Papaj 465 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Nie. Niech on sie zajmie montowaniem trailerów z filmów lub gier. Ale tylko tym. 2 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Nie. Niech on sie zajmie montowaniem trailerów z filmów lub gier. Ale tylko tym. Żeby potem mnie du,pa bolała jak się okaże, że gra nie sprosta nawet w 10% oczekiwaniom, które rozbudził we mnie trailer? E, to ja podziękuję. Nawet jeśli zaje,biste robi te reklamy, to ich zaje,bistość powinna wynikać z końcowego produktu, nie z umiejętnego mydlenia nam oczu. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Ciekawe czy doczekamy się czasów gdzie Fanek rozkminia fabułę zamiast szukać który silnik Sony został przerobiony i w ilu k chodzi. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Niestety trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, że Kojima nie powtórzy sukcesu MGSów. Na pewno to będzie mocne IP, ale mam poważne wątpliwość co do reszty projektu. Chciałbym się mylić Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Przeciez to DS jest mgsowe az do bolu. Znow mamy wojne, armie, zolnierzy, jakiegos "profesorka", glownego bohatera z dogtagami aka komandosa i jakiegos zlego, ktory ma swoj oddzial podpiety do siebie przez sztuczne pepowiny. To dalej bedzie mgs tylko tekstury zostana podmienione. Nie oszukujemy sie, jak przez 20 lat wciaz robisz to samo (i jeszcze jak to osiaga sukces) to pozniej nie umiesz juz robic niczego innego. 1 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 szukanie logiki u kojimy Przepraszam bardzo, ale w czwartej czesci MGS wszystko zostalo bardzo dobrze wyjasnione. Pozdrawiam. lol co? a tak Nanomachines Son xd 1 Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 (edytowane) Nie wiem czym się tutaj na razie podniecać. Mejm dobrze prawi. To wszystko mocno przypomina Metala. Jak gejmplejowo okaże się skradanka to już w ogóle nie mam pytań. Oczywiście chciałbym, żeby to był duchowy kontynuator MGS i pewnie takie też sa zamysły obecnego KojiPro jednak w końcu to ma być nowa marka więc i podobieństw nie może się za dużo rzucać w oczy tymczasem trailer sugeruje co innego. Tylko oby industustry icon 2016 nie ograniczył się tylko do promowania gry nazwiskiem. Edytowane 2 grudnia 2016 przez Nemesis Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 to powinien być mix shootera z elementami skradanki. KORYTARZOWY mix shootera i skradanki 2 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 a dla mnie ogladanie takiego czegos lepsze niz granie w gry, uwielbiam rezysera hideo i wierze w niego. jara mnie ten tytuł jak strazak stodołe. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 to powinien być mix shootera z elementami skradanki. KORYTARZOWY mix shootera i skradanki Nawet popieram. W każdym innym przypadku magia uleci. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 jako klon MGS V GZ (czyli mimo wszystko bardziej skradanka) w sumie też by się odnalazł :v ostatnio znów go ukończyłem i dodatkowo pobawiłem w misje dodatkowe. jezzu jaki to był przytulny, mini sandbox z dobrze poprowadzoną i nierozwodnioną narracją, oraz solidnym pjerdolnieciem na sam koniec. a potem zagrali na nas jak na cholernych skrzypcach 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Ja to bym się nie obraził jakby to było podobne jak do Dead Space, mnóstwo broni, upgrade etc no ale to i tak raczej nierealne u Niego. Tak swoją drogą wyszła jakaś ostatnio dobra gra podobna do Dead Space na tej generacji? Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 no dygnął mi benis po obejrzeniu tego trailera Serio jarają Cię otyli, blond faceci w mundurach plus płody i małe lalki? Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 ostatnio znów go ukończyłem i dodatkowo pobawiłem w misje dodatkowe. jezzu jaki to był przytulny, mini sandbox z dobrze poprowadzoną i nierozwodnioną narracją, oraz solidnym pjerdolnieciem na sam koniec. MGS : GZ to pożegnanie Kojimy z serią MGS. Deja vu mission pięknie to pokazuje Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 teraz zauważyłem ze Del Toro jest polączony pępowiną z tym dzieckiem, w sensie to ja podłącza do urządzenia. to wiele wyjaśnia Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Ja to bym się nie obraził jakby to było podobne jak do Dead Space, mnóstwo broni, upgrade etc no ale to i tak raczej nierealne u Niego. Tak swoją drogą wyszła jakaś ostatnio dobra gra podobna do Dead Space na tej generacji? W sensie klimatu SF to raczej nie, ale The Evil Within można trochę podciągnąć. teraz zauważyłem ze Del Toro jest polączony pępowiną z tym dzieckiem, w sensie to ja podłącza do urządzenia. to wiele wyjaśnia No to czekam na wyjaśnienia Uwielbiam te rozkminy - Kojima to mistrz trollingu, po tym materiale nadal chooy wie, co to za gra, tyle tylko, że kolejne znane nazwisko doszło do obsady. No i po co ten Del Toro na początku? Ja myślałem, że on tam ma reżysersko wspomagać Hideo, a ten tu grać będzie? Ogólnie zlepek dziwactw, absurdów i niedomówień - kolejny MGS - jeśli tak, to powrót do korzeni poproszę, bo mimo że PP świetny gameplayowo to jednak nie chciałbym kolejnego sandboxa. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 @Wredny Mówisz, że mechanicznie i gameplayowo podobny do Dead Space? Aż zobaczę na youtube Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Ciekawy jestem przede wszystkim historii świata. Nieudany eksperyment genetyczny próbujący teraz przejąć kontrolę nad tym co zostało z ludzkości? Cytuj
Pix 971 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Szału nie ma. Kojima mógłby się wziąć się do pracy, bo na razie to tylko efekciarskie trailery i brylowanie na growych imprezach. 1 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 No kreci mega klimatyczne goty filmiki ale juz samego gameplaya lub nawet orzeczenia jaki to typ gry bedzie juz nie ma. Zeby sie nie okazalo jak z mgs5pp ze ostatni trailer byl ukazaniem calej fabuly gry. Kojima lubi trollowac a to jak mnie strollowal w mgs5 to mu nigdy nie wybacze. Miala byc epickosc big boss'a emanujaca z trailerow a dostalismy kazdy wie co. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 (edytowane) Dlatego nie ma się co jarać samym zwiastunem. Dopóki nie pokażą rozgrywki nie będę pisał, że nadchodzi jakiś mesjasz. Hideo i tak więcej gada niż robi. Edytowane 3 grudnia 2016 przez Nemesis Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Obejrzałem wreszcie ten trailer. Jak dla mnie to chyba zbyt poje.bane jest żebym się jarał. Morda del toro z blizną na czole i kolejne transplantacje twarzy included. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Moim zdaniem to nie jest troll trailer. Nie w sytuacji jak jestes na swoim, ludzie maja duze oczekiwania a ty wiele do stracenia. Zarciki sie skonczyly. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Najważniejsze, że Sony daje mu pełną swobodę, może robić z tym tytułem co mu się podoba, żadnych limitów, czy "tego nie może być, bo gierki dla dzieci, mimo że pegi 18". Kojima grubo pojedzie. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Dziwne żeby Sony mu dawało jakieś ograniczenia jak pan kojima założył swoje własne, niezależne studio. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi