tej dekadzie raczej się nie spodziewam. Oby tylko nie zrobił się z tego kolejny The Last Guardan albo inny Duke Nukem http://www.ppe.pl/news/45178/death-stranding-w-powijakach-kojima-dopiero-pisze-scenariusz-i-testuje-silniki-do-swojej-gry.html W świetle powyższego niebezpiecznie realna wydaje się opcja udostępnienia tytułu w epizodach, co Hideo nawet już realnie bierze pod uwagę: http://www.playstationlifestyle.net/2016/07/14/hideo-kojima-believes-shorter-games-future-isnt-sure-death-stranding-will-episodic/Teoretycznie kawałki gry wyjdą sporo szybciej niż finalna całość, kasa zacznie prędzej spływać, to i Sony będzie zadowolone, skoro pakuje większość środków w produkcję. Dla "nich" to win-win. Dla ogółu graczy już niekoniecznie. Edytowane 25 lipca 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 Od samego poczatku wiadomo, ze to gra widmo, wiec to zaden news. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 za takie teasowanie parę lat przed premierą powinien być natychmiastowy wypad z branży ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 Kojima tak lubi bo teraz wszyscy przez kilka lat sie beda do niego tasowac a on zamiast gre robic bedzie sobie zwiedzal rozne targi i czul sie jak gwiazda. Kiedys szanowalem, teraz gardze mocno. Hayter go dobrze podsumowal, lubi gwiazdorzyc i byc w centrum uwagi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 Od samego poczatku wiadomo, ze to gra widmo, wiec to zaden news. Gra jest na etapie pre-produkcji. Kojima uwielbia ogrzewać się w blasku fleszy, dlatego tak wcześnie ją zapowiedział. Trochę lipa, że premiera dopiero w 2019 albo nawet i 2020, ale z Silent Hills byłoby dokładnie to samo. Przecież zapowiadając SH w 2014 oni nie mieli nic, poza cutscenką z Reedusem i nietypowym demkiem. za takie teasowanie parę lat przed premierą powinien być natychmiastowy wypad z branży ;/ Nie wiem dlaczego niby. Ale skoro tak, to 343 Industries powinni zaliczyć wypad z branży, bo zateasowali Halo 5 na E3 2013, a singiel zobaczyliśmy dopiero na E3 DWA LATA później xD Kojima tak lubi bo teraz wszyscy przez kilka lat sie beda do niego tasowac a on zamiast gre robic bedzie sobie zwiedzal rozne targi i czul sie jak gwiazda. Kiedys szanowalem, teraz gardze mocno. Hayter go dobrze podsumowal, lubi gwiazdorzyc i byc w centrum uwagi. To akurat wiadomo od dawna. Nie mam pojęcia dlaczego gości jest gwiazdą branży, skoro to grafoman, ale cóż... gameplay w jego ostatniej grze to mistrzostwo świata, więc o efekt końcowy i tak się nie martwię. Cutscenki zawsze będzie można skipować. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 rycerz playstation zawsze na posterunku Spocznij! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 (edytowane) Od samego poczatku wiadomo, ze to gra widmo, wiec to zaden news. Gra jest na etapie pre-produkcji. Kojima uwielbia ogrzewać się w blasku fleszy, dlatego tak wcześnie ją zapowiedział. Trochę lipa, że premiera dopiero w 2019 albo nawet i 2020, ale z Silent Hills byłoby dokładnie to samo. Przecież zapowiadając SH w 2014 oni nie mieli nic, poza cutscenką z Reedusem i nietypowym demkiem. No to teraz mi przypomnij co z tym Silent Hills o którym piszesz? A no tak, gra poszła do kosza Żaden etap pre-produkcji. Gra w chwili obecnej nie istnieje. Jest jedynie wymysł jednego pana, że ma zamiar kiedyś jakąś grę zrobić. Jedyne co ma to tytuł i logo studia, którego de facto też nie ma. Edytowane 25 lipca 2016 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Gość naprawdę nieźle rozkminia ciekawe teorie odnośnie historii w Death Stranding. Jeśli ktoś ma wolne pół godzinki, to spokojnie można zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Przerabiałem godzinne rozkminy niejakiego Pythona na YouTube w kontekście MGS V. Po 1 września 2015 okazało się, że gość spłodziłby scenariusz sto razy lepszy niż to, co dostaliśmy, w dodatku pewnie za darmo. W kwestii rozgrywki po Ground Zeroes i The Phantom Pain jestem o nową grę Kojimy spokojny. Ale napalania się na skrypt jego autorstwa - nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Prawdopodobnie zobaczymy w grze Mikkelsena. Hideo najpierw wrzucił takie zdjęcie Później Mikkelsen wrzucił to (ta sama bluza), oraz pół roku temu przyznał, że pracuje przy grze