Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, Mejm napisał:

O ch.uj chodzi z tym ciagiem ikonek? Widze to w wiekszosci tweetow. To jakis sekretny kod Pana Kojimy (specjalnie wielka) czy ludziom juz odpier.dolilo i wybieraja sobie jakies randomowe zeby tylko ilosc sie zgadzala?

Nie mam pojęcia, starałem sie to zinterpretować ale wyszło mi jakieś niewiadomoco

Może o to chodzi? 

Opublikowano
8 godzin temu, Fanek napisał:

Gmeru już chyba nie pisze na forumku co, dawno nic nie widziałem

Mało pisze ale zagląda od czasu do czasu na stare śmieci;) Już za momencik trochę się wyjaśni ;DDD

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

82, tak na poziomie Far Cry 5. Kiedyś zagram.

Cytat

If Death Stranding sounds like a series of glorified fetch quests, it’s because that’s exactly what it is.

:(

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Zacząłem czytać recenzję od ppe i... ja pierdziu, o co tu kaman!? Jakieś kratery bez kurzu, chmury z pierwiastków znalezionych w kraterze odcinające łączność, egipskie wierzenia. Brakuje tylko nanomaszyn i modelki w środku robota w kształcie psa.

Opublikowano

Ehh jak MGS5 miał średnią jaką miał a wiadomo jak się skończyło, to aż strach odpalać to dzieło tego niespełnionego reżysera.

Opublikowano

Bardzo dobre recenzje - te negatywne jeszcze bardziej wzmogły moją ciekawość sprawdzenia czy będzie bardziej "love", czy "hate". Najbardziej obawiałem się takiego ostrożnego konsensu w stylu "gra jest średnia... i tyle",  a wygląda jednak że Kojimbo podzielił recenzentów.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pewnie fan HJ doda z jedno oczko do ocen. Ja nim jestem.

A to panowie że kupicie gre za 100 PLN na PT jak stanieje to mnie średnio interesuje. Jest szansa że pójdziecie jeść swoją kupę spod siebie gdzie indziej?

Edytowane przez ListuniO
  • Haha 3
Opublikowano

Jak na moje to już każdy chyba powinien wiedzieć po tych reckach czy mu się to choć trochę spodoba. Ja wiem, że przez fabułę już nie mogę wytrzymać, żeby zobaczyć napisy końcowe :D

Opublikowano
Teraz, cotek napisał:

Przynajmniej coś autorskiego, a nie kolejne generyczne ścierwo :banana:

A to mało masz walking simulatorów?