Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Twitchu trwa właśnie odliczanie do premiery jutrzejszego zwiastunu. Nie byłoby w tym nic interesującego, ale w trakcie jak licznik wybija kolejne cyferki to w tle leci soundtrack, a ten... jest bardzo elegancki :notbad:

Duża ambientu i kojących ucho dźwięków. No dobrze się tego słucha, robię swoje freelancerskie rzeczy po robocie i jeszcze mi się po 2 godzinach nie znudziło.

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

Doręczanie przesyłek? I ja mam przy tym odpoczywać po robocie?

A ja wręcz przeciwnie.

Po wielu godzinach za biurkiem w robocie chętnie wyruszę w plener. Dziwny plener, ale zawsze plener c'nie.

• Plusik 1
Opublikowano
6 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał:

A ja wręcz przeciwnie.

Po wielu godzinach za biurkiem w robocie chętnie wyruszę w plener. Dziwny plener, ale zawsze plener c'nie.

No spoko, ale Wredny robi jako listonosz :)

• Lubię! 2
  • Haha 2
  • WTF 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, da$io napisał:

To jest lepsze:

"it's fun when you explore new land
but when the game asks you to drive back 5km just to deliver a package to a place you've been to before
you're like "fk off""

Ciekawe ilu skończy gierkę....

Oby to nie były częste sytuacje bo szczerze nienawidzę takich motywów w grach. Backtracking to ja mogę w Resident Evil zaakceptować, a nie w gierce, gdzie p(pipi)sz po wielkich połaciach terenu..

Muzyka mistrzostwo!

Edytowane przez izon
Opublikowano

Koleś pisze też że poleca grać podłączonym do sieci, bo w trybie offline grind może być bolesny.

Te wszystkie wrażenia pochodzą sprzed ponad tygodnia, bo w pewnym momencie prawnicy Sony wkurzyli się za łamane embargo i od tamej pory nastąpił cisza w eterze

IMG_20191027_192211.jpg

Opublikowano
32 minuty temu, _D23 napisał:

Tylko grind czego może być bolesny ? I w jaki sposób jest uzależniony od połączenia ?

Przyłączam się do pyta(nka).

@ASX

4 godziny temu, Bzduras napisał:

No spoko, ale Wredny robi jako listonosz

I też takie big-packi nosi na garbie ?  :D

Btw samo doręczanie paczek może być naprawdę super rozrywką, jeżeli:

miejscówki będą tak klimatyczne i surowe,

trzeba będzie mocno kombinować z przeprawą,

walczyć z pogodą (i dzikimi stworami z czarnego szlamu). 

Itp.

Opublikowano

W MGSV podłączenie do neta dawało oddzielne bonusy, które sumowały się z tymi zebranymi w offline, więc stawiam, że tutaj będzie podobnie. Jakieś wymiany/sprzedaże/kupowanie rzeczy od graczy, które może będą trwały nawet i kilkanaście godzin w czasie rzeczywistym, ale za to będą łatwiejsze i wygodniejsze w zdobyciu niż grindowanie ich offline. Pewnie to nie wszystko co granie po sieci ma do zaoferowania.

Opublikowano

@_D23 @MAJOCHEY_PL

wiem tyle samo  co wy, ale domyślam się że może chodzić o to że będąc podłoczonym do sieci jest trochę łatwiej bo możemy trafić na sprzęt zostawiony przez innych graczy, a w samej grze w dłuższej perspektywie będą mogły powstać szlaki transportowe stworzone przez graczy ułatwiające prostsze podróże. Być może o to chodziło

Opublikowano

W soulsy gram zawsze online ze względu na "duchy zmarłych" i wiadomości pozostawione przez innych, więc skoro gierka ma na siebie taki pomysł, to tutaj też będę grał podłączony do sieci, żeby doświadczać tej produkcji w pełni.

• Plusik 1
  • WTF 1
Opublikowano

Grą byłbym zainteresowany za jakiś czas. Nie wiem jak Wy ale chciałbym jakieś w niej zobaczyć/znaleźć easter eggi z innych gier Kojimy. Na przykład jakieś memo na kasetach, dźwięk wykrycia przez wroga, może jakaś Quiet jako niezależny npc albo quest giver albo jakieś inne postaci :)

Opublikowano
Godzinę temu, SebaSan1981 napisał:

Grą byłbym zainteresowany za jakiś czas. Nie wiem jak Wy ale chciałbym jakieś w niej zobaczyć/znaleźć easter eggi z innych gier Kojimy. Na przykład jakieś memo na kasetach, dźwięk wykrycia przez wroga, może jakaś Quiet jako niezależny npc albo quest giver albo jakieś inne postaci :)

ja już widzę takiego easter egga z cardboard box, gdzie Sam znajduję jakiegoś zniszczonego w opuszczonej bazie i mruczy pod nosem coś w stylu "na co to komu?'

• Plusik 1
Opublikowano

Czyli będzie można się forumkiem spotkać na tych bezdrożach?

Toż ja zmęczonego Wrednego podrzucę motorkiem gdzie będzie chciał. Nawet mu te paczki wezmę.

Takie interakcje pomiędzy graczami średnio mi się kojarzą, F76 tak miał... 

• Haha 1