video. https://www.instagram.com/p/BJYV9e0A8LQ/ No i Hideo dodał, że to jego ulubiony aktor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 to ten co grał anakina? co te narkotyki robią z ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 xddd przeciez to jest serialowy hannibal albo la chiffre z najlepszego bonda ever Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 to ten co grał anakina? co te narkotyki robią z ludźmi xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 to ten co grał anakina? co te narkotyki robią z ludźmi No dokładnie, co te narkotyki robią z ludźmi, żeby pomylić tak dobrego aktora z tamtym bezdusznym, komputerowo generowanym Manekinem Skywalkerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Porobiło go jak Kevina z samego w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 (edytowane) to ja mam świetny pomysł, może niech on zrobi film i da nam, GRACZOM, spokój, bo robi się tutaj powoli atmosfera 2deep4me i wąchamy swoje pierdy Edytowane 24 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 (edytowane) Death Stranding to SILENT HILLS - teoria PythonaSelkana, gościa robiącego najlepsze rozkminy (merytorycznie i techniczne) o grach na YT. To są oczywiście teorie, co autor wyraźnie podkreśla, ale po tych 68 minutach nie ma opcji, by nie zacząć się zastanawiać, niezależnie od tego, co w wywiadach mówili Kojima i Andrew House. Edytowane 2 września 2016 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 (edytowane) Po obejrzeniu 68min takiego materiału zastanowił bym się tylko co zyebalem w moim życiu że takie rzeczy ogladam Edytowane 2 września 2016 przez hav7n 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Miałem tak dziś po obejrzeniu legalnej adopcji z ferrelem Cytuj Odnośnik do komentarza
xmortex 400 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 Ja cały czas uważałem i uważam, że te newsy z Kojima to ściema i tylko kampania reklamowa. Po prostu Silent Hills/PT/Death Stranding to ex na PS4 od Konami. Przypomnijcie sobie cyrk z MGS5 i wielkie domysły i puszczanie głupich plotek o studiu Moby Dick, potem zamieszanie czy to 2 rożne MGSy są robione, a koniec końców to wiemy jak sie skończyło. Death Stranding może być naprawdę czymś wielkim, albo znowu skończy sie na pompowaniu otoczki jak to niestety czasem bywa z Kojima. Ja trochę sie jeszcze łudzę, że to bedzie nowe tchnienie w japońska szkole gamingu, no ale lepiej nie obiecywać sobie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 10 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Pan Kojima wrócił do Santa Monica, zdjęcie wrzucone 1h temu na twittera, kolejny gość albo jedna z poprzednich postaci, hmm? Pewnie jutro czy coś ktoś wrzuci skojarzenie na swoim twiterze, Kojima chyba ruszył mocniej z grą, zapewne montuje materiał na koniec roku na PS Experience Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 No ruszyl mocniej bo juz przebakiwal ze gierke potnie. Takze pewnie pierwszy epizod juz wkrotce. Pisal ze ludzie nie maja czasu by ogladac ponad dwugodzinne filmy i z gierkami tez tak sie dzieje ze nie mamy czasu grac w dlugie gry wiec beda epki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 To może przestałby pakować te dwugodzinne filmy do swoich gierek i wtedy ludzie mieliby czas na ich przechodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 10 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Zetta - Kojima gdzieś raz wspomniał o tych epach, ale nigdzie pozniej tego nie potwierdził (chyba że coś mi umkneło), a wywiadów udzielał mase. DS najprawdopodobniej będzie działać na ulepszonym Sucker Punch Engine tym od Infamonus SS, kilka odnośników jest w sieci o tym. I kolejna teoria, że będzie to horro/ kontynuacja Silent Hill, to krótkie video czyli nie tracicie 68min życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 770 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Jezuu ten Silent Hills mógł być takim sztosem Teorii na temat DS już trochę poczytałem, ale ogólnie z rezerwą do tego podchodzę. Jeśli Kojima ma plany dalszej pracy z del Toro czy z Junji Ito to super, ale sam teaser odbieram raczej jako metaforę niż coś co dosłownie będzie mieścić się w grze. Pewnie jeszcze sporo poczekamy na konkrety, ale jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi