Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 585,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

Mówię wam że ta gra to zło, tyle, dziękuję xd

Opublikowano
4 minuty temu, oFi napisał:

ten steelbox  to lepszy niz sex :wub:

Robisz coś źle ziomeczku xDD

Ale no fajny, fajny, chociaż i tak biorę podstawke.

Opublikowano
  • Autor

Launch trailer jednak jeszcze troche

81FS3TttsTYIfo40dbjHJaaEUFlGASAFN-kQ3mW5

Opublikowano
4 godziny temu, Il Brutto napisał:

Teraz juz sie nie ma slabych gier, sa tylko gry nie dla kazdego

Niepotrzebnie  panuje jakaś dziwna ekstaza by nie urazić mistrza Hideo. 
Za MGS V już dawno powinien dostać w ucho. 
Sony go wyjaśni w miarę szybko

Opublikowano

Sony zaufało kojimie wykładając siano na jego twór, jeśli DS okaże sie klapą to Hideo straci chlebodawce i odejdzie w niepamięć więc wierze w DS. Nie może być aż tak źle. 

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

nie straci pracodawce tylko go zmieni. watpie zeby microsoft odpuscil takiego freelancera. po prostu w koncu wsadza go w smycz.

Opublikowano

przecież ta gra to system seller dzięki nazwisku więc jeżeli chińczyk ma dostać kopa na rozpęd, bo mu się coś poyebało, to dopiero przy sequelu najwcześniej.

Opublikowano

System seller xD chyba nie wiesz co znaczy to słowo :)

Opublikowano

Czy seler to sie okaże po premierze gdy Pojawią sie statystki sprzedaży. Imo istnieje spora szansa dzięki marketingowi, obsadzie bo i wiadomo - Hideo Kojima gejm

Opublikowano

Przecież to sie sprzeda tak elegancko, że niejedna dobra multiplatforma pozazdrosci wyniku.

Ostatnio nawet średnie eksy Sony mają szczęście do sprzedaży, więc obstawiam coś na poziomie....między Days Gone a God of War.

Opublikowano

O sprzedaż nie ma się co martwić, samo nazwisko pchnie kilka milionów egzemplarzy. Bardziej ciekawi mnie czy faktycznie wyjdzie Yellow Chińczyk Redemption czy kicha z za(pipi)istą obsadą. Ile tam jeszcze do premiery, dwa tygodnie? Poczekamy, zobaczymy. 

Opublikowano

A jakie ma to znaczenie? I tak będą ludzie mieszający to z g.ównem jak i asx'y od sot. Gra nie zrobi tak miesiąca jak RDR2 tego można być pewnym. Nie słyszałem od nikogo, żeby specjalnie dla tej gry kupował konsolę z Black labelem i zagryzką.

Opublikowano

Już widzę jak ci eksperci tworzą gierke :yao: ale do pyerdolenia 3 po 3 to pierwsi xD mama jeszcze lodówkę zapełnia i majty pierze. A tu kustosze gejmingu xD

Opublikowano

No na nocną premierę to nie ma co liczyć, bo yanusze gejmingu to raczej o kojimie nie słyszeli. A jakby death stranding nie miał PL napisów, to w ogóle gra została by olana.

Opublikowano
6 godzin temu, Dr.Czekolada napisał:

A jakie ma to znaczenie?

Takie, że wolałbym nie wydawać hajsu na krapa :kaz:

Opublikowano

spoilery odnośnie Hadesa

VhDpZaY.png

wygląda na to że poziomy w Hadesie będą liniowe i będzie można je powtarzać, szkoda tylko że jest ich tylko 3

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Takie, że wolałbym nie wydawać hajsu na krapa :kaz:

Nie siada, bierzesz pudełko i wymieniasz. Tracisz 2 dyszki max. Zachowujecie sie jak dzieci we mgle. 

Opublikowano
Godzinę temu, II KoBik II napisał:

Nie siada, bierzesz pudełko i wymieniasz. Tracisz 2 dyszki max. Zachowujecie sie jak dzieci we mgle. 

Taki mam plan od początku, nie wiem skąd to zdanie o "dzieciach we mgle". To zbyt dużo wymagać dobrej gry od jednego z bardziej rozpoznawalnych nazwisk w światku giereczkowym?

Opublikowano

Mnie styka juz sam klimat, Norman, podobna branża xD nie wymagam chuy wie czego od gierek bo to tylko gierki przy których mam sie dobrze bawić. 

Ktoś pisał, że z dyskusja u mnie ciężko. No ja przynajmniej coś napiszę a nie jak pyzda w rosole, zostawię minusik. :reggie: i tyle z forumkowego ględzenia. 

Opublikowano
21 minut temu, II KoBik II napisał:

Mnie styka juz sam klimat, Norman, podobna branża xD nie wymagam chuy wie czego od gierek bo to tylko gierki przy których mam sie dobrze bawić. 

Jak gierka jest syfem to ciężko się przy niej dobrze bawić. No i fajnie by było, żeby tym syfem nie była. Ja jednak chciałbym dostać coś więcej niż cyfrowego Normana, Madsa i znaczek Sony na pudełku, nie kumam jak można ciskać się o TAK STRASZNIE BARDZO FHUI WYGÓROWANE OCZEKIWANIA.

Opublikowano

Nie wiem kiedy jest premiera tego tam Death Strapona ale obym nie musiał pisać "a nie mówiłem".